Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Sziasztok,
Nagyon amatőr kérdésem lenne: Hol tudom megvenni a Starcraft Remastered-et?
Konzolon játszom egy ideje, nem tudom hogyan működik manapság a PC játék vásárlás.
Steam-en néztem, ott nincs. -
Pöttön
őstag
válasz
Hujikolp
üzenetére
Sikerült megoldani végül.
Érdekes, mert ha a magyarításnak az sc mappáját adtam meg akkor nem ment.
Ha viszont csak simán feldobtam a c:\ re és onnan kivágás-beillesztéssel bemásoltam a játék mappájába így meg megy.
Rá másoltam egy resolution hack-et is, a játék el is indul 720p-ben, de így nincs hang...
Alapból meg elég durva 43"-on, de legalább magyar...
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Szeretném a régi SC Broodwart elindítani, a magyarítással.
Csak sajnos most vettem észre, hogy a huncraft féle magyarítás ami megvan nekem az vírusos.A huncraft oldaláról letölthető újabb telepítőt letöltöttem, de ez meg nem indul el, a huncraft 1.16.1 patch meg trójaival van fertőzve.
Szeretném megelőzni a "vedd meg a remasteredet" hsz-eket, hogy meg van a remastered, és a régi lemezes is eredetiben. Szeretném a magyar szinkronos változatot kijátszani újra, mert szerintem sokkal funabb.

Ha ebben tudna valaki segíteni nekem azt nagyon megköszönném!

-
Mydgard
tag
Udv!
Tegnap begyujtottem a regi legenda Remastered verziojat, ez minden penzt megert. Ehhez keresnek jatszo pajtasokat illetve keresem egy regi baratomat Takedat, ha magadra ismersz vagy ismeri valaki jelezz.
-
iNfAntRy
senior tag
99 óta játszom vele, 2017-ben a remastered olyan volt mint egy álom valóra válása
Végre megint gamerek sokasága lepte el a battle.netet. Ki játszik még rajtam kívül Fastest mapot pro szinten? 
-
Ezen már én is gondolkodtam.
Valószínűsítem, hogy nem, mivel a Huncraft futtatásához pontosan az a verzió kell, mint amivel fut. Azóta jöttek új javítások, de a stáb nem készített azóta frissítést.
Lehet futtatni Huncraft-ot, ha Battle-net nélkül felteszed az alapjátékot, (BW, patch 1.18 ha jól emlékszem) és erre telepíted a Huncraftot.
Ha még él a honlap és a letöltések, valami infó biztos van mellette. -
GoTReX
őstag
Sziasztok
De jó hogy ismét van élő Sc Bw fórum. ☺ Nem tudjátok a huncraft vagy egyéb magyarítás életre kelthető a remastereddel? Egyik ismerősömnek szeretném megmutatni a történetet is, és ahhoz neki kellene.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Hujikolp
üzenetére
Kivág az asztalra ha hagyod hogy Kerrigan végigmondja a szövegelést a lentebb említett küldetésben pont mielőtt megnyernéd. Évek óta nem játszottam a játékkal de most ez így ezek után eszembe jutott hogy régen is szívtam ezzel. Mentegetve folyamatosan a játékot mielőtt kicrashelne.
-
Ry0K3N
senior tag
Nagyon remek hogy a Zerg 8-as küldetéses crasht még mindig nem javították ki. Nem tudom hogy most a B.net integrált verzióval mi a helyzet de nagyon nosztalgikusan káromkodtam egyet miatta.

-
Pimpő
tag
Sziasztok!
Régen, amikor játszottam az SC-vel, vagy BW-vel volt egy olyan pálya, amin volt egy smiley szobor.
Erről a szoborról szeretnék egy screenshot-ot. Netes kereséssel semmit nem találtam, campaign editor-ban sem láttam ezt.
Nem tudjátok melyik pálya ez? -
savior
őstag
Orakon belul jon az 1.18 patch es ingyenesse valik a jatek.
-
J o e
tag
Ma ahogy pakolásztam a játékaimat, kezembe akadt az SC BW...és rögtön el is kapott a nosztalgia, épp telepítem

-
vbbb
őstag
Üdv!
Tud valaki működő megoldás a HD problémára? Alapjába véve a játék felbontása elég kicsi, van rá valami mód, hogy 1280x1024-be lehessen játszani vele?
-
válasz
namenyicsavo
üzenetére
az milyen?
sima, vagy ums? mi van rajta? -
namenyicsavo
tag
Üdv valakinek nincs meg véletlenül a "nemsemmi" map?
-
kovsol
titán
hopsz
rossz topicba írtam. Törölhető- -
wjbhbdux
veterán
hivatalos BW HD Remaster bejelentés hamarosan [link]
-
nem_tom
őstag
Ahoj! Nagyon válaszban nem reménykedem, de azért hátha. Online játszottam pár Brood War meccset, el is mentettem a visszajátszásokat. Viszont nem tudom visszanézni. Hogy miért nem? Ezért:
Gyorsbillentyű sem működik... guglin sokféle képen próbáltam rákeresni a problémára, de nem igazán találtam megoldást. Csak egy fórumbejegyzést találtam, de angol tudás hiányában nem sikerült megfejtenem, hogy végül született e megoldás. [link]
Érdekes mód ha a sima StarCraft-ra megyek rá, ott megtudom nyitni a visszajátszásokat. Csak sajnos ott a Brood War-os meccseimet visszanézni már nem engedi érthető okokból.
Ötlet?

-
looser
addikt
Helló, más is belefutott ebbe? Bnetre csatlakoznék, új frissítést talál, letölt, újraindít és ez jön:
Blizzard BNUpdate v2.133 compiled on Jan 9 2009
Log created at 3:15 pm on 02/08/2015ERROR: unable to open archive 'SEXP_IX86_1xx_1161.mpq'.
RESULT: Patch failed
A telepítő a bnetről letöltött online installerrel lett telepítve, frissen.
-
tomi20100
tag
Ez a Fix Colors nekem nem jó.
Valaki nem tudna segíteni benne? -
tomi20100
tag
Aktiváltam.
Letöltöttem a Downloader_StarCraft_Combo_enGB nevű fájlt.
Akkor ha ezen keresztül töltöm le a játékot, akkor támogatni fogja a win7-et is?
Vagy, ha lemezről teszem fel akkor is? -
rt06
veterán
válasz
tomi20100
üzenetére
az account management alatt keresd az "Add a game key" gombot
-
tomi20100
tag
Pontosan hogy?
Segítenél? -
tomi20100
tag
Sikerült megvennem.
Azt valaki nem tudja, hogy a kódot tudom-e aktiválni a battle.net-en? -
tomi20100
tag
Nem tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnám megvenni a játékot?
-
BinLaden
tag
válasz
Hujikolp
üzenetére
Hali!
Mármint az ICCup-os profilra gondolsz??
Itt nem találtam semmi erre vonatkozót csak ilyenek, hogy:-
-név megadása
-milyen bill-t, egeret, meg fülest használok stbbeillesztettem a descriptionba a ph címét, a képen látszik, hogy csak egy sima szöveg(ezt sajnos nem lehet kijelölni), ezért szeretném megcsinálni úgy hogy link legyen (ahogy az előző képen van csak nem nagyon látszik), mert akkor egyből idetalál a fórumba
nem_tom:-Top vs Bottom-ot játszottál?, mert csak ezért kapsz pontot
-
nem_tom
őstag
Az mi, hogy nyertem egy 2v2 meccset és nem kaptam meg érte a pontokat?

Sajnálják tőlem.

-
rt06
veterán
I.a: adj magadnak fix ip-t
I.a/2: ehhez pl nezd meg a jelenlegi ip cimed
I.a/3: allitsd be azt fix ipv4 cimnek
I.a/4: atjaronak add meg a router belso ip cimet
I.a/5: dns szervernek add meg a router belso ip cimet)I.b: ha ragaszkodsz a dinamikus ip-hez, akkor a lease time-ot allitsd magasra, pl 1 het, 1 honap, esetleg 1 ev, hogy ne nagyon valtozzon meg a cimed
II: allits be egy port forward szabalyt a 6112-es portra
II/1: lepj be a router-edbe
II/2: keresd meg a virtual server menupontot
II/2: adj hozza egy uj szabalyt, ahol a service port 6112, az ip address az 1-es pontban beallitott (vagy dhcp altal kiosztott) ip cim, a protocoll TCP/UDP, vagy ALL (elobbi ketto kell csak, de ugy nem mindenhol allithato be), engedelyezd a szabalytIII: engedelyezd a tuzfaladban a bejovo forgalmat a 6112-es port-ra (vagy nem irtad, vagy nem olvastam eleg figyelmesen, hogy milyen tuzfalad van, igy ebben nem tudok segiteni)
ugy remlik, hogy a 6112-es port elegendo, de ha szukseget erzed, allitsd be a 6114, esetleg a 6113 portokat is
ha vegeztel, teszteld, hogy valoban elerheto vagy-e, mondjuk itt, vagy dobj meg az ip cimeddel es megnezem nmap-pal az elerhetoseged (az tud udp tesztet is, nem csak TCP-t, mint a netes ellenorzok)
fontos egyebkent, hogy a teszt ideje alatt fusson az sc2 es legyen nalad szerver, mivel egy port csak akkor tunik nyitottnak, ha a router beiranyitja a forgalmat egy letezo gepre, a gep tuzfala beengedi azt ES az adott porton van szolgaltatas, ami az adott pillanatban hallgatozik azon a portonazt, hogy hallgatozik-e valami egy porton a netstat paranccsal tudod megnezni parancssorbol
netstat -na
ez kilistaz neked minden nyitott halozati kapcsolatot, s csak akkor fogja a netes portscanner (vagy masik jatekos) megtalalni a gepeden levo alkalmazast, ha a forwarding-on es filteringen tul itt is latszik az adott port LISTENING allapottal, elerheto ip-vel (vagy 0.0.0.0, ami minden interface-t jelent, vagy az az ip, amire a router-ben iranyitottad a forgalmat)ha elakadsz, ird meg melyik pontnal, adj meg minden szuksegesnek velt, a ponthoz tartozo infot, es megprobalok bovebbet irni
-
nem_tom
őstag
válasz
BinLaden
üzenetére
Átmentem a problémával a Router gondok topicba, hátha ott tudnak segíteni.
-
törölt tag
Pötyögd be a böngészőbe a 192.168.0.1-et, ha nem ad rá választ, akkor a 192.168.1.1-et. Felhasználónév és jelszó egyöntetűen: admin.
Lesz bal oldalon egy Forwarding menü. Menj rá, majd Virtual Servers. Itt tudsz kiengedni portokat.
A StarCraftnak a 6112-es kell TCP-n és UDP-n is. Úgy add be neki, ahogy a PortForward oldalán is látod!
Ha reklamálna az IP mező kitöltetlensége miatt, írd be a DHCP által kiosztott IP-det, amit meg tudsz nézni a DHCP/DHCP Clients List menüben (router), a hálózati kapcsolatoknál (Windows) vagy egy parancssorban az ipconfig parancsot kiadva. Hajrá!Mellesleg megpróbáltad úgy is, hogy a LAN Latency opció elől kiveszed a pipát?
-
nem_tom
őstag
válasz
üzenetére
Én se szeretnék, de a leírások alapján ez kell.

A routerem: TP-LINK TL-WR740N
-
nem_tom
őstag
válasz
Hujikolp
üzenetére
Ott elakadtam, hogy ezen leírás alapján nem tudok dinamikus IP-t varázsolni. Amikor beállítom így, ahogyan írja/mutatja (már amennyit lebírtam fordítani belőle) elmegy a net. Valami baja lesz a DNS kiszolgálóval.
Itt pedig azt írja, hogy kell a dinamikus IP. Azt kell megadni a port megnyitásához. Gondolom, hogy így van mivel az alap IP-vel nem nyitja meg a portot. Legalábbis ez az oldal mindig azt írja, hogy closed. -
-
nem_tom
őstag
-
nem_tom
őstag
Felmerült egy kis probléma az ICCup-vel, amit BinLaden kollégával nem sikerült megoldani. Valahányszor indítok egy szervert, a pingem felszökik 300 fölé és emiatt nem tudnak csatlakozni az emberek. Próbáltam azt is, hogy kilőttem a tűzfalat és vírusirtót, de semmi. 20/10 -es DIGI netem van, szóval nem ezzel lesz a gond. Valakinek ötlet?
-
nem_tom
őstag
válasz
BinLaden
üzenetére
Az a baj, hogy én egyszerre csak egy felé tudok koncentrálni így a felderítés számomra csak Zergekkel lehetséges. Szét küldöm az overlord-okat oszt fel van derítve.

Az a baj, hogy valahányszor csináltam szervert, soha nem csatlakozott be senki. Nem értem miért, abba sem vagyok biztos, hogy látják e egyáltalán.
Annyira nem megy nekem ez a játék, most inkább elmentem Stronghold Crusader-ezni egy kicsit. De majd akkor este még felnézek.

Én 4th néven szoktam fent lenni a D- csatornán. De majd lecsekkolom ezt az ophun-t.

-
BinLaden
tag
Simán jó

nem számít, ha kibannolnak, ha te kreálsz gémet akkor te is ki tudod dobni, vársz a megfelő hozzád hasonló tudású játékosra
a channelek között ott szokott lenni az ophun csatorna, ha nem akkor be kell írni, hogy ophun itt szoktak lenni magyarok
Egykét jótanács ha p-vel játszol:-
-mindig 2 gate-el indíts kivéve zerg ellen
-mindig deríts (pylo+gate utána mehet a probe deríteni) ameddig csak tudod maradjon életben
- ha valaki elzárja magát és nem támad egy jó darabig akkor biztos hogy techelni fog(ha P akkor carrierre ha T akkor battlecruiserre) ezt a taktikot kezdők nagyon sokszor szokták alkalmazni, próbáld ki hátha..most megint van valami pénzes verseny az első 288 palyer a rangsorban automatikusan részt vesz
ami azt jelenti, hogy C+-osnak kell lenni

ma este fent leszek 9 körül Faszkalap néven

-
BinLaden
tag
Nekem is 3ból 1 győzelem az elsőt zerg ellen kurvára elbasztam, a második protoss ellen esélyem sem volt perui C- -os volt
hát E csoport nincs csak D- van, ez a legalja és ebben vannak az E-sek is
850 pont alatt már D- -os leszel és akkor átrak automatikusan a D- -os csoportba ott már lesz esélyed
amúgy milyen fajjal játszol vagy random???
-
nem_tom
őstag
Sikerült párat játszanom ezen az iccup-n... hát mit ne mondjak, eddig mindegyiknél csúnyán kikaptam. Pedig még csak a D csoportban vagyok. Miért nincs a hozzám hasonló noob-oknak egy E csoport?

Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Arc Raiders
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest