- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliikp
csendes tag
válasz
Kalevala90 #189 üzenetére
Talán tudok segíteni. Nézd meg légyszi, hogy mekkora a crack file mérete. Több verzió fut, sokat próbáltam ki én is. Végre találtam egyet, amitől rendesen fut.
-
dexyyyyyyyy
csendes tag
válasz
Kalevala90 #186 üzenetére
Hát megszenvedtem mire átjutottam, így van az a pálya az ami mindig beszippant.
A poén a köv része volt a pályának amikor mindig visszafujt a szél... kb az idegeimmel jáccott...Nem tudom mi lesz a vége/ne is áruljátok el/ de kezd olyan érzésem lenni hogy a végén már az lesz a feladat hogy egy bolygót kell az erővel megölni...
A lépegető rombolók után jött a csillagharcászok kinyirbálás feladatu pálya...
Nah komolyan mondom az eszem megáll: amint kinyirtad a harcászokat az egész anyahajót kell az erő segítségével kinyirni, de mire elforgatod a hajót jön a következő csillaghajó sereg... ami kinyir ha nem hagyod abba az anyahajó elleni mozdítgatást...
mire kinyirom addigra visszaáll az anyahajó az eredeti irányába és kezdhetem előről...Egyszer mikor ugye kiírja hogy "a" val mozdítom balra "b"-vel meg jobbre kiir egy s betűt is de hiába nyomom nem látnám hogy történik valami... addig tartom nyomva amig jön a köv csillaghajó sereg...
Valaki jár(t) már ennél a szakasznál?
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest