- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
BinLaden
tag
Dél-Korea-ban még meglehet, de mifelénk nem igazán
voltak, vannak még pénzes versenyek pl:--TeamLiquid Legacy Starleague:-1 évben négyszer rendezik az első 300$ 2.150$ 3. 50$ kap
-Defiler Tour:- ezt pont három napja nyerte meg Sziky Marvin ellen 3:0-ra kapott 40 dodót
-BWMN Open:- 100 50 20 dollár volt a nyeremény
-SBWI Summer Tournament:- 50 25 dollár volt a nyeremény
szinte mindegyiket lehet nézni Twitch tv-n
többről nem tudok lehet, hogy még vannak
ezeken a versenyeken bekerülni még az első 16-ba is lehetetlen

jah és majdnem minden verseny első négy helyezettje zerg
meg vannak a nem pénzes versenyek is:- ladder pontokat kapsz
itt vannak kezdők is, meg 2v2, elég gyakran szokott lenni iccup oldalon szokták hirdetni
-
nem_tom
őstag
-
rt06
veterán
-
nem_tom
őstag
-
rt06
veterán
marmint hogy ezt jelenti? ugy, hogy a kozgazbol atvettek a fogalmakat (lasd mikro- es makrookonomia)
vagy ezeket kivitelezni? gyakorlas, gyakorlas, gyakorlas
jo makrohoz elengedhetetlen, hogy atlasd a jatekot, tudj tobbfele figyelni, tudj egyszerre tobb dolgot csinalni, fejbentartsd mi mennyi ideig keszul, mibol mennyit csinaltal, mit hova kuldtel, es az ellenfel mit csinal, s hol
a jo mikrohoz pedig villamgyors es pontos kez kell, amivel ugy kattintgatsz, mint az orulet, a serult egysegeket hatrahuzod, ha meglatsz egy spider mine-t azonnal split-elsz (szethuzod az egysegeket, hogy ne mind seruljon, tank-ra zealot-ot drop-polsz es egybol fel is kapod, etc...
-
nem_tom
őstag
-
rt06
veterán
-
nem_tom
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
rt06
veterán
-
nem_tom
őstag
Azt vágom, hogy a profik gyorsbillentyűket használnak. Néztem koreai SC bajnokságokat.

Amúgy mi az a "macro" és "micro"?Plusz felmerült egy kis gond. Nem tudom elindítani ezt a vacakot. Mindent megcsináltam, amit az oldalon írtak, mindent letöltöttem és ez fogad mikor indítanám a cucmákot.

-
BinLaden
tag
-
nem_tom
őstag
-
BinLaden
tag
-
nem_tom
őstag
-
BinLaden
tag
-
nem_tom
őstag
-
BinLaden
tag
Hi!!!
itt tudsz mások ellen játszani 1v1, 2v2 stb
regisztrálsz, letöltöd az iccup antihack launchert(ezzel indítod a játékot nem a stacraft.exe-vel)
1000 pontról indulsz alapból, minden nyert csata után pontot kapsz 50, 100,130 stb.. attól függ kivel játszol, meg milyen mapon (mindig vannak kiemelt pályák)
ha kikapsz ua csak fordítvaalapból D leszel mivel 1000 ponttal indulsz
van E is de nemtom miért nincs a táblázatban feltüntetve
E-botok
D-DD+- noobok
C-CC+ normál játékosok
B-BB+ nagyon jó játékosok szinte már pro gamerek
A-AA+ pro gamerekén most lettem 2019 ponntal D+-os

nyomhatunk párat ha gondolod
-
nem_tom
őstag
-
törölt tag
-
BinLaden
tag
-
nem_tom
őstag
Üdv. Nemrégiben ismételten elővettem ezt a játékot. Játszadozik még itt néha valaki vele?

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
En taro Adun, protoplazmapépek.

<333 the game, olyannyira, hogy tegnap a 486-osomon is beüzemeltem.
A konfig:
-------------
HP Vectra M2 4/50
- AMD 486DX4-75
- 16MB RAM
- Cirrus Logic 5434 1MB VESA
- Creative CD4831E
- 210MB HP HDD
- C-Media CMI8830
- 100W Delta DPS-100TB-1
- IBM SK-8820
- MS IME 3.0 + Corepad Skatez + Allsop Raindrop GigaPad XL![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy jó öreg 17" Scott CRT moncsi meg Win95 Plus! társaságában.

Hangot egyelőre még nem sikerült varázsolnom, de játszható a dolog (persze azért nem feltétlen battle.net-huszárkodási szinten).
----------------------------------
Más: anno masszív 20 perc leforgása alatt csináztam egy pályát, ami aztán baráti LAN-os körökben egészen népszerű lett. Ha megtalálom, érdekelne itt valakit?
-
rt06
veterán
reg csinaltam mar ilyet, de legjobb tudomasom szerint ehhez ums palyanak kell megcsinalnod, maskent nem fog mukodni (pontosabban ums-kent kell inditanod a jatekot)
1: atallitod a player menu settings pontjaban, hogy ki az ember, ki a szamitogep, es a szamitogep jatekosainak valasztasz fajt (random nem lehet)
2: scenario menu forces menupontjaban elrendezed a csapatokat (a veletlen kezdopont mezobol kiveszed a pipat, a tobbibe pedig beteszed)
3: minden gepi jatekosnak leraksz egy foepuletet es 4 munkast, zerg eseteben egy overlord-ot is (ertelemszeruen mindenhova a megfelelo szinbol)
4: az ellenseges erok minden jatekosara beallitasz egy triggert:
- condition: always
- actions: run ai script at location
- script: <faj> custom level, vagy <faj> expansion custom level
- location: anywherearra figyelj, hogy ha nem jol allitod be a fajt (pl zerg-nek protoss script-et adsz), nem fognak csinalni semmit, illetve gyanitom, hogy ha nem az expansion-os script-et valasztod, nem fognak broodwar egysegeket hasznalni
ezeket a triggereket beallithatod ugy is, hogy ha pl a player 4 es player 5 ugyanaz a faj, akkor ok ketten kapnak egy triggert (a trigger letrehozasakor mindkettot bepipalod, es akkor mindkettojukre vonatkozik), vagy csinalhatod kulon-kulon is, nincs jelentossege
remelem tudtam segiteni
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Tesómékkal elővettük az sc1-et és szeretnék egy olyan mapot csinálni ahol hármunknak fix kezdőhelye lenne.
A The Hunters pályán 3 kezdő helyet egybe nyitottam és így csak 1 felöl tudnak támadni a gépek minket.
Szóval egy jó kis Coop pálya lenne hárman öt gép ellen.
De ott megbukik a dolog hogy a játék mindig randomba dobálja be a helyeket így elég kicsi a valószínűsége hogy hármunkat egymás mellé sorol be pláne úgy hogy az jó is legyen (a kiépített pálya részre)
Ezt szeretném be állítani fixre.
Másik fórumon olvastam hogy új Tiggerst kell létre hozni amiben a Condition-t always re kell állítani majd az Actions-t Run AI script at Location-ra.
Viszont ezeket hiába állítom be ugyan ez a helyzet.
Plusz amikor a Run AI script at Location-t beállítom akkor még kér kettő beállítást:
Egy Ai Script-et kell kiválasztanom meg egy Location-t amit csak Anywhere-re tudok állítani (lehet ez miatt nem működik)
Légyszives segítsetek mert nem vagyok otthon ebben a témában. -
rt06
veterán
-
looser
addikt
-
looser
addikt
-
rt06
veterán
annyira nem veszes, volt neki egy parhuzamos topic-ja is, ott picit tobb elet volt annakidejen
amugy ertettem, mire gondolsz, es teny, hogy mostanaban pangas van (de mondjuk nezz be a diablo 3 topic-jaba, egybol nem fogod sajnalni, hogy itt nincs tul sok post)
-
looser
addikt
-
rt06
veterán
-
looser
addikt
Azért az elég megrázó, hogy összvissz ennyi üzenet van ennek a fantasztikus játéknak a topicjában

-
looser
addikt
-
Hujikolp
őstag
-
looser
addikt
Nem tudjátok, létezik olyan magyarítás, amelyik csak a szövegeket fordítja le, a hangok maradnak a régiben? Vagy a Huncraft-féle magyarítás telepítése után visszaállítható az angol hang?
-
ND_85
csendes tag
sas.normal: Vissza kellene nézni ICCupra.

-
Rizzo
aktív tag
-
rt06
veterán
lehet, hogy van, en bem talalkoztam ilyesmivel (ha talalsz, mindenkepp szamolj be rola)
es igen, minden olyan modositasert (bar lehet, hogy alapvetoen minden modositasert, erre nem mernek megeskudni), ami elonyhoz juttat mas jatekosokkal szemben, azert ban jar
ettol meg - ha nem tudja szet nagyon az sc-t - lan-on hasznalhatod, ott ugyis oda tudod adni a tobbieknek, nincs unfair elonyod emiatt
-
Jimy83
aktív tag
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
amennyire tudom, nem igazan van ilyesmi, max a felbontassal tudsz trukkozni (pl ezzel, vagy itt nez szet, ha nem mukode), de ha battle.net-en jatszol ezzel a hack-kel, azert konnyen ban jarhat (meg unfair is), szoval lehetoleg csak lan-on, vagy single-ben hasznald (probalni nem probaltam, nem tudom, mukodik-e)
-
Jimy83
aktív tag
Van a játékhoz valami mod ami feldobja a grafikát ?
Illetve merre lehet tölteni , rákerestem googlen de semmi érdemlegest nem találtam . -
whatever
aktív tag
http://www.teamliquid.net/video/streams/XsebT
OSD döntő most kezdődik ,tvp.
-
h.adam.92
őstag
-
rt06
veterán
-
h.adam.92
őstag
-
.bableWes
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
Dj Dekko!
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok. Elég kényes problémával fordulok felétek.
Olyat csinál a StarCraft BroodWar *eredeti játékom hogy játszunk szépen a báttyámmal battle neten és gondol egyet megáll a kép... teljesen befagy, a zene megy tovább de a gép meghalt...
Windows 7 x64 et használok... Tuti hogy a starral van valami... és már probáltam mindent, codec cserétől kezdve minden félét....
Valakinek valami ötlet?! -
LinogeOW
aktív tag
-
sasa007
csendes tag
Sziasztok, nekem is a színproblémával van gondom, csak én xp-n játszok, tudtok valami megoldást? (1.16.1)
-
Archanon
őstag
Tudom elég régi hozzászólás, gondolom már megoldódott a probléma, vagy feledésbe merült, de mindenkinek, akinek így indul win7 alatt a game, azt tudom javasolni, amit én is használok: simán megnyitom a képernyő beállításait [asztalon jobb klikk/Képernyőfelbontás], és utána indítom el. És nem pipálgattam semmit a kompatibilitási beállításoknál. Maradjon csak minden a helyén. Ha így se működik [nekem se működik elsőre], bezárom, és mindenféle teendő nélkül újra elindítom.
Nekem is ez a színprobléma volt sokáig, sokféle megoldást találtam [néhány itt is elhangzott], de nekem egyik sem akart igazán sikerülni, de ez működött! -
Spiler666
csendes tag
Ez kész

Régen mi is csináltunk ilyet! Mikor beköltöztünk az új koleszunkba, a hálózat kiépítés alatt volt, ezért csináltunk az udavar közepén egy belső hálót és úgy toltuk

-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
W7-en megy a game?

-
Ptech
addikt
-
Hujikolp
őstag
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv
Megtaláltam a régi sc+broodwar cdimet,regisztráltam blizzardnál,eddig nem volt gond.Viszont a mindenféle színben pompázik a játék,pl a víz szivárvényszinű,a menü dettó.Az egységek viszont jók.Játszható igy,csak kicsit idegesítő.Viszont ami nem frankó,hogy fagy.Gépem az adatlapomnál,win7 64bit-el,a legfrissebb driverrel.Random kifagyasztja a az egész gépet,valamikor már menübelééskor,valamikor egy óra után.Driver miatt lehet?Pls valaki megoldást rá
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
gondoltam pár hónap után ismét SC-zek, de valamiért nem látok semmit a kezdőképből, csak a zene megy meg ha mozgatom egeret hallom hogy rámegy az ikonra. csak fekete kép, vagy van mikor bejön a kezdő menü képe de aztán lefagy és csak a többi marad. (hangok)
rendszer ugyanaz mint anno. -
Hujikolp
őstag
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy nem látom a srácokat multiplayerben (ha valaki játékot indított)?
ipx vagy mi fel van rakva, broodwar van berakva.
mi lehet?
Kösz:piadex2
-
Hujikolp
őstag
-
JSaN
addikt
-
Zooka
tag
-
iNfAntRy
senior tag
-
Hujikolp
őstag
-
iNfAntRy
senior tag
áááá és te nézted?? Nem tudod melyik müsörban volt? Hátha fent van a videótárban. Meg kell néznem!

Ha tudsz bármi infót légyszi ird meg. Addig megprobalom kigooglezni. -
fekeandras
őstag
Pont erről a játékról megy valami dokumentumfilm most az m1-en.
-
RootRulez
félisten
-
Hujikolp
őstag
-
RootRulez
félisten
-
SzuL
tag
én úgy tudtam megoldani, hogy:
1, a kompatibilis mód>beállításnál minden pipát benyomok, de ekkor elég gyakran előfordul, hogy kifagy meccs közben
2, iccup launcherben van egy "run in window" gomb, ekkor jók a színek és nem fagyok. zavaró kicsit, hogy kicsi az egész kép, dehát nincs mit tenni
-
RootRulez
félisten
Na majd egy év elteltével az utolsó hsz óta, lenne egy kérdésem! Miért jeleníti meg furcsán a képet windows 7-en a starcraft? pixelek átlátszóak, illetve annak tűnnek, ott fehérek vagy más színűek, a vízben meg színes csíkok vannak

Konkrétan ilyesmire gondolok a képeket mobillal csináltam, bocsi a minőségért, de talán látható

katt a képekre a nagyításhoz
Próbáltam már kompatibilis módit, meg mittoménmiket, helyzet változatlan...
-
ROBERTOH
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
ROBERTOH
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
ROBERTOH
őstag
UDP, az micsoda? Tűzfalnál mindent engedélyeztem amikor a hamachi telepítése után rákérdezett. Router nincs nekem, csak az ismerősömnek, de ő korábban már tudott így játszani, igaz másik patch és hamachival, azaz a routere nem lehet gond.
szerk.: bocsi, leesett. Igen, UDP-vel próbáltuk
-
Hujikolp
őstag
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Össze szeretnénk hozni egy partit hamachival, de sehogy nem sikerül, pedig látjuk egymást hamachival, viszont starcraftban egyikőnk se látja a másik által létrehozott játékot. Tudna valaki egy jól bevált pach+hamachi párosítást mondani, ami biztosan működik, vagy esetleg máshol lehet a problem? 1.15.3-as pach és 1.0.1.1 és 1.0.2.1-es hamachival próbáltuk..
-
Djuree
félisten
hello.
már megjelenés óta SC-zek. furcsa hogy még a legújabb pöcs-ben sincs megoldva a csapatjáték, több csapattal, variálhatóan.
haverral akarunk játszani, úgy hogy velünk is legyen cpu. pl. 3vs5 úgy hogy mi vagyunk ketten és velünk 1 cpu ellenünk 5 cpu. igaz már így sem lenne kihívás mert volt már hogy ketten 6 gépet lenyomtunk. ezt nem lehet beállítani, meg a gép úgy értelmezi az egy csapatban levést, hogy ad 1 főépületet meg 2 terran meg 2 proton parasztot, és mindketten tudjuk őket irányítani. ez mekkora idiótaság már. nemtom ezt kinek szánták? játszik így valaki?
de jó lenne így játszani, normálisan csapatokkal, nem létezik hogy nincs valami mod hozzá, de nem találom
már az ősi rts-ekben is meg volt oldva...meg jó lenne valami új fajok meg egységek mod is, próbáltam párat de vérgagyik voltak. valami profi munka kéne.
-
Hujikolp
őstag
-
Szemi82
tag
Sziasztok!
Elég régi starcraft-os vagyok csak gondoltam megkérdezem tőletek hogy nincs e valami lehetőség felturbózni a felbontást?
Nem hiszem hogy van ilyen dolog de gondoltam sok okos ember jözött hátha van egy még okosabb!
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kilizsima
tag
ház télleg szép kis gyüjtemény

-
peterszky
őstag
-
Hujikolp
őstag
-
peterszky
őstag
Eladó:
SC Battle Chest
Még nem nyitottam aprót, elsőbbséget szántam a rajongóknak (csak Bp-i átadás lehetséges, nem merném postázni).Battle.Neten nem volt használva.
Érdeklődni pü-ben.
-
Hujikolp
őstag
-
iNfAntRy
senior tag
Ja értem. Akkor mindegy, én 99,5%-ban fastestezek
nem igen szoktam umst, maximum 2honapban egyszer. -
Hujikolp
őstag
-
iNfAntRy
senior tag
üdv all
Hujikolp ahogy látom már biztos régota játszasz,bneten is gondolom. Én már `99 óta játszom, bneten 2003 óta. Jövö hétvégén majd tolhatunk pár gamet ha akarsz.
Mi az accod bneten? -
Hujikolp
őstag
-
alitak
senior tag
-
Hujikolp
őstag
-
alitak
senior tag
Hello!
Gyorsláma kérdés: multit hogyan lehet elindítani? Próbáltuk mindegyik módot, de nem látja senki a készített mapot. Tűzfal kilőve, úgyse megy. Mi a trükkje?
-
FefeeX
veterán
Szerintem, mivel a játék nem Bnet-es network része P2P módon működik, erre nincs lehetőség. Neked is kell hogy játssz ahhoz hogy hostolhass... Szóval csak akkor host-olhatsz, ha te is egy regelt játékos vagy - szerintem, ha jól emléxem. Nyomtuk anno telefonvonalon meg hamachival is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple MacBook
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fogyjunk le!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)