- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
királylány
csendes tag
Mostanában nem nagyon voltam, egyetlen mentségem: a KOTOR. Nagyon élvezem minden percét- attól kezdve,hogy kiválasztottam,milyen Jedi legyek, azon át, hogy én irányítom a játékot, addig,hogy lövök az űrben a majdnem Falcon lézereivel...nagyon Star Warsos!!!Szívesen elolvasnám a történetet akár könyvben is...
-
királylány
csendes tag
Még mielőtt valaki szólna,hogy nem nézem a fórumot....nekiestem a KoToRnak.Jobban mondva a kedvesem.Nagyon tettszik. Végre egy olyan játék, amit tképp nők is tudnak játszani. Értem ezalatt azt, hogy a harci jeleneteknél könnyen lehet a szereplőket írányítani. És nagyon szép a grafikája- nálam ez nem utolsó szempont. Úgy gondoltam, hogy elkezdem majd egyedül is
Azért trükköket, tippeket elfogadnék....
Ja, és most kezdünk majd játszani a Battlefronttal: kinek mi a véleménye? -
királylány
csendes tag
válasz
Dilikutya #125 üzenetére
Nem tudom,milyen jogon kéritek számon rajtam,hogy nem írok minden pillanatban ebben a totyikba,ahogy fogalmaztatok. Az eszébe sem jut senkinek,hogy az embernek netaláltán lehet más és fontosabb dolga is,minthogy fórumozzon!!!
Emellett egyre kevesebb kedvem van írni ebben a témába- éppen az ilyen alakok miatt...
Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen sw játékot ajánlanátok?Kezdem unni, hogy a kedvesem állandóan játszik,el kéne magam foglalnom valamivel. Mivel érdemes játszani? -
királylány
csendes tag
Bővebben: link
Mit szóltok ehhez??Lehet,hogy a hétvégén megcsinálom! -
királylány
csendes tag
válasz
illusiON #118 üzenetére
Igen, azért az szerintem mindenki elismeri,hogy a prequelek igenis látványosak!A Klón háború jól meg volt csinálva, főleg,amikor jó sok Jedi elkezdett együtt harcolni!Vagy pl. a Klónok végén Dooku különleges hajója megjelent. Ezek pillanatok, de pl. nekem ez az igazi rajongás-hogy ezek miatt teljesen felmegy az adrenalinom
[Szerkesztve] -
királylány
csendes tag
Nos, én úgy tudom elképzelni, jobban mondva összerakni a két trilógiát,hogy: az első rész tényleg nagyon színes, tarkabarka- hiszen azok a szép, boldog idők, a Köztársaság ezután kezd romlani. Ha megfigyelitek, a második részben kevés a vidám szín, a szerelmes jelenetekben vannak Padmén, meg a helyszínek is néhol. A 3. részben, tudomásom szerint még több sötétség lesz.
Az eredeti trilógia pedig alapból sötét, hisz háború van. De pl. a Jediben a végén más sok a zöld- Endor!
Tudom,hogy ez bemagyarázás, de én így tudom összerakni magamban.
[Szerkesztve] -
királylány
csendes tag
megelőztél abban,hogy hamarabb felvetetted ezt a prequel dolgot.
én nem nagyon láttam lassított,kimerevített jelenetet. Viszont én imádtam, amikor először megláttam a majdnem birodalmi hajókat, és a klónokat, akik nagyon hasonlítanak a rohamosztagosokra!fel is ment az adrenalinszintem tőle...
igen,én is érzem a gyerekfilm részét, de anno az új remény is sok gyerek kedvence volt...
de mi benne a nulla? van benne szerelem, robotok, jedik, sok harc...igen, lehetett volna jobbra csinálni, de most már ez van. -
királylány
csendes tag
...klassz szerető barátnő, akik bármikor meghallgatnak, és mindig támogatnak mindenben!köszi,hogy eszembe juttattad őket!
-
királylány
csendes tag
köszönöm a védelmet!tényleg inkább olvasgatok, mert a kedvesem sokat fórumozik itt, és megfertőzött. A multimédiát szoktam meg ezt...
on: hát igen, nem jött ki még magyarul, de angolul Pesten állítólag hozzáférhető...a többivel hogy állsz? Timothy Zahn regények? vagy pl. a Han Solo trilógia?hm...nnnnyammi!nagyon jók! -
királylány
csendes tag
az új fajjal kapcsolatos? New Order- Amcsiban eléggé megosztja az embereket. Csubakka pl. meghal, és ez a faj olyan, amelyik az erőn kívül van. Én nehezen tudom elképzelni folytatásnak, pedig híres írók írják. Valahogy a Timothy Zahnos jobban tettszik, inkább azon a vonalon kellene továbbmenni majd.
De viszont nem olvastam a New ordert, és kíváncsi lennék rá. -
királylány
csendes tag
válasz
Dilikutya #25 üzenetére
de igenis lehet!ez a történet elég hosszú, lehet beszélgetni bármelyik részéről, a könyvekről, és igen, van a történetnek aktualitása.
pl.: biztos vannak itt olyanok,akik nemcsak a filmet ismerik. Elég sok sw könyv megjelent.Ezek közül szereti vki valamelyiket?
vagy.: a történet folytatása most ott tart,hogy jön egy új faj, akik megosztják az új köztársaságot, Leia és Han gyerekei a rossz oldalra térnek át. Olvasta valaki? MI a véleményetek? -
királylány
csendes tag
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
sajnálom,ha bántja az önérzeted,hogy ilyen témát nyitottam. Én előtte direkt megnéztem ezeket a témákat...és különben is, némelyik egész régi...lehet,hogy azóta sok sw-os írogat ide...
nyugodtan írj a moderátornak,hogy töröljék. Ha ő is így látja,ahogy te, nos,akkor elfogadom.... -
-
királylány
csendes tag
mondjuk a pasimértékre visszakanyarodva...melyik nő ne szeretne egy ilyen férfit? magabiztos, erős, mindig a helyzet ura, humora van, jóképű, egyedi, és a lelke mélyén nagyon romantikus, ja, és gyerekszerető.
Mondanom sem kell, a páromban mindez ötvöződik...bizony!Úgyhogy vannak hansolók is köztünk!
olvastad a könyveket? -
királylány
csendes tag
sziasztok!
Körbenéztem a keresőben, de ilyen témát nem találtam, ahol a rajongók összejöhetnének-csak játékkal kapcsolatosak voltak.
Gondolom, azért vagyunk egy páran, akik szeretjük....és jópáran, akik nem...
Beszélgethetnénk a könyvekről, filmekről, játékokról, akármiről...ami ezzel kapcsolatos.
Én 9 éves korom óta nagy rajongó vagyok, pedig akkor még a csak a pro7-en ment, németül volt meg nagyon sokáig, de imádtam!Aztán elkezdtem a könyveket is gyűjteni, és kialakult egy saját univerzumom.És a pasikat Han Solo-hoz hasonlítottam.Azóta is ő a mérték
Szeretem ezt a világot...és ha gyerekem lesz, neki is ezt fogom mesélni, az fix....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest