Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
válasz
parandroid #270 üzenetére
Gondolom el lehet távolítani, mert Installálva van (tehát szerepel a programok között). Gondoloöm elég az uninstall. Vagy nem ilyen egyszerű? Tönkretette a Registrymet?
-
DrSoul
őstag
válasz
parandroid #268 üzenetére
A tunning csak a processzort érinti, de nincs +hő, nincs fesz. emelés, tehát semmi extrém.
Codecpack van fent, sajna az szokott kelleni. Én sem tudom, melyik a jó, nekem az Ace Mega Codepack van fent.
Hangkártyához is elvileg jó driver van, de sose lehet tudni, valóban jó-e...
nforce2-es alaplap, driverek fent (nem is a gyári CD-s, hanem újabb)
Tunerkártya nincs -
DrSoul
őstag
válasz
Hellfire #262 üzenetére
Nem volt kedvem kiírni, hogy VPU recover...
AMúgy feltettem a Catalyst 4.8-at (a 4.10 a legújabb, de a REadme-ben a Catalyst 4.8 támogatottságáról ír... csak azért...).
Mostmár tudtam vele játszani, de így is néha jelentkezik a gond, meg a texturák szétesnek (hiányoznak) néha stb.... -
DrSoul
őstag
válasz
parandroid #260 üzenetére
Az a CD-s dolog nem lehet? Vagy az hülyeség?
Azért nem olyan régi az én catalystem...
HA kikapcsolom a VPU-t (ami ugye gond esetén visszaállítja a graf. kártyát), akkor a játék totál lefagy, és nem megy, csak a reset segített.
Nem hinném, hogy itt képfrissítési gond lenne.
A játék támogatja a Radeon 8500 szériát, tehát nem értem... -
DrSoul
őstag
válasz
parandroid #258 üzenetére
Nem tapasztaltam hibát más játéknál. Refreshlockom (az egy progi, ugye?
) nincs. Catalyst 4.3 van fent (7.991-040224m-013831C)
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Nekem viszonylag gyorsan töltötte be, ill. semmi különöset nem tapasztaltam, DE:
kezdődik a játék, majd ''lefagy'', de csak úgy, mintha töltene, képernyő elsötétül (mintha egy ''teszt'' lenne, mintha felbontást váltana, de nem látok különbséget), fekete lesz, majd visszaugrik a játék. Csak ezt kb 5 mp-ként csinálja, tehát nem tudok játszani. A DirectX9-et tette fel a játék (bár úgy emlékszem, hogy már ez volt fent, nem is tudom, mit installált).
Nem atomerőművem van, de kéne mennie a konfigommal: Asus A7n8X (nForce2), Athlon XP 1700+ (de úgy 2000+-en megy), 512MB Ram, Radeon 8500LE.
Tippek?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest