- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrviceguy
tag
Sziasztok - elég sok szenvedés után végre megvan a tökéletes self-contained kit a deck-hez, megosztom, hátha megspórolok valakinek egy napnyi utánajárást.
Alapvetés: Az nem lehet, hogy ne férjen minden tartozék (töltő, kábel, battery pack) egy, lehetőleg kis táskába, amit csak felmarkol az ember és viszi magával. És az se lehet, hogy egy jó 4 órát ne tudjon a setup.
A megvalósítás képekben:
A lista:
- JSaux silicone case [link] - hát ezt nem feltétlenül ajánlom, mert én sem vagyok 100%ig megelégedve vele, lehet benéz majd egy Spigen rugged armor [link].
- JSaux carrying case [link] - itt még néztem a Spigen-t is, de ott a deck alatti tároló elég kicsi, és a joystickjeinek nincs külön kialakított mélyedés, hanem belesimulnak a pakolható felső részbe, azt én annyira nem éreztem biztonságosnak [link]
- JSaux screen protector [link] - applikátoros, nagyon egyszerűen feltehető, de azóta már van belőle light blocking is, inkább azt venném
- AlzaPower Parade 30000 mAh Power Delivery (60 W) [link] - Nagyon fáztam ettől (bár van monitorkarom is Alza saját márkás, és az kitűnő vétel volt) - de eddig egyelőre jónak tűnik. Az átlag 20k mAh kapacitású aksik, amik 3.7 volton kb 74Wh-t tudnak, a deck 5200 mAh-s 7.7 volton 40Wh-ás aksiját egyszer sem tudják feltölteni nulláról százra, így azok rögtön ki is estek. Az Alza 30k mAh-os powerbankja 111Wh-t hoz 3.7 volton, ez már kb egy nulláról full feltöltést bele tud gyömöszölni a deckbe.
- Baseus GaN Lite fali töltő, 2x USB-C, 65W [link] - A töltőnél két szempont volt - férjen be a case-be a powerbank mellé, és tudjon minimum 45W-ot, de inkább többet, hogy egyszerre két device-t is tudjon tölteni. Itt nyilván az első volt a szűk keresztmetszet, az egyetlen 3x3.5-ös keresztmetszetű 45W+-os töltő itthon a Baseus-é, úgyhogy erre esett a választás
- Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable Type-C (USB-C) 100W 1 [link] - A kábelnél szempont volt, hogy máshoz is felhasználható legyen, és egér/billencs se szereti 90 fokos csatlakozóvéget, így azt elengedtem. Legyen braided és ne legyen méternél hosszabb - pipa.
Sok hely nem maradt, felülre még befér egy airtag, hogy baj ne legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Commodore 64
- Robotporszívók
- Delta Force (2024)
- Spotify
- EA Sports WRC '23
- DJI topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2