- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Szerintem meg nem kell bele loot. Ez egy sztori alapú akció-kalandjáték mint az Uncharted széria. Ott sincs loot, maga a kaland, a sztori és a felfedezés a lényeg. Az, hogy megoldod a puzzle-öket, hogy megtalálod a helyes utat. Azt aláírom, hogy (PS4 Pro-n) vannak kisebb gondok és a látvány minősége is kicsit hullámzó, de Zeffo-n az ősi romok között ahogy a kirakós-ügyességi feladatot csináltam majdnem annyira profinak találtam mint az Uncharted 4-et ami szerintem a generáció legjobb játéka.
-
myckey
veterán
Nincs 100% -os game.
Minden embernek nem lehet megfelelni, Soha .
Van akinek ez kellene, a másiknak meg az nem tetszik...a "többi" meg elégedett mindennel.Ebben nincs stat, nem leszel lvl 100-as
baszódzsedáj. Nem kell ráhajtani a menő lootra, ami majd feltápol.Van helyette sok sok dolog, aminek lehet örülni.
Le is írtam most jó pár mondatban...de kitöröltem, mert már unom magamat.Ez mi már ?!
Kettévágnak egy Venatort! Pofám leszakad ettől a jelenettől, is !
Trust only in the Force !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest