Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ezt en is igy gondolom. Ha nem is elobb, de legalabb a jatek megjelenesevel egy idopontban egy demot is feldobhatnanak a netre, nem tartana semeddig es akkor eldonthetnem, hogy tetszik-e vagy nem. Sajnos ''biztonsagi masolatokat'' nekem nincs lehetosegem senkitol kerni...

-
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
de igen, csak nem tehetek róla, ha meglátom ezt a tizenéves csetes stílust, mindig úrrá lesz rajtam a (feltehetően túlzó) nyelvi igényesség és a bennem rejtező tanító bácsi némán üvöltve hadonászik a méterrúddal.
valamelyik topikban már csináltunk erről egy remek flémet, hogy ez egy hardverfórum és ne érezzem magam önkéntes grétsy lászlónak. asszem valahova ugyanoda vezethető vissza ez az egész, mint a sims2 topikban lévő 'magyarítást ide!' követelés, és az, hogy a fiatalok meghatározó többsége felhördül, ha meghallja, hogy egy film csak feliratosan megtekinthető valahol.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
még nem veszett semmi, az x-wing vs. tie-fightert még kipróbálhatod. bár ha az alliance megvolt, akkor nagyjából el tudod képzelni, milyen, csak szerintem sokkal fílingesebb, mint az xwa.
nézd csak mit találtam neked: starwars x-wing collector's series 4000 huf: Bővebben: link, meg itt is: Bővebben: link
mod: amúgy a rouge squadron kicsit talán túlságosan árkádosra sikeredett. meg nem volt meg bent az az űrcsata fíling...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
akkor te nem játszottál ''A'' tie fighterrel és ''AZ'' x-winggel? meg a tie fighter vs. x-winggel sem? utóbbi már felhasználóbarát windows-os, multiban és küldetésekben mindkét oldalon tökéletesen játszható szimulátor volt, előbbiek pedig minden űrhajószimulátorok ősatyjai. és mellesleg valódi egérgyilkosok.

-
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
nahát, megtaláltam, amit kerestem. a galactic conquest küldetéssorozat mindkét féllel végigjátszható, és sokkal nehezebb, mint a galactic civil war. bár érdekes, kicsit olyan, mintha az jelentené a nehézségi szintet, hogy mindent nekem kell csinálni. a kedves kollégák meg csak lelövetik magukat, így aztán a végére tényleg 'baj-társak' leszünk... volt olyan, hogy egyedül menekültem vagy 50 birodalmi elől a naboo fővárosában, és még vagy 7-8-at leszedtem, mire elkaptak...
mondjuk idegölő volt, mert egyikről se tudtam, hogy hol van (ha már nincs aki lássa őket, akkor csak akkor vannak a radaron, ha te látod), úgyhogy csak menekültem ész nélkül. szóval csinálok időnként 30-40 killt egy küldetésben, aztán mégis veszítünk.
egyre jobban tetszik ez a játék. 
[VGA BLOG ON]ma reggel megint szemetelt a videókártyám. kezdem nagyon unni. újraindítás után már csak a játékban, a következő újraindítás óta pedig vígan játszok... hmmm.[VGA BLOG OFF]
dilikutya: 2k dvd-tokban két cd, ami feltelepíti az alapjátékot, az armageddon's blade-et és a shadow of death-et is. szaladj gyorsan, hátha még van. egy ezresért amúgy ha jól vettem ki, akkor az ország egész területén házhoz szálllítanak. ja, és a különösen szép a dologban, hogy a sod mo-n meg sem jelent, ez az első kiadása itthon. mondjuk most nem igazán tudom, mit kezdjek a guru-bundle alapjátékkal és armageddon's blade-del... -
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
emlékezettek csak vissza: az AvP sem a lebilincselő játékmenete és a fullos grafika miatt lett siker. a feelingje volt az, ami mindent ütött. ezt egy jó sztorival ötvözni, és egy remekül játszható multival, és kész a sikerjáték. a lucasartsos fiúk pedig azért értik is a dolgukat, meg pénz is van a fejlesztésre. jaj, csak valaki találná már ki, hogy mekkora jó taktikai fps-t lehetne wh40k-alapon csinálni! űrgárdisták rulez!!!

-
Frigo
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Akkor ajánlot megtekinteni a Republic Commando muviját ,hogy eloszlassuk a kételyeket:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.27
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy csak a hasadra ütöttél!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egyre jobban tetszik ez a játék.