- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Doe
senior tag
válasz
FireKeeper #5264 üzenetére
A lényeg hogy ott van a környéken.
Itt a Risa hajó leírása.
Risian Corvette:
Rank Required: Rear Admiral / Brigadier General / Subadmiral I
Hull Strength: 27,000
Shield Modifier: 0.9
Crew: 150
Weapons: 4 Fore, 3 Aft
Device Slots: 2
Bridge Officer Stations: 1 Lieutenant Tactical, 1 Commander Tactical, 1 Lieutenant Commander Engineering, 1 Ensign Science, 1 Lieutenant Universal
Console Modifications: 4 Tactical, 3 Engineering, 3 Science
Base Turn Rate: 21 degrees per second
Impulse Modifier: 0.25
+5 Power to Weapons; +15 Power to Engines
Increased Defense based on speed, up to +15%
Can Load Cannons
Console – Universal – Subspace Wake Generator
R.X.S. Registry Name Prefix Option -
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5261 üzenetére
En nem talaltam meg a bazison tier0-nal.
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5240 üzenetére
Azzal vagyok en is gondban, mert a tholian fleet menetrendszeruen nem tunik fel csak a red alert message.
Igy marad a kristalyos normal kuldi, ami ad 25 darabot.
Ez a kov patchel valtozni fog 30db lesz es 60 az elite modban. -
John_Doe
senior tag
válasz
FireKeeper #5240 üzenetére
Most Azure Nebula meg Crystalline Catastrophe normál az elit egyenlőre pugokkal szinte lehetetlen bár állítólag könnyítve lesz és kicsit több markot ad majd.
Tribli note 2013.06.11:
Crystalline Entity Adjustments
Reward Updates
The normal Crystalline Entity will now reward 30 marks instead of 25
The elite Crystalline Entity mission will now reward 60 marks instead of 40.
The number of targets hit by the Matter Conversion Beam has been decreased during Phase 2 and Phase 3, on both Normal and Elite versions.
On Elite, the following additional changes have been made:
Reduced the max number of Fragments that may be present on the map from 12 to 9.
Reduced the spawn frequency of Fragments slightly
Reduced the Entity's regeneration ratesA Tholian Red Alert Event (Daily) ezt lehetetlen kifogni amióta bejött new romulussal egyszer sikerült megcsinálnom azóta mindig üres térképet találok. A Vault: Ensnared viszont érdekelne csak még nem volt türelmem kivárni hogy induljon egy.
Szerk.: Igen én is csak space-ben gondolkodom...
-
John_Doe
senior tag
válasz
FireKeeper #5238 üzenetére
Pedig a hír említést tesz arról hogy még jönni fog más is a következő szezonokban.
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5231 üzenetére
Sokkal többen vannak online, ami jobban terheli a szervereket. Ez kb. együtt jár minden MMO-nál egy drasztikus változással, legyen az egy új kiegészítő, vagy a freemium modellre váltás
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5229 üzenetére
kezd alakulni nálam az elvonási tünetekre utaló jelenségek.Bár most adtak egy újabb kötést talán könnyeben tudom fogni az egeret
Lassan egy hónapja nem lestem fel.
-- Még mindig 110 körül van a zen? Talán bányászni felugrok.
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5226 üzenetére
Support tuti nem.
Valami DPS kene esetlegaz energiaelszivos meg azon kivul.
De mint irtam, barmi ami bevalt johet. -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5217 üzenetére
igaz én is azon vettem észre magam hogy nem tolom olyan sokat most tegnap elött voltam fent befejezni a fundikat amiket felvettem
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5217 üzenetére
Mostanaban mar alig van leallas. Az exe is kezd normalizalodni tegnap mar 112 volt a dili change.
Persze bugok jocskan vannak, de valahogy kibirom. -
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5202 üzenetére
Akkor vonjal parhuzamot az STO es valami no kozott.
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5200 üzenetére
Most nezem azt valoban csak a standard fleet actionra irja.
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5198 üzenetére
Az kizart hogy nincs, mivel rengetegszer jott fel az ablak nalam STF-en, hogy hanyadik lettem. Bar az is lehet hogy en tevedek es standard volt.
Szerintem bugos, mert ritkan jelenik meg, de az is lehet az auto-loot funkcio miatt.
Kozepen egy kis ablakban latni a dilithium es borg chip ikont, szammal kiirja mennyit ad beloluk es ha helyezett vagy akkor azt szoveggel is kiirja az ablakban.
Majd ha megint feljon akkor csinalok kepet is rola.amugy ezt nem csak en irom, hanem a sto wiki-n is ezt irjak
"Finishing in first place gets a random Very Rare item (as well as the accolade and trophy, if not already obtained), second and third place gets a random Rare item, and all other players get a random Uncommon item. "
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5195 üzenetére
Azt tudom, hogy random, az elso lila, a masodik kek, a harmadik meg zold random lootot kap.
De en nem erre vagyok kivancsi, hanem mi alapjan lesz valaki elso. Ossz sebzes vagy mas miatt ?
De konnyen lehet hogy csak az zavar ossze, hogy bugos az ablak kezelese a jateknak es van hogy feljon egy ablakban, hogy hanyadik lettem/lett valaki es van hogy nem.
Mert ma hajnalban is tuti elso voltam kaptam lila cuccot is, de az ablak nem jott fel.
Ezert kerdeztem, mert a tarsak teljesen benak voltak estek keltek mig en egyszer nem haltam meg es vegig ram villogtak az enemyk. (defiant retro - tac) -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5195 üzenetére
Lehet, hogy tök hülyeség, de 99%-ban akkor kapok jó cuccokat stf-en, ha radikálisabban belenyúlok a buildbe, vagy teljesen más hajóval megyek.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5175 üzenetére
Képtelen vagyok kivenni, mivel egy deka dilithium nem kell egy ideje a fleet projektekbe...
A zen store-os megvan, de annyira nem nyűgözött le. Farmoljak? 100 ezer FC a hadnagyi rang, nem érek rá tholianokat ölni nyolc órában
-
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #5172 üzenetére
Működött, kösz
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5166 üzenetére
Jah, plasmonic leachet már bevásároltam, thx.
Egyébként nem tudom mennyit fejlődött a grafika, de a korábbi beállításokban, ahol kb. minden 200%-on volt, most úgy szaggatott a játék, hogy öröm volt nézni. Leszedtem egy rakás dolgot kisebbre, most jó, de szerintem szebb lett. A fegyver effektek biztosan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5166 üzenetére
Az erős pajzs, a tactical readiness és a jó sci buffok miatt választottam ezt. A tac. red. sokat számít az élő legénység terén, azok meg ugye a burkolat healt nagyban befolyásolják.
Nagyon érdekelne, hogy mennyi a tényleges pajzs regenerációm, de ennyi update után még mindig nem írja ki a játék, így csak érzésre tudom mondani, hogy abból még lehetne egy kicsit több. A fegyver energiát fel tudom nyomni elég szépen EPtW1+et használva, szóval még ki kell sakkozni, hogy melyik legyen.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5160 üzenetére
Egyszerűen állat. Most szedtem le az egyik field generator és kapott helyette egy plasmonic leech-et. Konkrétan lábujjhegyen táncol ez a gyönyörűség, valami perverz vigyort csak a pofámra ,hogy négymásodpercenként körberepülöm a kockákat
szerk: egyébként van ré cannonos fegyverzet is, de nem szerettem valamiért. Fleet Phaserek is, meg XII-es Polaronok szintén.
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5154 üzenetére
Nem is a dampenerekre gondoltam, hanem termeszetesen az RCS-re en is, azok valtoztatjak meg az inertiat.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5156 üzenetére
Mi-mi? Jaaa, ez valami alap volt, én a skillekhez hozzá sem nyúltam (le is írtam). Mondom, hogy két perc volt.
szerk: asszem valami régi Sukar build volt az alap.
Jakuu: én a temp Destroyerrel engizek a fed karimmal és hiába gyors, beamek vannak rajta. Így is olyan 5 ezer körüli DPS-t tudok vele tolni, cserében hobbirepülőzhetek, nem kell mindig at arcába mászni az ellennek.
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5140 üzenetére
Es most szombat reggelre jon az ujabb.
Annak viszont orulok, hogy mar csak 115 dili az exchangen. -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5142 üzenetére
Hát ez kész
Kezdek szép lassan eljutni addig a pontig, hogy otthagyjam az egészet a fenébe... direkt mindig akkor csinálják a leállást, mikor ráérne az ember?
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5140 üzenetére
Mikor? Ha délután/este, akkor irgum-burgum.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5125 üzenetére
na még csak 20 as vagyok
akkor ahogy sejtettem kuka lehet lóvéért tenni?150 ezerért dobálják sajna -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5119 üzenetére
olyan esetlen gólyának tűnik
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5115 üzenetére
Azok content patchek voltak - sokkal kisebb léptékű változtatások. A Legacy of Romulus egy komplett kiegészítő, ilyenkor nemcsak új tartalom szokott megjelenni, hanem egyéb, nem feltétlenül látványos átalakítások is zajlanak (lásd a látványosak közül a módosított UI-t, a kevésbé látványosakból a traitrendszer átalakítását). Ez mind extra bugforrás.
szerk: példa, hogy egyértelműbb legyen. A normál új season olyasmi, mint egy minor verziónövelés: 1.2-ről 1.3-ra. A kieg azonban főverziót növel, azaz 1.3-ról 2.0-ra léptünk.
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5112 üzenetére
Nyilván van hibajavítás, csak nem olyasmi, ami neked feltűnt. Mint mondtam, ez kb. normális...
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5112 üzenetére
Nekem a Mail rész hónapok óta bugos, olyan 3-4 fps-re lezuhan, teljesen beakad az egész, törölni is alig lehetett.
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5108 üzenetére
A Neverwinter gyakorlatilag már kijött. A release nem nagyon lesz más, mint a mostani...
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5108 üzenetére
egy érdekes kérdés rácsekkoltam erre a játékodra "Neverwinter online" szóhasználattal, lesem a képeket a rengetek játékfotó között a képembe vigyorog egy andoriai kumari hajó képe, de csak egyé vajh méé?
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5104 üzenetére
Az. 10 perccel szól előtte, hogy szünet, majd 4 perc múlva pályaváltáskor (utolsó rész jött volna a küldetésből) not responding-gal megvárja a maradék hatot.
Megyek ledöglöm, mielőtt valami csúnyát mondanék.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5101 üzenetére
Most megint etetnek...
szerk: közben ezt csinálja:
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #5100 üzenetére
bezzeg sor az van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5096 üzenetére
Zsír, ez kell! Thx!
Kicsit lemaradtam, merre lehet megvenni?
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5089 üzenetére
Sebaj addig mehet egy kis Van Helsing
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5079 üzenetére
Kisse lomhabbak ? Olyan lassuak, hogy mire megtesznek egy 360 fokos fordulot, neha kozben befonom a szemoldokom.
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5074 üzenetére
Nem vagy elég rutinos
Gyakorlatilag minden MMO ilyen egy új kieg megjelenésekor cirka 2 hétig. Utána rendeződik minden a normális kerékvágásba.
-
Lanny
aktív tag
válasz
Tudom, csak kíváncsi voltam.
Akkor a battle cloack miatt inkább tac-nak érné meg leginkább lenni, szépen az ellen háta mögé lopódzva ráküldeni minden dps-t és gyorsan eliszkolni...GangmanKlingon style! -
madgie
titán
válasz
Szerintem meg jó az, én is temp destroyerrel engizek (fed) és a világ minden pénzéért nem ülnék vissza a lomha nagy dögökbe.
-
madgie
titán
válasz
Én még úgyis Debrecenben vagyok, most legyen ám az a leállás
-
Lanny
aktív tag
válasz
Indeed!
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5072 üzenetére
Fleet Mogai? Na most irigy vagyok, sárkánytűz barátom
A plasmonic témát megmondtam, vag megmondtam?
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5065 üzenetére
Ez nem is egy normál Season, annál kicsit több...
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #5056 üzenetére
Én most vagyok kb nullán,amikor reggel vettem zen-ért 7db kulcsot -100m-ba voltam
Összesen van 140m körül cuccom ami értékesíthető.De ennyim lett volna akkor is ha eladom az összes kulcsom.Ami a plusz az a Plasmonic Leech 3 karinak is,plusz a raklap boost dolgok.De mire megjött ezzel a karival a hajó elment annyi kulcs amit ez ért(de a lobiból is kilehet számolni,kb 70db kulcsot nyitottam vele),viszont a lobi így ingyér volt ami egy fél hajó már(35m kb ).Ami viszont tetszik hogy nagyon sokszor 50 lobi-t dob a láda,és azt is megfigyeltem hogy ugye 20-as packokba veszem diliért a ládát,és ha az első 5-6dba nincs még egy skill boost se,akkor azokba soha semmi se volt,viszont a legtöbb hajó olyan ládákba volt amik hányták a lila cuccokat közbe,nem tudom van-e ennek értelme vagy valami lekérdezés alapján véletlenszerűen kapjuk ami benne van.
Hajót meghagyom nem adom el egyelőre,1-2hétig még beáldozom a napi 7 kulcsot,aztán befejeztem és a ráállok a XII-es lila konzolokra.
5059: Brutál ez a cucc szerintem is..6-os skillel is kemény már,hát ha ki lesz maxolva plusz a konzol+bonusok..Én pár órával ezelőttig azt hittem ezt el kell nyomni,kerestem a gombot..
Aztán láttam hogy küldi folyamatosan..
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5058 üzenetére
Lesz energia az engine-nek, fog az ügyesen fordulni
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5056 üzenetére
Én meg lehet majd veszek egyet a reman tac-nak, a "kettőfeles" sci boff hely még jól is jöhet, úgyis rá akarok most feküdni a flow capacitor-os dolgokra a zúzás mellett.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5051 üzenetére
Hellószia, cannonos komp már a jem'hadar kompos küldetésnél is elég kapufa volt
-
Konfigos
őstag
válasz
Én tudom melyik pályákra gondolsz
Én is szívtam rendesen velük,a kompos pályára én egy dual beam bankkal mentem és a bio torpedoval,spread I és olvadtak sorba.De én is meghaltam kb 10x mire végeztem vele,bár én fedes komppal mentem oda,de semmi a grundhoz képest,ott nálam is kiverték a biztosítékot..Azt hittem csak scivel ennyire cumi,de ez megnyugtat hogy téged is szivattak
Mod: engem a legjobban az a grund vert fel eddig ahol az engi tiszteket kell megmenteni,sötét van,megzabalnak azok a pókok,és közbe végén azt se tudja már az ember hol van,sensor meg nincs,kb 45 percet tököltem azzal a pályával.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
áhh, végre végeztem ezzel az tetves, frusztráló anyaszomorító bandával
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5046 üzenetére
taktikai tisztnek milyen romulán madarat ajánlotok?
Ezt hogy hoztam össze?? pedig 5 ös voltam fogalmazásból
Ez hihetetlen a fundrikat se lehet nómálissan lejátszani -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5046 üzenetére
Az eszem csillagos ötös ma... akkor mi a picsának peccseltek megint?
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5042 üzenetére
Nem nyitottam egyet sem, tudod milyen peches kezem van...
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5040 üzenetére
Tényleg plasmonic
Most is az asszonynak filmezhetnéke van, holnap meló, majd irány Debrecen, vasárnapig ivás, mikor lesz ebből Mogai-móka?
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5037 üzenetére
Újfent csodákat művelt velem a játék, egy körül végeztem, erre 300 métereket laggolt vissza a játék. Kivettem a sima mogait, fel is fegyvereztem nagyjából, de mire a boff skill officerhez szaladtam volna, addigra játszhatatlanná vált a játék. Azóta meg nem volt időm kipróbálni sem, pedig ott a jó Mogai
Szerk: ja, persze ment rá egy plasmotic leech
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #5037 üzenetére
vagy polarized-re, bár a nanite-os jobban tetszik.
még mielőtt kérdeznétek, a flow capacitor a plasmo miatt kapott pontot a particle generator meg a mogai speckó konzolja miatt -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5023 üzenetére
Mogai? Már ott tartasz a küldetésben?
-
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #4991 üzenetére
Utólag: a próféták legyenek veled!
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4988 üzenetére
Akkor fog visszajönni, mikor el kell mennem itthonról
szerk: ZH hogy ment?
szerk2: ződ lett, nyomás felfelé.
szerk3: és peccsel és pecsel
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4974 üzenetére
Hát ez kész... disconnected, megint várhatok
szerk: 19-ik vagyok, de percek óta nem megyek feljebb... miközben az össz-szám meg nő, nő...
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4969 üzenetére
Reman-nál asszem Z betű volt alapból.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4967 üzenetére
Nem jó ötlet, tényleg gyorsan beengedne, én már az első küldetéssel most végeztem
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #4965 üzenetére
Tegyel meg egy probat a beloggal, mert most gyosan megy mar a varolista is.
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #4957 üzenetére
Varhato volt hogy keveset fognak aludni, bar en inkabb szerver leallasokra szamitottam a lag es a sok jatekos miatt, hiszen egy szereveren vannak a tobbi jatekok is.
Arra nem gondoltam volna, hogy ekkora balfekek, hogy meg egy fix patch utan is keptelenek rendesen elinditani a szervert.
Mert ez szerintem egy loop bug, ami a queue listanal van. A novekedest szvsz a ki-be logolo jatekosok okozzak, mikozben a szerver nem is fogad el jatekosokat.
Mert olyan nincs, hogy egybol a patch utan nem mozdul egy kanyit se a varolista es nincsenek lagtol kiesok. Vagy olyanok akik csak megnezik es kilepnek, mert meloba mennek vagy keso van stb.
Ez egy eleg nagy fail indulas.
Raadasul most tudnanak igazan a zen vasarlokra hatast gyakorolni, hiszen most vannak ujitasok es uj dolgok a jatekban.Idokozben ugy tunik sikerult rendberakniuk a hibat.
Most mar elindult a szamlalo es erdekes modon 200asaval lepnek ki mostanaban ugye ?Mert kb 5 masodpercenkent annyit kerultem elore a sorban.
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #4953 üzenetére
Mondom, hogy nincs. Aki bejutott, az játszik ezerrel és egyszerűen nem lép ki. Viszont egyre többen próbálnak belépni, ahogy haladunk előre... Ezért nincs mozgás. Nyilván ezen maximum úgy lehet segíteni, hogy aki AFK, azt kidobja a kliens. Persze az is lehet, hogy senki sem AFK és mindenki új romulán karakterrel játszik, esetleg a lvl1-től meglevő klingon tartalmakat próbálgatja...
#4954: ha most belépsz a queue-ba, akkor talán este, amikor végzel a melóval, be is fogsz tudni lépni
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #4950 üzenetére
Mar jocskan 17k felett jarunk.
Varom az uj patchet, mert itt megint valami gaz van. -
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #4948 üzenetére
De a legszebb az egeszben, hogy szvsz valami nincs is rendben a varolistajukkal.
2 percenkent ezerrel no a szam, de egy kanyit nem mozdul senki elore a sorban. -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4942 üzenetére
A vicc hogy a triblire fel enged egész pofás kis romulán csajszit rittyentettem össze.
Be lehet állítani a tribli felbontását valahogy értelmesen mert 800*600 ban windows módban fut így egész rajzfilmszerű pixelhősök lettek -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #4939 üzenetére
huhúú újraindítottam a launchert, most beindult mint állat
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #4930 üzenetére
Ha a masik gepeden mar felpecselted, egyszeruen miert nem masolod at a geprol a klienst ?
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4930 üzenetére
Felpeccseltem én is, de fél órája nem hajlandó elindítani a peccset, illetve most már igen, valami 163 megát töltöget vagy tíz perce
Lehet holnap lesz ebből ,legalább leírjátok, mi merre hány méter
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4928 üzenetére
Nekem nem jön be a patchelés sem, valszeg túlterheltek a szerverek.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4919 üzenetére
Én is marhára unom az egészet, amire rátesz egy lapáttal az, hogy akármikor megy fel az ember, egy relatív nagy méretű flottában is fél órákig tart, míg összejön egy háromnegyed csapat valami küldetésre (stf, akármi). KDF oldalon meg abszolút esélytelen mondjuk egy öt fős CSE meccs.
szerk: most látom, hogy FED kariknak is lehet már majd Plasmotic Leech? Hohóóó, jó hír
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #4918 üzenetére
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #4892 üzenetére
Komolyan?Én 4dx-be akarom,már megfűztem asszonyt
,valamikor jövőhéten el is megyek rá,de a trailer annyira nem fogott meg,kevésnek találtam benne az űrharcot,inkább grund ez a rész ha jól sejtem
Más: Ma próbáltam drenyán torp felállást,dual beam+overload helyett.+10% dps úgy hogy nem volt konzol a torpra,és nulla azaz nulla skill,tehát teljesen alap,csak egy spread II és egy high field I volt.Torp is csak egy crtd x3-as XI-es quantum volt.Tehát ismét ott vagyok,hogy érdemes lenne váltanom,de megint 500zen a skillezésre..hát nem tudom.
-
PeL
addikt
válasz
FireKeeper #4881 üzenetére
BTW Ha tudnál annyit kölcsönözni hogy tudjak venni 4 ship modulet akkor hálás lennék
6,5M darabja most exen. Úgy akkor meg tudom venni a flottás escortot, abban is megvan az 5 tac konzol, nekem az a lényeg
-
madgie
titán
válasz
Ferengi!
szerk: már 500 mill a bogár? Mégsem te vagy a Ferengi, ölég jó áron vettem meg tőled
PeL: a Kumarit (is) szvsz hármas pakkban szabad csak megvenni
egyébként akárki akármit mond, egy Fleet Defi bőven jó Tac karinak, a többi csak rongyrázás
-
PeL
addikt
válasz
Pont 500M EC-be kerül a Jem'hadar attack ship, annyit szerintem még a leggazdagabb STO játékos sem adna kölcsön senkinek
Van most úgy 1,5 millióm
ZEN-re gyűjtögettem a dilithiumot hogy veszek majd hajót de közben meglett a T5 repum és elkezdtem vásárolgatni a MACO cuccokat... Mondjuk a Kumari Escort is 2500 ZEN-be kerül ha jól tudom, az se mostanában lesz meg. :\
-
PeL
addikt
válasz
FireKeeper #4878 üzenetére
Mennyire? Hitelt még nem lehet tőled felvenni?
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4878 üzenetére
Szerintem mindannyian unjuk már többé-kevésbé a játékot, sajnos ezen valószínűleg a romulan rész sem fog sokat dobni
Konfigos: jaja, a hive tegnap jó móka volt, a pvp-nek még talán neki lehetne feküdni flotta-szinten, de nagyon ráférne a játékra egy erősebb frissítés... vagy csak mi öregszünk
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #4876 üzenetére
Engem se igazán,viszont üzleti szempontból érdemes lenne elgondolkozni a tetryon konzolok vásárlásán,kb a legfilléresebb tétel most,biztos felfog menni az ára majd.Ugyanez a helyzet a tholian specialistával is (+10%),1.5m körül van.Kellene valami befektetés.
Szerinted rossz döntés hogy a vesta pack helyett inkább a romulan packot veszem majd ki?Amibe benne van a sci hajó is,5k zent félre tettem rá.Sok lenne 4 kari játékra,így is kezdek kicsit ráunni,pvp-n meg a mai hive-on kívül nem igazán fog már meg az egész.De a hive az jó volt ma,ugye madgie koma?
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4865 üzenetére
Kössze
Attól félek nagy alaplap csere lesz ebből. -
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #4848 üzenetére
Nekem a D'deridexről az jutott eszembe, hogy mit keres itt egy cylon vadász...
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #4850 üzenetére
azé az a 125 dodo egy kicsit arcon vágna
jól látom vasárnap nyitják a bétát?vagy akkor zárják?
vagy már nyitva van 9 edike óta? -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4827 üzenetére
Nem.
De akkor már kipróbáltam ám
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4823 üzenetére
Én már rég nem farmolok, baromi unalmassá tette a játékot. Most még talán összejön a bogárra oszt csók
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #4813 üzenetére
Értem.Akkor nem foglalkozom többet a témával
Ezt olvastam most az új patch notes-ba.Jól sejtem hogy akkor zárul Miki mókatára?
Legalábbis erősen limitálják,de ez közel se akkor katasztrófa mint amit vártam,vagy ez csak a kezdet?
Foundry mission rewards have been updated.
Players will only receive rewards for one mission at a time, once per hour. -
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #4819 üzenetére
Anno én is megvettem a Steamen a játékot egy akcióban, 5 eurót simán megért
Nekem egy MkII-es kék ground armor és 2 tac konzol járt a csomaghoz (mindkettó karakterenként), plusz a mindkét frakcióval játszható joined trill faj. Meg 2 egyedi emote
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4817 üzenetére
Hátööö, cd kulcsot vettem, ha leküldik egyáltalán
Tudom, elhamarkodott dolog volt
#4819: semmi értelmeset nem kapok mellé. Talán DS9 uniform, meg ilyesmi. Megvolt két-három feles árából, úgyse kocsmázom a hétvégén
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4815 üzenetére
Mán mindegy, elvileg lesz (vagy nem)
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4813 üzenetére
"bár a warp core-ok játékba kerülésével valszeg csökkenni fog a skill szerepe, mert mindenki dugig lesz energiával"
Akkor nem kellene két napja Red Matter Capacitorra vadásznom?
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4809 üzenetére
Hádde látod, a kék lilát ad
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #4798 üzenetére
Értem.Akkor marad a drenya az engnek.Kíváncsi leszek a konzol meg a boff kiosztásra,remélem lesz valami defi féle,már fejben elkészült a build.
Más: tegnap előtt nyitottam olyan dobozt amibe 50 lobi volt,de utána a többi 19be meg csak 5-6 tehát nem lettem előrébb.400 lobinal tartok,keddre meglesz a 600,vesta packot hagytam mégis..Inkább rögtön recluse.
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #4796 üzenetére
Utoljára amikor belenéztem ezek még nem voltak benne,vagyis azt hiszem.Gondoltam azért nem lesznek flottás hajók mivel úgy ámblokk nincs is romulan fleetbase,de ezek szerint hiteles a kép mert a devblogban is benne van.
Átfutottam gyorsan,tényleg nagyon kellemes tulajdonságaik vannak,meg jók lesznek a spec konzolok is.Viszont azt a részét nem teljesen értettem hogy akkor lesz lehetőség fed tisztként romulan hajót(nem refit) venni diliért?Vagy valamit elnéztem.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4790 üzenetére
Nincs ebben semmi misztikum, nekem azóta két hajóra fáj a fogam, amióta elkezdtem játszani: fleet defi és a bogár. Az előbbi megvan, az utóbbit meg tőled fogom akciósan megvenni
Konfigos: ja, hogy te mindig overloadot akarsz köpködni
-
DonCapello
tag
válasz
FireKeeper #4779 üzenetére
nekem napok óta csak használhatatlan vackokat dob a Crystalline és a Gorn... :/
-
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #4753 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ, majd még elmélkedem rajta.
Az aegis cucc már megvan, és azóta egyszer sem pukkantam el crystal entite-n!
A reskillezésre már megvan a dili normál árfolyamon, csak hát most gyakorlatilag 50%-kal ér többet a zen (exchange dilithium to zen), gondolom ezt minden event alkalmával eljátszák. -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4763 üzenetére
Majd körbevezettek?
szerk: New Romulus az első perctől nem szimpatikus nekem sajna... de majd megszokom
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #4761 üzenetére
Romulan embassy? Szégyen gyalázat, de sose jártam ott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged