Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
próbáld meg leszedni. az utolsó verziója, amiről hallottam, az javasolta, hogy hozzak létre rendszervisszaállítási pontot, mielőtt felteszem, mert maga sem tudja, mi mindenbe nyúl bele. ennek függvényében, és a sorozatos inkompatibilitási tapasztalatok miatt, ami a kodekpakkok többségének sajátja, inkább hanyagoltam. tehát nincs róla tapasztalatom.
-
parandroid
félisten
attól tartok, hogy vagy valami hardverinkompatibilitás lesz, vagy valamilyen driverek akadtak össze.
a következőkön még szaladj át:
valamilyen kodekpakk van fent?
hangkártyához is van fent rendes driver?
alaplapi driverek?
ha via chipseted van, akkor 4-in-1?
tuner-kártya nem zavarhat be?
tuningolva van a rendszer? -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
StoneBridge #195 üzenetére
mindketten félreértitek. illetve illusion félreérti, te pedig nem azt kaptad, amit vártál. ez egy fps, még csak nem is igazán taktikai fps, csak olyan elemek is vannak benne. és főleg nem szimulátor, a vezethető járművek csak ínyencség. ha autószim lenne, azt mondanám arcade játék, de még talán így is van értelme ennek a kategóriának. a küldetéseket tekintve nem is annyira összecsapott a játék, inkább valószínű, hogy próbáltak néhány változatos pályát összedobni, és húbazz-kell-bele-single-player-mód-is felkiáltással kitaláltak bele küldetéseket is. kicsit talán valóban összecsapva, kicsit egyformán, kicsit úgy-ahogy. ezzel együtt ez egy nagyon jó játék. agyatlan mászkálás és közben öldöklés, pontosan azt hozza, amire a szélesebb közönségeknek szüksége van. egyszerű, átlátható, pörgős. semmiképpen sem cs, és még annyira sem x-wing. te nyilván a rouge squadron-t sem szeretted, pedig a maga módján az sem volt rossz. én megértelek, szerintem is az x-wing és tie-fighter sorozat volt a lucasarts valaha kiadott legjobb játéka, ez egész egyszerűen másról szól. ja, és próbáltad már multiban?
még egyszer összefoglalásul: sajnálom, de megértem, hogy neked nem tetszik, de ez akkor is egy jó játék.
szerk: nos, a #197 kicsit más fényben tünteti fel a dolgokat. viszont azok nem szimulátorok voltak, hanem akciójátékok. szimulátor az x-wing volt, a tie-fighter, az x-wing vs tie fighter és az x-wing: alliance. ha viszont szeretted az outkast-ot és az academy-t, akkor nem értem, hogy ezzel mi a baj.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
nem hallottam még ilyenről ezzel a játékkal kapcsolatban.
memória, processzor rendben? próbáltad húzás nélkül is?
driverek újak? vagy éppen túl újak?
valami kodekpakkal nem akad össze?
próbáltad már a hivatalos javítócsomagot hozzá? mert közben olyan is megjelent.
most így hirtelen ennyi.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
na, hát ahogy számítottam rá, a clone wars kampányt nem fogom szeretni. ezek a robotok nekem nagyon nem jönnek be. se velük, se ellenük...
maradok a felkelők-birodalmiak csatáknál, így sem hiszem, hogy egyhamar megunom... -
parandroid
félisten
mennyire leülnek így hétközben ezek a játékos topikok...
megy a suli meg a meló mindenhol, mi?
na, sebaj, majd hétvégén újra beindulunk, addig megyek kipróbálom most a droidokat is... -
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya #130 üzenetére
de igen, csak nem tehetek róla, ha meglátom ezt a tizenéves csetes stílust, mindig úrrá lesz rajtam a (feltehetően túlzó) nyelvi igényesség és a bennem rejtező tanító bácsi némán üvöltve hadonászik a méterrúddal.
valamelyik topikban már csináltunk erről egy remek flémet, hogy ez egy hardverfórum és ne érezzem magam önkéntes grétsy lászlónak. asszem valahova ugyanoda vezethető vissza ez az egész, mint a sims2 topikban lévő 'magyarítást ide!' követelés, és az, hogy a fiatalok meghatározó többsége felhördül, ha meghallja, hogy egy film csak feliratosan megtekinthető valahol.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya #126 üzenetére
még nem veszett semmi, az x-wing vs. tie-fightert még kipróbálhatod. bár ha az alliance megvolt, akkor nagyjából el tudod képzelni, milyen, csak szerintem sokkal fílingesebb, mint az xwa.
nézd csak mit találtam neked: starwars x-wing collector's series 4000 huf: Bővebben: link, meg itt is: Bővebben: link
mod: amúgy a rouge squadron kicsit talán túlságosan árkádosra sikeredett. meg nem volt meg bent az az űrcsata fíling...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya #123 üzenetére
akkor te nem játszottál ''A'' tie fighterrel és ''AZ'' x-winggel? meg a tie fighter vs. x-winggel sem? utóbbi már felhasználóbarát windows-os, multiban és küldetésekben mindkét oldalon tökéletesen játszható szimulátor volt, előbbiek pedig minden űrhajószimulátorok ősatyjai. és mellesleg valódi egérgyilkosok.
-
parandroid
félisten
na így mindjárt más a leányzó fekvése...
amúgy még ott nem jártam, de lehet, hogy benne van. pedig a film köré épített kampányokat már végigjátszottam. de ha belegondolsz, a filmben is csak han, luke, leia és obi1 jártak a halálcsillag1-en, a másodiknál meg csak űrcsata volt, az meg kiválóan fel lett dolgozva az x-wing alliance-ben. -
parandroid
félisten
és mégis hogyan akarod irányítani? gondolod, hogy van benne egy pilótafülke, ahonnét egy botkormánnyal lehet vezetni? és mire lőnél vele? komplett bolygókra? mert az ultrabrutál turbólézer másra nemigen jó. esetleg lázadó csatahajókra, amik persze valahol megint biztos játszhatóak a játékban. gondolj már bele, hogy szimulátorban csak olyan járművet vezethetsz, ami irl is egy személy által irányítható. esetleg kisebb cuccok pilóta+lövész szinten elvezethetők. szerintem már az AT/AT is erős túlzás volt, hogy játszható, de ezt még ügyesen megoldották. amúgy tudod, hogy mekkora személyzete van egy csillagrombolónak? a halálcsillagról nem is beszélve. gondolkodj, mielőtt kérdezel, plíz.
-
parandroid
félisten
igen, ezt vettem észre én is. amivel kicsit lehet javítani a helyzeten, az az f2 (follow me parancs) folyamatos nyomkodása. nekem ez legalábbis valamelyest működött. főleg, ha rakétással vagy mesterlövésszel mész, akit nem árt, ha fedeznek a többiek, mert elképesztő a tűzlassúsága... kedvencem a kashyyk dokkoknál, amikor 100-100 környékéről egyszer csak azt vettem észre, hogy hirtelen 70-100 lett, aztán egy respawn után látom, hogy a sok kis hülye birodalmi rohamosztagos ott állnak az egyik móló tövében, és szaladnak bele a falba - idióták! teljesen úgy nézett ki a dolog, mintha 10-12 rohamoszi ott vizelne egymás mellett a fal tövében...
csak tudnám, miért nem csináltam szkrínsotot???
mindezen durva hibák ellenére azért nem rossz az AI, és ahhoz képest hogy időnként több, mint 100 egységet mozgat a gép egyszerre a pályán, nem egetrengető a gépigénye.
remélem ezekkel a hozzászólásokkal nem ijesztünk el senkit, nagyon jó kis játék ez, játsszátok sokan! -
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya #103 üzenetére
nahát, megtaláltam, amit kerestem. a galactic conquest küldetéssorozat mindkét féllel végigjátszható, és sokkal nehezebb, mint a galactic civil war. bár érdekes, kicsit olyan, mintha az jelentené a nehézségi szintet, hogy mindent nekem kell csinálni. a kedves kollégák meg csak lelövetik magukat, így aztán a végére tényleg 'baj-társak' leszünk... volt olyan, hogy egyedül menekültem vagy 50 birodalmi elől a naboo fővárosában, és még vagy 7-8-at leszedtem, mire elkaptak...
mondjuk idegölő volt, mert egyikről se tudtam, hogy hol van (ha már nincs aki lássa őket, akkor csak akkor vannak a radaron, ha te látod), úgyhogy csak menekültem ész nélkül. szóval csinálok időnként 30-40 killt egy küldetésben, aztán mégis veszítünk.
egyre jobban tetszik ez a játék.
[VGA BLOG ON]ma reggel megint szemetelt a videókártyám. kezdem nagyon unni. újraindítás után már csak a játékban, a következő újraindítás óta pedig vígan játszok... hmmm.[VGA BLOG OFF]
dilikutya: 2k dvd-tokban két cd, ami feltelepíti az alapjátékot, az armageddon's blade-et és a shadow of death-et is. szaladj gyorsan, hátha még van. egy ezresért amúgy ha jól vettem ki, akkor az ország egész területén házhoz szálllítanak. ja, és a különösen szép a dologban, hogy a sod mo-n meg sem jelent, ez az első kiadása itthon. mondjuk most nem igazán tudom, mit kezdjek a guru-bundle alapjátékkal és armageddon's blade-del... -
parandroid
félisten
válasz
illusiON #100 üzenetére
www.cdgalaxis.hu
Jobboldalt az akciós cuccok között. 11k, és előrendelhető. Várható megjelenés: 2004. szeptember.
szerk: az oldalt mindenképpen könyvjelzőzd be, érdemes rendszeresen figyelni az akcióikat. én most vettem náluk heroes3 complete kiadást 2000ért.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
parandroid #98 üzenetére
Működik, köszönöm.
Állat ez a lépegető! -
parandroid
félisten
na, végig is nyomtam a galactic civil war összes küldijét, hát, még nekem sem tartott nagyon sokáig. persze ott van még a galactic conquest, meg a clone wars kampány, de azok nem érdekelnek annyira. kicsit sajnálom, hogy nem lehet a kampány összes pályáját végignyomni sorban mindkét fél részéről, de asszem az instant action-ben erre is sort kerítek. hihetetlenül bejött nekem ez a gém, asszem végig bírnék játszani egy egész éjszakás lan-partyt csak erre építve...
persze min. 8-10 emberkét jó lenne hozzá összeszedni, hogy jó izgi legyen... + a botok...
szerk: ja, járművekbe még mindig nem tudok beszállni. valaki?
szerk2: hogy mennyire jó ez a játék, azt jól mutatja, hogy utoljára nfs:u-t bírtam egész hétvégén játszani. azóta legfeljebb egy kis cod, meg ut2004 lanon. most meg egész odavagyok ezért a sztárvórszért, pedig itt figyel mellette a sims2 is, amit még ki sem próbáltam igazán...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
miután a videókártyám rejtélyes körülmények között megjavult (kiváncsi vagyok, meddig - szerintem csak engem szivat és a garancia lejárta utáni első napon adja be végleg a kulcsot.
), kipróbáltam én is.
röviden: k***ajó!
hosszabban: ha quake3-motoros is, nem látszik rajta. szép, és emellett hasít, mint a disznó, természetesen 1024*768-ban, full details-en. (konfig az adatoknál.)
ami tetszik: hihetetlen a hangulata, pörgős a játékmenet, és kellően izgalmas.
ami kicsit savanyú: kevés a fegyver, választott egységtől függ, és nagy része semmire sem jó. nincs két külön kampány a lázadóknak és a birodalmiaknak, először akkor lepődtem meg, amikor az elején nem választhattam, aztán amikor hirtelen átálltam. ez azért elég gáz. defeat esetén is továbbengedett a birodalmi yavin-os küldetésről, és hirtelen ugyanazon a pályán találtam magam, csak ezúttal én voltam a védő...azért ez is elég gáz.
ami biztosan iszonyatosan feelinges lenne: LAN! remélem mielőbb sikerül összeszednem a társaságot és kipróbálhatjuk.
két kérdés:
1. lan-on is problémás a virágbolti verzió jelszava?
2. írtátok, hogy a járműveket lehet használni. hogyan? én még egy mezei bantára sem tudok felkapaszkodni...
dilikutya: szabi repült? már kezdtem megszokni.aha, már látom: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
csak azt a funkciót próbáltam ki, ami egy autós játéknál quick race lenne (nem emlékszem a nevére itt), és 2 perc után ocsmány módon elkezdett szemetelni. a bespini platókon szaladgáltunk a kollégákkal, és vmi harci robotokkal akadtunk össze első körön, de vagy nagyon kell figyelni, vagy én vaok béna (simán elképzelhető, hogy is-is), de két találat után annyi volt. ekkor visszadob a karakterválasztó képernyőre és kattinthatsz a spawn gombra. és persze szaladhatsz a többiek után a következő checkpointról. hogy a campaign módban hogy oldották meg, azt nem tom, mert kicsit ideges lettema vga-mra, és most nyugtatásul netezek. 2d-ben semmi baja, lehet, hogy meghaltak rajta a ramok? zalman-feltétel nem lehetett gond, mert akkor látszana, hogy lesarkaztam, hőleadás-probléma kizárva, mert az eredeti hűtővel is csinálja... driver-reinstall is volt. kutya mindenit neki, attól tartok, garanciáztatás lesz...
-
parandroid
félisten
na, egy kicsit játszottam vele én is, csak sajnos úgy tűnik a végét járja a vga-m...
amennyit láttam belőle, az alapján nagyon hangulatos kis gémnek látszik, kicsit tartottam ettől a quake3 motoros grafikától, de annyira nem vészes. nem semmi, hogy ezen mit bírnak még mindig tupírozgatni, egész pofás. persze nem egy CoD. úgyhogy ha sikerül a vga-mmal valamit kezdeni, akkor jókat fogok vele játszani, az tuti. bár alighanem különösen tényleg lanban lesz jópofa.
-
parandroid
félisten
[IRÓNIA ON] nézd, ha ez a topik többszáz hozzászólásból állna, nem szólnék egy szót sem. de azért 48 nem egy olyan nagy szám. nehezen tudom elképzelni, hogy tényleg érdekel a játék, és ennyin nem vagy képes átrágni magad. mindenesetre beteszek egy linket (bár már szerepelt), hátha veszed a fáradtságot és megnézegeted a képeket, amik ot vannak.
[IRÓNIA OFF]
bocs az iróniáért, de ez egy annyira tipikus write-only hozzászólás volt, hogy tanítani kéne, hogy hogyan nem fórumozunk.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya #37 üzenetére
emlékezettek csak vissza: az AvP sem a lebilincselő játékmenete és a fullos grafika miatt lett siker. a feelingje volt az, ami mindent ütött. ezt egy jó sztorival ötvözni, és egy remekül játszható multival, és kész a sikerjáték. a lucasartsos fiúk pedig azért értik is a dolgukat, meg pénz is van a fejlesztésre. jaj, csak valaki találná már ki, hogy mekkora jó taktikai fps-t lehetne wh40k-alapon csinálni! űrgárdisták rulez!!!
-
parandroid
félisten
na, ezt jól bekavartuk. találtam egy ilyet, talán most végre lesz időm átolvasni: Bővebben: link
ha minden igaz, ez az, amiről most beszélünk.
nahát, holnap már meg is jelenik. de pszt!
azoknak, akik lusták kattintgatni:
- First and third-person gameplay – depending on player preference. - ez nem hangzik túl jól...
- Three single player modes including ''Instant Action,'' ''Galactic Conquest'' and the story-based ''Historical Campaigns'' mode. - talán jó kis szingli módja lesz...
- Multiplayer for up to 16+ players (plus AI units) online. - na ez vajon csak neten?
- Split-screen mode for multiplayer 'offline' play. - ajaj...
- Battle in more than 12 environments across 10 diverse planets from the classic Trilogy and Clone Wars eras including Hoth, Endor, Tatooine, Kamino and Geonosis. - kellően változatos...
- 20 different soldier types from 4 factions: Rebel Alliance, Galactic Empire, Republic Clone Army and Separatist Battle Droids. Soldier types include standard infantry, scouts, heavy weapons and pilots - each will have their own unique abilities. - lásd egyel fentebb...
- More than 30 Star Wars weapons including blaster rifles, rocket launchers and thermal detonators, in addition to ground-based turret guns that can be manned and used to defend command posts. - megint csak jól hangzik...
- More than 25 diverse ground and air vehicles including the AT-ST, X-Wing, and speeder bike, as well as the massive Republic Gunship that can hold up to five different soldiers. - ez manapság úgy látszik kihagyhatatlan...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
akkor benéztem. igazatok van. de akkor ez most mi, mert komolyan érdekel a dolog? volt erről szó, vagy csak meglepi? vagy csak teljesen összemosódott nekem a kettő? mindegy, akkor várjuk a republic commando-t, addig meg nyomjuk ezt. jó lesz ez így is. bár jobban végiggondolva én emlékszem ilyesmire hírekből, de valami galactic battlegrounds ugrik be. ez az, ugye?
és most akkor a két játék között csak a grafika lesz a különbség?
na mindegy, asszem, ha lesz pár percem megnézem majd a lucasarts honlapját, hogy hogy is van ez. -
parandroid
félisten
egy starwars feelingű taktikai fps-t ígértek a lucasarts-os fiúk, ennyit kell tőle várni és nem többet. mondjuk videóból én összesen egyet láttam a neten, meg újságmellékleteken, az jó volt, jó volt, de sok minden nem derült ki belőle. ha jól emlékszem volt ilyen annak idején a star trekből is, nem lehetett itt sem kihagyni. kicsit mondjuk ha inkább akció-fps lenne, mint taktikai, akkor nekem jobban bejönne, de ha lesz kooperatív multi, akkor lanon iszonyat jó móka lesz, akármilyen grafikával is. a starwars az starwars. ahogy az ajánlott gépigényt elnézem, akinek 'gyengébb' a gépe, annak sem kell elkeserednie. úgyhogy ha valamit nem b@sztak el csúnyán, akkor nagyot nem bukhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest