Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
Hujikolp
üzenetére
Sikerült megoldani végül.
Érdekes, mert ha a magyarításnak az sc mappáját adtam meg akkor nem ment.
Ha viszont csak simán feldobtam a c:\ re és onnan kivágás-beillesztéssel bemásoltam a játék mappájába így meg megy.
Rá másoltam egy resolution hack-et is, a játék el is indul 720p-ben, de így nincs hang...
Alapból meg elég durva 43"-on, de legalább magyar...
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Hujikolp
üzenetére
Kivág az asztalra ha hagyod hogy Kerrigan végigmondja a szövegelést a lentebb említett küldetésben pont mielőtt megnyernéd. Évek óta nem játszottam a játékkal de most ez így ezek után eszembe jutott hogy régen is szívtam ezzel. Mentegetve folyamatosan a játékot mielőtt kicrashelne.
-
BinLaden
tag
válasz
Hujikolp
üzenetére
Hali!
Mármint az ICCup-os profilra gondolsz??
Itt nem találtam semmi erre vonatkozót csak ilyenek, hogy:-
-név megadása
-milyen bill-t, egeret, meg fülest használok stbbeillesztettem a descriptionba a ph címét, a képen látszik, hogy csak egy sima szöveg(ezt sajnos nem lehet kijelölni), ezért szeretném megcsinálni úgy hogy link legyen (ahogy az előző képen van csak nem nagyon látszik), mert akkor egyből idetalál a fórumba
nem_tom:-Top vs Bottom-ot játszottál?, mert csak ezért kapsz pontot
-
nem_tom
őstag
válasz
Hujikolp
üzenetére
Ott elakadtam, hogy ezen leírás alapján nem tudok dinamikus IP-t varázsolni. Amikor beállítom így, ahogyan írja/mutatja (már amennyit lebírtam fordítani belőle) elmegy a net. Valami baja lesz a DNS kiszolgálóval.
Itt pedig azt írja, hogy kell a dinamikus IP. Azt kell megadni a port megnyitásához. Gondolom, hogy így van mivel az alap IP-vel nem nyitja meg a portot. Legalábbis ez az oldal mindig azt írja, hogy closed. -
nem_tom
őstag
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Hujikolp
üzenetére
UDP, az micsoda? Tűzfalnál mindent engedélyeztem amikor a hamachi telepítése után rákérdezett. Router nincs nekem, csak az ismerősömnek, de ő korábban már tudott így játszani, igaz másik patch és hamachival, azaz a routere nem lehet gond.
szerk.: bocsi, leesett. Igen, UDP-vel próbáltuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Drum 'n' bass
- Crimson Desert
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/