- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH! kedvence
tag
válasz
Anthony001 #199 üzenetére
Majd utánajárok.
De mondjuk a darth vader, a tie vadász pilőta és a boba fett ruhát is elfogadnám.
[Szerkesztve] -
Anthony001
senior tag
Ezt ajánlom MINDENKINEK!!!!
Bővebben: link
És ez New Yorkba van..
Tehát ha ott meg lehet kapni, akkor elvileg az EU-ba is vhol...teszem azt Ausztriában, vagy Németben.. -
Anthony001
senior tag
válasz
PH! kedvence #197 üzenetére
Én láttam képeket róla hogy abba nyomultak..mindjárt belinkelem pill
-
PH! kedvence
tag
válasz
Anthony001 #195 üzenetére
Rohamosztagos cucc engem is érdekel már régóta, de nem jártam utána.
-
Anthony001
senior tag
válasz
Anthony001 #195 üzenetére
UP!
-
Anthony001
senior tag
Nemtudja véletlen valaki, hogy lehet e kapni jelmezeket???
PL: Clone katonák jelmezét, vagy a birodalmi rohamosztagosok ruciját..
Mert néztem egy Star Wars oldalon, hogy New York-ban elkezdtek árulni ilyeneket, meg bábukat stb.. -
Anthony001
senior tag
UP!
-
Obi-1
őstag
válasz
Anthony001 #189 üzenetére
Több ilyen téma is volt, sajnos nem lett jó vége a dolognak. A PH-addikt rangtól lehetett kapni képet, én még azelőtt kértem, hogy ez a szabály megszületett. Bash aztán úgy gondolta, hogy a 2 éves aktív tagok is megérdemlik, ezért pár őstag is belekerült. Igaz, ők többnyire már addiktak, én már csak ilyen szűkszavú vagyok, úgy látszik. -
Dilikutya
félisten
válasz
Anthony001 #189 üzenetére
Van. Csak zárva van, mivel szünetel az arcképadogatás eppen amiatt, amire most te is készültél. Nevezetesen hogy a fórum ifjabb tagjai könyörögtek mindig arcképért...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Anthony001 #187 üzenetére
arckép request topic...
-
Obi-1
őstag
Vagy bármelyik peer-2-peer. -
Obi-1
őstag
Megvan a mozijegyem, 18-án éjfélkor nézem a Duna Plázában.
-
Obi-1
őstag
Palpatine: A Sötét oldal sok képességhez vezető ösvény, ezen képességek némelyike természetellenesnek tűnhet.
Anakin: Meg lehet tanulni ezeket az erőket?
Palpatine: A Jediktől nem.
Mace Windu (Obi-Wannak): Szerintem nem jó ötlet, nem bízom benne. Nem hiszem, hogy a fiú képes kezelni.
Obi-Wan (Anakinnak): Jelentened kell a Jedi Tanácsnak minden lépésedről.
Palpatine (Anakinnak): Szükségem van a segítségedre, fiam. Személyes megbízottammá teszlek a Jedi tanácsban.
Mace Windu: A tanács tagja vagy, de nem adjuk meg neked a mesteri címet.
Anakin: Mi?
Anakin (Padmének): Obi-Wan és a tanács nem bízik benne.
Palpatine: Használd a sötét oldalt, és erősebb leszel bármelyik Jedinél.
(Dooku és Anakin összecsap)
Mace Windu: Kancellár, le van tartóztatva.
Palpatine: Most ijedjek meg?
(Palpatine nekik ront szablyával a kezében.)
Palpatine: Mostantól minden Jedi a köztársaság ellensége. Vadászd le őket, egyenként, nem mutass könyörületet.
(Anakin szétcsap pár fejet.)
Obi-Wan: Ki tehette ezt?
Yoda: Az ifjú Skywalkert eltorzította a Sötét oldal.
Obi-Wan: TE VAGY A KIVÁLASZTOTT!!!!!
(Anakin és Obi tovább küzdenek.)
Bail Organa: NEEEEEEEEE! -
misu
senior tag
Hy!
Valakinek nincs meg magyarul?
Sajnos az angol tudásom kicsit gyenge!
Esetleg ha leírjátok a mondatok jelentését, már be tudom azonosítani!...
Köszi! -
Obi-1
őstag
válasz
radirpetya #170 üzenetére
Ez már elvileg a bővített trailer. A hardwired társoldalról rántottam le.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
nem úgy kell írni Leia nevét
Bővebben: link -
Obi-1
őstag
Ez egy gyakran felmerülő kérdés, egészen egyszerű válasszal. Az Erő akkor van egyensúlyban, ha nincsenek Sithek, nem akkor, ha a Sithek és a Jedik egyenlő számban vannak.
A Jedik ugyanis tiszteletben tartják az Erő akaratát, sőt, eszerint próbálnak eljárni. A Sithek a maguk céljaira torzítják az Erőt, ezért az nincs egyensúlyban. -
misu
senior tag
Hy!
Lenne egy kérdésem....
Ugye még az elején az első részben van a jóslat, miszerint az Anakin teremt majd egyensúlyt az erőben...
No, a végét már tudjuk, meghal a két sith (majdnem shit-et írtam...), tehát gonosz oldalon zéró az eredmény.....
eddig rendben is volna, de marad egy Jedi és egy féljedi a Leila h.....
Tehát : 0 gonosz = 1,5 Jedi?nem hiszem!
Szóval......ugye ez már nem egyensúly?
A jók igen is többen vannak!
vagy van még valaki akit le kéne kardozni?
Követelem, hogy ezt tegyék bele a filmbe, vagy legalábbis tüntessék fel a plakátokon, vagy a borítokon!...
Van itt fogyasztóvédő?...
Vicczet félretéve nekem is nagy kedvencem a sorozat, de ez már egy fél éve buzerálja az agyam! Ha valaki kompetens a témában kérem válaszoljon!
Köszi!
Bye! -
anulu
félisten
egy olyan kérdésem lenne, hogy az X-Szárnyúak 7-8-9. része várható valamikor magyarul? az első 6 részt nagyon szeretem, de a végét is jó lenne tudni...
illetve, h a New Jedi Order sorozat könyvei kishazánkban kaphatóak-e? az első 5 részt (Vector Prime, Dark Tide I: Onslaught, DT II: Ruin, Agents of Chaos I: Hero's Trial, AoC II: Jedi Eclipse) sikerült belőni ismerősön keresztül, de a maradék 17 is kéne...
még1 dolog: a Fekete Flotta Fenyegetése trilógia 1. kötete vkinek nincs véletlenül eladósorban? elég régen keesem már. -
Dilikutya
félisten
EP1 Baljós árnyak: Bővebben: link
EP1+EP2 díszdoboz: Bővebben: link
EP2 Klónok támadása: Bővebben: link
EP4-6 díszdoboz: Bővebben: link -
ToBeY
nagyúr
Én jómagam nem vagyok nagy star wars fun,de a bátyám igen. Őt akarom meglepni az eddig részekkel DVD!Szeretném tudni eddig hány jelent meg és a címüket vagy valami oldalt ahol ez fent van!
-
Obi-1
őstag
Néztétek tegnap az Epizód IV-et az RTL-en? Vagy csak én vagyok igazi rajongó?
-
királylány
csendes tag
Mostanában nem nagyon voltam, egyetlen mentségem: a KOTOR. Nagyon élvezem minden percét- attól kezdve,hogy kiválasztottam,milyen Jedi legyek, azon át, hogy én irányítom a játékot, addig,hogy lövök az űrben a majdnem Falcon lézereivel...nagyon Star Warsos!!!Szívesen elolvasnám a történetet akár könyvben is...
-
Cizio
aktív tag
A hivatalos honlapra felkerült egy új trailer amit a rajongók készítettek az Ep 3-ról....
Érdemes megnézni, szerintem még jobb mint amit a Lucas csapat csinált elsőre!!! -
Dilikutya
félisten
Szvsz a Klónok támadása a második felétől kezdve kezd jó lenni. Szóismétlés az meg télleg frankó, még jó hogy alsóban zsolnay tagozatos voltam
Bár azt a hatást úgysem érik el az új részek, mint a régi trilógia ért el anno 9 éves korombanAzért csak fúrja az oldalam a Kotor, eddig majdnem minden SW játékot kipróbáltam, jövő hónapban meglesz a zseton a palántázóra és akkor újra beinditom a virággyűjtögetést
-
Arhquis
aktív tag
-
zLegolas
őstag
Mi a bánat az a kotor ????
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Automata kávégépek
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Cyberpunk 2077
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest