- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaporc
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #7163 üzenetére
Én is ezzel kísérletezek mostanában.
A MACO pajzs biztos befutó, jelenleg a deflektor is MACO (így megkapom a szettbónuszt, ami gyorsabb EPS-t garantál), a hajtómű Jem'hadar. Engihez képest tisztességes DPS-t hoz, de gondolkozom az utóbbi kettő leváltásán (mondjuk Omega hajtóműre és deflektorra).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #7153 üzenetére
az sem elhanyagolható hogy kapsz 10% extra sebzést amíg fenn van az eptw. azt mondjuk nem tudom, az alap DPS-re rakja-e.
amúgy mivel lt.comm. universal hely van a vestán, berakhatnál engit is oda, aztán nesze neked aux to structural integrity 2, vagy az rsp helyére aux to structural 1. de ezzel az új solanae set-el lehet hogy nem is lesz szükséged annyi heal-re
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #7148 üzenetére
ennél a hajónál már van értelme két energia profilt fenntartani (egy magas aux, egy magas weapon), mivel maga a hajó is "váltogat" profilok között.
mivel a speckó DHC kötötten proton, ezért sajnos félig-meddig kényszerítve van az ember hogy a dyson repus protonic polaronokat használja, meg hozzá a repus konzolokat. emellé jól illik még a repus experimental proton weapon is, ha már proton. tiszta proton kapitány.én úgy képzelem el a cuccot, hogy 1 protonic polaron dual beam (subsystem targethez és/vagy BO-hoz), protonic experimental weapon, 1 gravi torp/protonic polaron DHC (attól függően hogy kell-e gravis torp, bár sztem sci-nek nem árt), 1 speckó proton DHC
hátra meg a szokásos 2 turret 1 cutting.
sajnos egy ilyen build-hez temérdek mark és dili kell, de hát okosan kitalálták ezt crypticnél... -
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #7134 üzenetére
vesta-light. cannon-os sci hajó, plusz tact móddal, viszont aux dhc és hangár nélkül. romulán sci-nek mindenképpen ajánlott, mert ott a temporalon kívül nincs értelmes science ship, cannonos meg egyáltalán nem. fed-nek sztem jobb a vesta, kdf-nél meg ott vannak a carrierek, voquv vagy karfi.
tacticalnak max spéci pályákra lehet jó (pl no win, ahol nagyon kellenek a crowd control cuccok, pl GW).viszont ha kell a solanae set negyedik darabja, a warp core, akkor muszáj vagy kifarmolni.
-
gerisz23
őstag
válasz
CPT.Pirk #7105 üzenetére
Úgy vagyok vele,hogy ha odamegyek megcsinálni az 5000-est,akkor már néha bányászok tovább,vagy akkor megyek amikor event van(volt),akkor meg simán transwarpal.Így 3 karinak szedtem össze fél óra alatt 3 napi adagját+ a cuccok amiket felszek eladom exen-mikor hogy-van hogy pár száz ezer becsöppen
Amúgy dil bányászat + 1 foundry és megvan a napi 7000+x,event függő,de foundrys missó amit csinálok se nagyon tart 10 percnél tovább,és nem kell megerőltetni magamat.
Az omega repum meg félbe amaradtigaz nincs márkom,azt akartam még szerezni ma.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #7017 üzenetére
én úgy emlékeztem a warp core-ok csak 5-öt adnak hozzá egy-egy alrendszer energiaszintjéhez, hogy a picsába van neked 135 akkor? jah, hogy az obelisk core +10-et ad, így már okés. mindegy, sztem deflektortól ilyenre semmiképp se számíts. sci képességeket/skilleket erősíti, legyen elég ennyi
CactuS: science-nek akár jó lehet a kiegyensúlyozott energiaprofil is, főleg így elosztatlanul. majd ha megcsináljuk rendesen a skillezést, és kiosztod, csak úgy fulladozni fogsz a sok energiától
ha kijön a Dyson hajó specifikációja, össze is dobunk valamit -
gerisz23
őstag
válasz
CPT.Pirk #6813 üzenetére
Nekem 130 van,obelisk core nélkül-egyenlőre esélytelen hogy megvegyem azt isXD
Tacton Antiprotont használok aflottás hajón,de inkább flottás coret használok-ott megvan a +10% sebzést adó warp core is,de a flottás ad bónuszt a fegyver,pajzs stb szintekre,nem számoltam de elképzelhető hogy azzal is megvan a +10% antiprotonra -
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #6760 üzenetére
http://sto.gamepedia.com/Ability:_Quantum_Field_Focus_Phaser
Itt megtudod nézni mi hat rá.Viszont ez a set2 bonuszt te tudod bármire hasznosítani? Mert ahogy nézem nem sok értelme van.A sebzése meg kb 66dps..Ez egyenlő a nullával, egy tact konzollal kb 300 dpst hozhatnal legalább, de szerintem többet is.Persze a te dolgod,tudom milyen a kíváncsiság,de szerintem ez a konzol többet árt mint használ, még egy isometric konzolnak is több értelme van,de ha a sebzés a lényeg, én tuti egy crites konzolt vennék majd.
Fire: ha tényleg jön a doboz akkor a 28asok fognak majd főleg menni szerintem.Hétfőn lehet én is veszek párat.Bár én magát a fegyodobozt várom majd.
-
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #6758 üzenetére
Egy 12k-s lovesert megéri felrakni ezt a konzolt?3 percd cdvel az nagyon keves dps.Megmerem kockaztatni hogy egy flottas tact konzollal tobb dpst tudsz behozni 3 perc alatt siman a fegyokkal.Én torppal kb 3sec alatt lesebzem ezt a dmg-t,tact konzol nélkül. Vagy van valami jó set2 bonusz amit kapsz?
-
-
-
Wolverine
félisten
válasz
CPT.Pirk #6638 üzenetére
Casual vagyok, egyszerűen azzal játszom, akivel épp jólesik
Még a mainemmel sem szoktam reput grindelni vagy STF-ezni. Mondjuk dilítiumfarmra ideális ez a park, ami meg hosszú távon zent jelent
#6640: Lvl40 felett egy-egy quest 10k xp-t adott; iszonyatosan gyorsan lehetett haladni, gyakorlatilag 3 küldetés 2 szintet jelentett mindegyik karinak.
-
gerisz23
őstag
válasz
CPT.Pirk #6638 üzenetére
Nekem 2 is elég egyenlőre
így is csak 1-el játszom,szóval jó kérdés!
Amúgy ha kihúzod velük a repukat meg az ahoz tartozó küldiket akkor mondjuk dilithium refineolásra jók lehetnek,vagy ha szerzel nekik rich dil belépőt.Konfigos!A phaser turret XI ACC 2x mennyit érhet?2 milláért vettem darabját,most nem láttam fent egyet sem,feltettem az enyémet 10 milláért...hátha valakinek kell
-
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #6591 üzenetére
Én pontosan ebbe a cipőben jártam tegnap, felaldoztam a pg konzoljaim es a helyükbe flow konzol került, energy siphon is lett,egy a gwIII tyken III lett.TykenII pedig GwI.Mondanom se kell megérte, miután nullazom a rendszereket torp bevegzi.Sokkal jobb lett a build,maga a pg konzol kb 5% sebzést ha ad darabonként.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
CPT.Pirk #6494 üzenetére
Nemrossz kis skill.Nekem nagyon jol muxik a skill amit ajanlott Konfigos.revers tractor beam em van,es felfogom rakni GW3 at, hogy szopassam az ellenseget.Ezek az aux cannonok le a kalappal elottuk.Viszont a Quantum field focus is nagyon jo kis konzol.Ma egy kockat nyirtam meg,a danube ok le fogtak en loktem egy tykent meg sensor scant, es loktem neki a quantumot nah meg ami ki fert a fegyokon, hamar ki fulladt, es alig sebbzett meg
-
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #6426 üzenetére
Mindenre hat ami a hatotavolsagon belul van,pvpn pl ezzel szedik ki az alcazott hajobol az embereket,utanad mennek es elnyomjak,amikor meglok a masik dobja is rád a tractort,bár nem figyeltem még de lehet lokeskor kevesbe mukodik az alca.Engem szedtek mar igy ki alcabol,pedig 30kmre elmenekultem,de utolert a végzett sci párosa
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #6387 üzenetére
típusból (reinforced vagy hyper charged) szerintem mindegy. talán hyper charged-ot ajánlanék, mivel az engine-re jellemzően kevés energia jut sci hajókon, nagyobb bónuszt adna a warp core.
Vestára, mindenképp olyat válassz, ami A->W.
ha 2-3 energiaszinted jellemzően 75 felett van a csatában, akkor egyértelműen AMP-os kell, de ha nem, akkor EWR-es is lehet.
mindent összevetve, én ilyet ajánlanék:
Elite Fleet Hyper-Charged Warp Core Mk XII [Eff] [A->W] [ACap] [AMP] [Trans]Lanny:
aknázni nem akarok
a crit chance-es konzolok tudtommal még nem elérhetők, crit severity-seket meg nem akarok, vagy max csak 1-et
gondolkoztam már azon a kombón is, de egyrészt az omega deflektor ad bónuszt a targetingre, másrészt az egyik set bónusz miatt energia mellett pajzsot is szívok le minden lövésnél, harmadrészt ott a gravi anchor set bónusz, ami pvp-n is piszok hasznos lehet. az mondjuk tény, hogy borg def+eng, flottás resilient kombóval strapabíróbb volna a gép
a borgos azért van benn mert ez elsősorban STF kari. ha más eventre megyek, akkor persze kiveszem.konfigos:
egy embes romu tactom már van, kettőt azért nem akartam, mert mintha azt olvastam volna, hogy szarul stack-elődik a bónusz amit adnak. amúgy az összes többi boffom human és effis saurian.
a zero point konzol azért is kell, mert az a +2 energia is segít hogy 75 felett legyenek az alrendszerek és megkapjam a DMG bónuszt.
nem tudom hirtelen milyen pajzs mögé lövős doffról beszélsz, én azt mondom, ami a doffos screenshoton bal oldalt látszik, ami shield energy bónuszt ad energiafegyver lövésénél.
meg akarok még egy lilát ami növeli a RSP időtartamát, de az is gusztustalanul drága. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #6361 üzenetére
a vicces az, hogy az alap fedes hangárok közül a sima, kék danube a leghatékonyabb. vonósugár hasznos, ahogy madgie is mondta, plusz a photon torpedóval nagyobb a DPS-e, mint a lila chronitonos danube-nak vagy a transzfázisos lila deltának. talán csak a quantumos peregrine üt nála nagyobbat, de annak nincs vonósugara.
-
Konfigos
őstag
-
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #6333 üzenetére
Én is GW III TY rift II-t használok scivel,bár egymásra cdznek,de az elég magas 1 perces cd miatt nem számottevő igazán.FB pulse nagyon jó,ha van elég pg skilled,még az I-es is hatásos,bár pvpn kívül ez nem igazán jön ki annyi szerintem.Esetleg csinálhatsz szívós buildet is,TY rift III-al és GW I-el,plusz energy siphon II-vel,tractor beam is kell,mert azzal tudod belefogni a tyriftbe igazán,ez esetben viszont egy flowos embes konzolt is beraknék még pluszba a helyedbe,tehát 2 pg,1gg,1flw,ötödik meg lehet a vestás konzolod,vagy 2 flowos és 1 pg és 1gg konzol.Rsp-t ne hagyd ki,én is próbálkoztam vele,de még tactal is ballépés volt.
#6332:Hát ha kell a dps egyértelműen kell rakni minden sebzés növelősre,és kell a fegyó energia is,a követséges konzoloknál meg van olyan ami a plasma dmg-t növeli 9.6%-al/db,2db flottás 31.9%-os mellé 2 olyan már egész normális dps-t adna neked,és bizony a reputokba is fele fele arányba kell akkor a védelem+támadó képességeket kiválasztani.
#6335: Ha jól emlékszem megvolt neked a flottás pajzs,ne vedd le az aegis szett miatt,közel se olyan hatékony mint az.És a következő amit kiveszel a flottás páncélok legyen,ha nem akarsz maxos buildet kiveheted a XI-es is,az fele annyiba kerül,és csak minimálisan rosszabb.Turret pár napja még annyi volt,ezek szerint elmentek akkor azok,XII-est tudom hogy drága eléggé,én pár napja 9m-ért adtam el olyat.
-
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #6325 üzenetére
Irigyellek ha neked van helyed ilyen doffokra,nekem az 5 hely is bőven kevés ilyenek nélkül is,biztos hogy eszem ágába nem lenne ilyet betenni,nem véletlen filléresek ezek a csökkentők,igazából kezdetleges buildekhez jó lehet,utána már inkább hátrány ezeknek a használata.Eng team szerintem az egyik legfeleslegesebb dolog amit belehet tenni,sci team nagyon hasznos főleg pvpn,pve-n már kevésbé,tact team pedig mindenhol hasznos és kell is,bár valakinél láttam itt nemrég hogy abból is kettő volt bent,az is totál felesleges egy sci hajónál.
#6326: Sci hajónál a pajzs a lényeg,mivel kicsi a hull, ha elfogy a pajzs nagy a gond,viszont azt nem erősíteni vagy a méretét növelni kell,hanem megoldani hogy jól töltsön vissza,és itt most nem arra gondolok hogy ezer darab regen segítőt kell betenni,hanem arra hogy olyan képességeket/konzolokat kell használni amik mind a pajzsba tolják a dolgokat,napokba nálunk a flottán belül is megmutattam hogy mennyit ér 20k pajzs,1-2 másodperc alatt le lehet darálni,nekem asszem 13k van a scivel,és 2 tact kell legalább hogy egyáltalán leszedjék valamelyik oldalt,bőven feltartok vele akár 6-7 gömböt is.Viszont követhetetlenül ömlik a pajzsba nekem minden lövésnél a szufla.Ha aux cannonokat használsz akkor viszont felesleges skillezni a fegyverekre,mert a turretek olyan keveset sebeznek hogy azoknál kb édesmindegy mennyi skilled van,nem számottevő.Olyan buildet lehet csinálni hogy a fegyvereken is van 110 körül energia és az auxon is,ez ilyen köztes dolog lesz,se nem tact se nem sci,de mindenhova jó kicsit.Viszont akkor felejtős szerintem az aux cannon mert nem kell hogy lerángassa az aux energiát semmi se,de továbbra is mondom hogy dps és sci csak a védelem kárára lehet összehozni,ha ez neked belefér tudunk olyan csinálni neked amit szeretnél,bár nem tudom mik elérhetőek neked a flottádba,ha már megvan a spire holding t2,dili holding t3 stb,akkor jó geart lehet összerakni a flottás cuccokból.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #6317 üzenetére
én mindenképp javaslom a GW és a viral cseréjét. sokkal "olcsóbban" skillezhető úgy és nem mellesleg szerintem hatékonyabb is.
aux performance-ra én nem raknék 6-nál többet, nagyon drága a skill, és alig van hatása inkább mást turbózz azokból a pontokból.
madgie: én mondjuk kicsit bánom hogy megvettem, annyival nem jobb, plusz eddig is Acc x2-es turretjei voltak, a mostaninál csak a shield heal proc az újdonság.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #6304 üzenetére
attack pattern minek?
weapons, maneuvers, targetingre illene 6-6-6
driver coil minek?
efficiency-t, potential-t, performance-okat szerintem felesleges maxolni, a plusz három pont elhanyagolható bónuszt ad. sokkal inkább megéri jobban szétosztani a skilleket, illetve bármi olyanra 3-at rakni legalább, amit akármilyen szituációban használsz.
graviton-t nem tudom minek maxoltad ha nincs se gravi well-ed, se repulsorod, se repus gravi torpedód. így tök felesleges.boff skillezés is nekem kicsit túl összevissza (sci oldalon), mindenbe belekapsz kicsit, ezért nem marad elég skillpontod hogy mindent lefedj, talán kevesebb témára kéne összpontosítani. mondjuk crowd control+energia szívás, vagy megtévesztés+bénítás, vagy crowd control+support, ilyesmi.
vestán mondjuk az a jó, hogy univerzális helyek miatt azt is meg lehet csinálni hogy több féle layout-od legyen, és az adott pályához mérten váltogatod. mondjuk STF-re a leghasznosabb a crowd control (gravi well, repulsor) és a disable (viral főleg). energia leszívást annyira nem érzik meg tapasztalataim szerint.
monotanium+neutronium helyett szerintem hasznosabb csak neutroniumot használni, nem jön be arányaiban annyival több kinetic sebzés.
az obelisk warp core önmagában szerintem nem nagy durranás, akkor érdemes csak használni ha az AP beam-el együtt rámész a set bónuszra. flottás core-ok jobbak.
torpiból (ha már muszáj, bár én hagynám a francba vestán) inkább a dyson repus gravi torpedót érdemes, főleg sci-nek. ha nem lesz torp, akkor egyrészt felszabadul egy pár skill pont amit rakhatsz máshova, másrészt nyomulhatsz 3 aux cannonnal, vagy berakhatsz egy dual beam-et, és úgy lesz subsystem targetinged is.
a ground az gondolom mondanom sem kell, katasztrofális
-
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #6268 üzenetére
Igazából mint írtam is az adapted ilyen köztes,torpos buildhez jó,ha nem hegyezed ki semmire úgy igazán de mindenhez ért egy kicsit.Pvpre ezek nem életképesek sajnos,de mivel oda ritkán jársz így simán jó ez is,borg elllen már a kimaxolt skillek is jók,viszont feltétlen legyen bent 2db exotic dmg növelő embes konzol,én nem igazán értek egyet a vesta 3 set bonuszos buildjével,3 konzolhelyet feláldozni érte bűn,olyan mint a páncél helyre nem páncélt tenni kb nálam,ami fontos hogy eléggé tankos legyél az az hogy legyen em to shield leglaább 1db,de ha 2van az mégjobb,és legalább egy intertial dampers,az a spéci doffal 26sec-ig megy marha nagy védelmet adva,és 30 sec csak a cdje,tehát már 1el is "csak" 4 sec-ig leszel gyengébb,nálam is igy van scivel,1 em to shield 1 inertial dampers 1 hazard emitter 1 trans shield,jól kombinálva(nem agyatlanul elnyomva mindent össze vissza) még pvpre is simán jó,de ha kell letankolok egy kockát is scivel,pedig nem sok hullom van nekem se.Sci sebzés téren a gw-vel lehet a legtöbbet bevinni,én ehhez tolok még tractor-t is,így simán pajzs alól is kiszedem az ellent,replusor is nagyon jó,csak arra se árt buildet építeni ha igazán jónak akarod.És persze a legfontosabb az aux energia,az csutkán legyen mindig.
#6272: Azt kihagytad hogy fűbe is haraptál egymás után
Vicces de sokan nem is tudják hogy a sci képesség milyen brutálisan tudnak sebezni ha megfelelően vannak skillezve,nekem kereken nulla skill van a fegyvereken,a beamem asszem 170 dps
#6269: Én is agyaltam rajta annak idején,lehet rá jó buildet építeni,de szerintem most a legjobb sci hajó a palisade,főleg mertt nagyon mozgékony ahhoz képest,szvsz jobb mint egy vesta is,bár ha van zened inkább a vestát vedd ki,olcsóbban kijössz.
-
Lanny
aktív tag
-
-
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #6036 üzenetére
A lényeg hogy ne covarient legyen,mert túl sok sebzés megy át a pajzson,elbőb fogy el a hullod mint a pajzs,ez tapasztalat!5% absorb meg szintén sokat jelenthet.Teljes elég neked a maco is egyelőre,max kiveszed a flottásat is,és amikor pvpre mész felteszed azt és kész.Viszont tényleg nem rossz ez a dyson set amit Phoenix is írt,én is csak most olvastam el.
CPT.Pirk: Kár hogy nem kérdeztél előtte,sokan beleszaladtak már,nem érdemes kivenni azokat,csak az eps növelősnek van értelme meg a turn-ösnek.Nekem am 5db van fent obelisken,2db turn,és 3db eps.
Kaporc: Teljesen igazad van,mindenkinek más jön be,én személy szerint a kerratot is szeretem,csak ott sokan elég sunyin játszanak a klingon oldalon,és nem hagyják azokat akik nem harcolni mennek hanem gyűjtögetni.Holnap végre lesz egy kis szabadidőm,megnézem majd ezt a readert is amit mutattál,valamiért teljesen mások az értékek,lehet ez a pontosabb,tényleg fogalmam sincs,estére okosabb leszek.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #6023 üzenetére
mondjuk a subsystem disable, meg hogy szépen néz ki
de ha jelentősen többet üt, akkor persze maradjon.az adapted sci buffjai konzolokkal könnyen kompenzálhatók, a sima maco viszont ad bónuszt a pajzsra és a hullra. a maco pajzs viszont szerintem még mindig fényévekkel a legjobb pajzs az egész játékban, hiába kicsit kevesebb a kapacitása, mint pl az adaptednek. a 10% resist és az 5% absorb piszok sokat számít, az energiát adó proc pedig egy sci-nek különösen fontos lehet, főleg, ha nem használsz plasmo-t. a set bónuszok is hasznosabbak szerintem, a gravi beam magas aux-al egész embereset sebez. a legénység életben tartása sci-nél, akinek van tonna heal-je (főleg vestán, az univ helyek miatt hull heal-el is telepakolhatod), szerintem abszolút sokadrangú dolog, pl egy tanknál sokkal nagyobb a jelentősége.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #6021 üzenetére
én a vestán elöl 2AUX DHC 1Dual Beam (a subsystem target miatt) + hátul 2turret 1cutting kombóval megyek. a quadot szerintem felejtsd el, túl sokat zabál. az ap beam csak akkor érné meg, ha mellé ap lenne a többi energia fegyvered is, de akkor meg tudsz AUX cannont használni, ami a vestánál alap kéne hogy legyen ugye. talán még a quantumnak lehet értelme, hogy legyen emberi kinetic sebzésed, de akkor skillezned kell a torpedóra is, full energy-vel ezt el tudod kerülni.
jah el is felejtettem, hogy adapted maco-d van, torp nélkül annak nem igazán van sok értelme, de talán nem is baj, mert sci-re szerintem jobb választás a sima maco, főleg a vestára. meg ahogy láttam tribble-s leírásokat, az új repus dyson set sem lesz piskóta...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #6014 üzenetére
vennék én egy rendes APU-s gépet, ha lenne rá pénz. új gépre nincs zsé, a mostani lapos meg már olyan leharcolt, hogy arra egy fél garast nem éri meg már költeni.
desktop van, csak arra meg otthon is szükség van. majd a vizsgaidőszak után lehet csinálok egy cserét, a laptop megy haza, hogy az ősök tudjanak rajta netezni meg office-ozni, a nagygép meg jön fel velem Pöstre. csak a vizsgák előtt ezt nem merem meglépni mert kéne tanulni
a meglévő repukba ugyanúgy kell vásárolni ezeket az agybaromságokat, de az új, dyson repuba már nem. oda a gyors projektbe csak mark, expertise, EC kell, a lassú projektbe meg valami másik féle mark, amit egyes küldikből lehet szerezni, vagy a sima markból gyártani.
-
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #5988 üzenetére
Egyértelműen flottás páncél mehet,eps növelős mondjuk!Egyébként az jó terv,sokan azt hiszik egyébként hogy ami pvpre jó az pve-re nem,ez egyébként annyiban igaz az eng meg a sic hajókra hogy ha tényleg úgy van skillezve és felszerelve ami pvpre nagyon jó,akkor pve-re csak úgy lesz jó ha csapatba mész,egyedül nem sokat lehet érni sajnos.De nagy általánosságba a pvp build jó mindenhova.Nekem egyébként nulla van a fegyvereken scivel skill téren,egy kase-n szinte a probeokat alíg brja el
Szóval ez a másik véglet igazából,csapatba viszont pöpec az is.Egyébként magas pg skillel jó a tili tolis sci is,a repulsor,nekem asszem 1200-at sebez impulzusonként.De nekem vagy 170 a pg skillem
-
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #5985 üzenetére
135-ös aux kell,az szuper is,szerintem mehetne amúgy elit flottás turret hátulra+cutting,a 360fokos beamet kivenném,mivel az ap eleve,előre meg mehetne aux phaser és flottás quantum mondjuk.Semmiféle covarient pajzsot nem ajánlok viszont,iszonyat sokat jelent az az 5% átütés beli különbség,és ez kicsi hullnál nagyon hamar előjön.Az én orb hajómnak 30k hullja van alapból és kb 2 perc alatt kilötték pajzs alól,cseréltem resilientre és sokkal tovább bírta.Alapból én továbbra is azt mondom hogy a flottás pajzsoknak nincs ellenfele a játékba,iszonyat sokat jelent egy buildnél ha az van fent,viszont az adapted maco másik 2 része jó választás scinek.Boff cuccoknál em power to wep neked nem kell,inkább legyen to shiledsből kettő,így egymás tudod feltenni őket(valamelyik mindig aktív lesz,ami megint sokat dob védelem téren.Amit el kell döntened hogy a másik universal pultot inkább eng-nek használod és jobban rámész a tankra(szvsz kis hullal nem a legjobb) vagy marad sci,ez esetben a viral matrixra kellene rágyúrni,tachyon beam sajnos nem ér semmit pvpre úgy igazán,én inkább betennék egy feedback pulse-t a helyére vagy egy GW I-et,polarize hull helyére is mehetne esetleg egy transfer shield.
Ha esetleg mégis enget választanád a pultra(nekem is így van egyébként) akkor mehetne így mondjuk sorba,
Emergency Power to Shields,Auxiliary to Dampeners,Auxiliary to Structural.Ki kell használni a magas aux képességeket feltétlen,mert tactnak ez a konfig gyenge lesz örökre,scinek meg olyan kicsit ilyen kicsit olyan,de semmire sincs kihegyezve.Eng uni-ra meg mehetne egy transfer shield.Skill téren meg ha összerakod amid van igyekszem segíteni.De végszóra,2 páncél helyed van ami nekem is tactal,nagyon kevés sajnos,érdemes elgondolkodni a Auxiliary to Dampeners-en mert van hozzá spéci doff aki ad all + kintik resistet ameddig tart és a hatóidőt is növeli(kb mintha 4 páncélod lenne addig). -
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #5974 üzenetére
Amit bekaptál az ez volt szerintem: [link],pajzsnál meg hát előjön amit oly sokszor hangoztatok,sokkal inkább a resist számít mint a pajzs mérete,ezért is van herótom hogy mindenki field generatort tesz a tact hajóra,még egy is pazarlás,ilyenkor szoktam megkérdezni hogy 2 turret lövéssel többet szeretne-e bírni?Mert kb annyi értelme van.Scire is egy bőven elég.Ha szeretnéd resist növelésre pár tippet szólj,vannak jó képességek amiknek a kombinálásval 10x jobban tudnád bírni mint most,de pvp-n a legjobban a debuffra kell figyelni,akkor van cumi amikor bekapsz egy fire on my markot pl és elnyomod a tact teamet,majd közvetlen utána kapsz egy subnuc beamet,amire már nem tudsz sci teamet nyomni,mert cd-s lesz jó 15-20 sec-re.
-
Lanny
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #5886 üzenetére
Természetesen igazad van, flottás verzió meg minden, de ahogy a build leírásában is írtam: ennél jobbat is tudnál építeni. Igen, pvp-re szánnám, a defimmel más sokszor sikerült kijátszani a DHC-s változatait, viszont beamekkel teljesen mindegy hova mennél, nehéz lenne egy menetből túlélni!
Találtam is egy videót róla, it's worth seeing this! -
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #5883 üzenetére
Pont ezt akartam mondani,hogy érdemes megcsinálni rendesen különben egy nagy káosz,más szinnel megjelölni mindent/stb.Nekem is van egy Flotta ablak ahova csak a közös kdf meg a flotta szöveg megy,egy team,ahova csak a team,és egy all,ahol van zone,local stb,de az előbbi kettő nem.Így kb mindenről értesülök,plusz bárhol hozzá tudok szólni ahol épp kell.
-
Konfigos
őstag
válasz
CPT.Pirk #5875 üzenetére
Igen,arra céloztam amit írt Phoenix is,meg látom hogy mész stfekre,stb,egyedül,nem értem miért.Elég sokan aktívak már,szinte óránként van egy pár fős csapat akik letolnak egy ilyen olyan kört,csak jobb társasággal csinálni az egész játékot,meg anélkül értelme sincs szerintem.Elég masszívan haladunk ,többek között ennek is köszönhető.Senki se fog lehurrogni semmiért se,én nem nagyon láttam ilyet még nálunk,ha esetleg ez tartana vissza.
Phoenix ismerem az epoh-t csak nem szeretem(bár valóban egyszerű),fő karimmal azzal csináltam meg a t5-öt,de a többivel már nem,pedig vannak most is epoh csapat összerakások,de már igazán nem érdekel.Megvan a t4 az összes,egyikkel a t5 is,ugyanez a nukara,omega meg t5 mindenhol.Egyedül scivel akarom a t5-öt mert kell a romulan szett 2 tagja a flottás pajzs mellé, hogy még komolyabb legyen az orb weaver-em pvp-n.De kb 2 hete nem játszottam már vele,csak a romu tactal szoktam általában idegeket borzolni pvpn ,annak vettem pár napja egy helmsman-t is,cirka 40mihály volt
Most már full full kimaxolt build,ennél többet nem is lehetne rákölteni,sajnos.
-
John_Doe
senior tag
válasz
CPT.Pirk #5851 üzenetére
A repu úgy alakul hogy egy karival ha megvan a t5 lehet csinálni szponzor tokent amit át tudsz küldeni az acc bankon keresztül az accon levő másik karinak. A szponzor lényege hogy az a kari aki felhasználja onnantól kezdve dupla repu pontot kap a fejlődésben. Vagyis van egy t0 repu project amibe ha berakod a szponzor tokent utána pl a 2500as repu project 5000 reput ad. Ezen kívül az új repuban (ez a gömbös) nem lesz store unlock mert az automatikusan megkapod ahogy fejlődsz és nem lesz csak Mk XII cucc. Ezen kívül ha csinálsz egy repu pontot adó projectet amikor kész van kapsz egy dobozt amiben egy gömb repu store-os cucc van. Vannak még apróságok pl nem kell commodities-t venned hanem egyből EC-t kell beletolni. Meg nem csak mark lesz hanem valami másik izé is (nem jut eszembe a neve) plusz egy "dino" token ami olyan mint a borg neural processor, vagyis 3 féle új gyűjtögetni való lesz.
-
Lanny
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #5844 üzenetére
Sajnos nem lehet, mindet egyesével kell kitörölni amit lehet és enged.
Nálam felmerült az a probléma, hogy karik között egyszer nem tudtam itemeket küldözgetni, ezt csakis a levelek egyesével való törlésével orvosolható. Asszem max 200 levél a felső korlát, afölött furcsa dolgokra képes. Olyan, mintha egy tömbben ciklussal/eljárással/függvénnyel beolvasgatva az elemeket, túlmennénk azon határain és memória szemetet olvasnánk be. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #5829 üzenetére
a három "klasszikus" közül egyértelműen az infected a legnehezebb, főleg az opti, meg a vége is necces tud lenni, ha rossz taktikával álltok neki.
cure laza, de amióta a boss-t nem lehet lesniperezni a sarokból, annak is elhúzódhat a vége.
talán a kitho a legkönnyebb, ott az opti sem vészes.de ha tapasztalt, flottás csapattal mész, ahol mondjuk 3 ember régi tag, akkor nem lesz gond, anno S6 alatt töviről-hegyire kiismertük a pályákat, és a legtöbb embernek a ground gear-je is jó.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #5822 üzenetére
szerintem nem rossz a reman set enginek. persze nyilván plasma torp-ot érdemes mellé használni, és a repus romulán settel párosítva plasma beam-eket (igaz akkor bukod az AP-s szetet a hajóval, de valamit valamiért). szóval nem rossz a reman set enginek, csak nem ezen a hajón ugye.
én (még mikor voltak olyan illúzióim hogy fogok ennyit játszani) nukara setet akartam cruiserre, az piszok jól néz ki
-
-
Lanny
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest