- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
A jövő évi tokennel régebben be lehetett fejezni az előző évi projektet.
Szóval ha gyűjtöttél pl 800 tokent azt beletolod a projectbe és következő évben az új tokenből még 200-at és megkapod a hajót. Én is csináltam így valamelyik évben, de nem tudom, hogy azóta megszüntették-e ezt a lehetőséget.A repu markra váltás meg csak az event alatt működött szerintem. Utánna már tényleg csak a helyet foglalja.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Spoiler a borg eredetéről:
Itt nincs spoiler gomb, szóval...Az első borgok az NX-02 legénységének néhány kevésbé szerencsés tagjából és a Caelar fajból jöttek létre, miután azok a 3 könyvet felölelő események hatására egy kissé visszakerülnek a múltba és elég problémás a túlélés.
Érdemes elolvasni a 3 könyvet: https://www.fantasticfiction.com/m/david-mack/gods-of-night.htm [link] -
gabor7th
addikt
Én többször is olyan pletykát hallottam, hogy a borg is majd játszható faj lesz. A hajójuk viszont olyan nagyok a legtöbb esetben, hogy valószínű új fajták lesznek majd és természetesen nem a kollektíva készíti őket. A romulánok eddig is a legkisebbet megszerezhették tán, legalábbis már láttam többször ilyennel röpködni játékosokat.
-
PeL
addikt
Ja, rosszul írtam. Nem az a két hajó kéne hogy ingyenes legyen hanem a Caitian Atrox Carrier a FED oldalon, a többin meg más hajó.
A forrás pedig itt van: https://sto.gamepedia.com/9_Year_Anniversary_Event
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Abban a flottában még én is benne vagyok, pedig már nem is tudom mikor játszottam utoljára aktívan. Valahogy a T6 bejövetelénél kezdtem érezni azt, hogy amit eddig összehoztam az lókuki, és vagy jó sok grinddel lehetne előrébb lépnem a T5-U szintről, vagy megint pénzt kellene költenem...
Nem rég felnéztem egy kicsit, de nem is ismertem senkit a most aktív flotta tagokból.
Mondjuk mint flotta elég jól ki van épülve.
-
-
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Szerintem érzi cryptek öméltósága (meg gondolom a forumon a játékosok is támadják őket), hogy nincs évek óta, delta óta lényeges új tartalom a játékban és szinplán arra mennek az endevor rendszerrel, hogy minden nap lekössék a játékosokat, bő két éven keresztül, minden egyes nap told le mind a 3, néha 4 endevor küldit fél-egy óra alatt. Én szerintem az új endevor rendszer és a radom stf jót tett a játéknak, de komolyabb tartalom most már tényleg nagyon ráférne az sto-ra.
-
John_Doe
senior tag
Az a salvage volt nekem a hard köldetés 3000 kellett szedni ebből 800 magától jött össze a többi a "rendes" módon vagyis a cuccok szétszedéséből jött amik estek miközben a többit csináltam. Viszont ami fura hogy ha mindent megcsinálok eltűnik az endeavor ablak. Az sem tetszik hogyha kigyűlik egy szint feldob 3 lehetőséget hogy ebből választhatsz 'örűjjé. Persze értem hogy ha bármire lehetne rakni az igencsak felborítaná a rendszert de így meg az az érzésem hogy ha szerencsés vagy az jön amit szeretnél ha nem akkor meg így jártál.
-
sith7
félisten
jól hangzik ... csak tudod van ez a molekula biznisz is
legnagyobb gondom ezzel a játékkal az az idő ... amit rá tudok fordítani
lassan már nem lesz dilitiumom se, amit napi szinten le kellene finomítani ... az is kellene ... minden kellenemás
még mindig itt tartok
mit nyerek/veszítek azzal, ha a tac karaktert belerakom a jem carrier - be ?
cannont, turretet lehet rátenni, vagy csak beam - eket lehet ?
elvileg az sci konzolok erősítik a GW - t, a tac karakter skillezése meg a fedélzeti fegyvereket ... vagy ez így nagyon öszvér megoldás lenne ? -
-
sith7
félisten
most egy kicsit megtört a lendület ...
meg ez ugye taktikus karakter ... a fő karakter ... gondolom ha beül a zenes jem carrierbe az nem lesz a tuti
De a flotta bázison a transporternél is felajánlja hogy oda menj.Feltéve hogy fel van építve.
köszi a választ, megnézemmindenből érdemes flottást venni ? pajzs, engine stb.
-
sith7
félisten
szép kilátások .... a klingonnal kapcsolatban is, meg a szerverrel is ... múltkor nem volt gond ... vagy csak én nem tapasztaltam
Ha jól láttam este 7 - kor kezdődik ... mire gépközelbe kerülök lesz 21:00 ... hacsak valami csoda nem jön közbe ...arra meg talán stabilizálódnak már a szerverek
szerk.
beírtam a google keresőbe, hogy Guramba
[link]
-
sith7
félisten
nem akarok én odamenni a szedett vedett hajómmal mk12 -es cuccokkal ... még nem
majd most veszek fleet cuccokat, azokat hülyére fejlesztem a mostani omega molekulákkal, meg a nemlétező több 1000 dilitiummal ami a fejlesztéshez kell, és készamúgy free for all, vagy fed vs nem fed a felállás ?
Van klingon karim aminek a hajója úgy van megcsinálva hogy álcázásra építve,azzal szoktam néha trollkodni.
mindent tudni akarok erről a hajóról
hajó neve, cuccok, kapitány skillezés, minden -
-
sith7
félisten
3-3 darab sárga piros kék Omega Trace-ből lesz 1 Omega Sliver.
3 Omega sliverből 1 Omega Shard.
3 Omega shardból 1 Omega fragment.
3 Omega fragmentből 1 Omega up token.ezeket hol / kinél lehet csinálni ? megint Q lesz ? Nála ?
A lelőhelyeket néztem, ezek mindig ott vannak ? vagy ha pl. az Earthdock - on kiszedtem a molekulákat, akkor eltűnnek, és másik helyre kell menni ?
Egyébként ha látod hogy plata log on és log off akkor az nem azt jelenti hogy offline vagyok,csak álcázva vagyok hogy ne lássák mit csinálok.Még friendlisten sem látszom ilyenkor,csak egy pillanatra.
igen, szoktam látni ... elég sűrűn írja ki ... gondolom ilyenkor váltasz karaktert ... elég idegesítő
nem ám , csak vicc
csak álcázva vagyok hogy ne lássák mit csinálok.
HÁHÁHÁÁÁÁÁ ... ilyenkor megy a különféle bugok kihasználása, cheat programok stb.
remélem az event kedvéért nagyobb lesz a mozgás a flottánál is, mert egyelőre nem frissült a rank - om ... remélem ma lesz valaki kompetens, aki átállítja ... bár most nekem ezeket az omega - kat kellene gyűjtenem ezerrel
Tényleg elég 1 karakterrel gyűjteni ?
Át tudok email - ben küldeni a másiknak is majd ha lesz kész upgrade tokent ? -
sith7
félisten
És milyen hajót akarsz venni?
tudod, azt a romulan "csillagrombolót", amiről beszéltünk, meg mutattál videókat is
persze ahhoz még kellene előtte egy lvl 65 - ös romulán karakter is, de legalább el kellene indítanieddig a 300k - ért küzdöttem, hogy tudjak fleet cuccokat venni, most majd tudok, de ha veszek, akkor megint nem lesz dilitium, amit el tudnék váltani zenért ... ördögi kör
-
Sprq
aktív tag
Köszi a választ. Nem írtál (nagy) hülyeséget, bár azt kétlem, hogy valaha lett volna natív Linux támogatás.
Hogy magamnak és a jövőnek megválaszoljam a saját kérdésem, a STO minden probléma nélkül fut out of the box Manjaro KDE alatt a jelenlegi legfrissebb Proton verzióval Steamen keresztül. Gyorsan claimeltem is az évfordulós hajókat
-
sith7
félisten
szuper
mit csináljak a maradék 50k dilitiummal ?
befizessem flottának, és akkor megvan a 300k, és majd ha lesz dilitium tudok ott vásárolni, vagy gyűjtsek még hozzá a közelgő eventre, hátha ott lesz valami jó pl. tech upgrade , amiről beszéltél, és vegyek inkább az event ideje alatt dolgokat dilitiumért ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest