- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5825 üzenetére
Érdekes, de nyomnod kell bele az energiát, mert maga a pajzs nem túl erős a regenerációban. Egyébként nem igazán ad engi számára érezhető buffot a többi alkatrész, csak a hajtómű.
Amit én össze fogok rakni a Battle Cruiseren az egy MACO szet lesz, meg ha majd oda jutok, akkor hozzá egy Nukara Particle Converter konzol is.
Igaz még bőven időbe kerül mire meglesz a romulán repu az engi karimmal is, de legalább az S6-ból megmaradt egy Maco XII deflektor a spájzban, azt már nem kell venni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5823 üzenetére
Miért jó? Az összes bónusza kb. sci hajóra való, főleg az a deflektor.
Sokkal inkább valamelyik MACO-t tenném fel.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5808 üzenetére
200 USD egy bogár, besz@rok
Mennyit érhet akkor az acc-om?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5810 üzenetére
Simán, sőt.
This ship can be earned by completing the “Sphere of Influence” feature episode before server maintenance starts on December 5, 2013. After this time, members of Fleets who have completed Tier 1 of the main track of the Fleet Spire Outpost will gain access to purchase the Obelisk Carrier. [link]
Plusz maga a küldetés is élvezetes volt, ez az átvezető a season 8-ba. Meg az AP dögsugarat is kiszúrtad gondolom, újrajátszáskor azt is ki lehet venni, de csak 1 példányban. A két cucc együtt meg már egy setet ad, bár a bónusza annyira nem érdekes, ha nem vagy AP-s.
2-piece set bonus: Focused Antiproton Emitters
A starship that has two pieces of the Ancient Obelisk Technology Set equipped gains a 10 percent bonus to Antiproton damage.
3-piece set bonus: Enhanced Carrier Synergy
Activating any Emergency Power ability while having all three set pieces equipped causes your hangar pets to activate a weaker version of the same power.A 3. meg csak azon a hajón elérhető konzollal jön össze.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5808 üzenetére
-
Kaporc
csendes tag
válasz
FireKeeper #5797 üzenetére
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5794 üzenetére
Ismersz, ezek egyike sem tetszik.
Ezzel a hajóval nagy terveim vannak, remek gunboat alap.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5792 üzenetére
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
FireKeeper #5787 üzenetére
Nem baj fel fogok lepni es meglesem.csak frissitene gyorsabban
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5773 üzenetére
Én sem szeretem, de kellett volna még 40 mark a búgócsigához az engi karimnak, a többi meg cd-n volt.
De amúgy akkor ez az instant kill beam most bug eredménye?
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5754 üzenetére
má megoldottam
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5748 üzenetére
Volt regen valami hasonlo a BG-hez. Asszem a "Space: Above and Beyond" cimmel futott
De ott van a babilon5, a firefly, stargate atlantis (bar ez inkabb nem urhajos tipusu), andromeda es a Farscape (ezeket mar kevesbe ajanlom, mert nagyon kipukkadtak a vegere) -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5744 üzenetére
Na az első sorból beugrott
de a hajójukra így ebben a grafikai felállásban nem emlékszem sokat nem mutattak a filmben vagy rosszul emlékszem vissza kellene lesnem a sorozatot
Most keresek úgyis valami értelmes scifi sorozatot amit nem hagynak abba a 2. évad után mert ezt már kezdem unni mindent amit eddig meglestem vagy felfüggesztették vagy még meg sincs a következő rész vagy épp most adják... A görcs álljon a világválságba.
Vagy épp emiatt nem emlékszem a hajójuk külsejére?)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5744 üzenetére
Nos igen, az igazi trekker fejében sorozat epizódok pörögnek megállás nélkül, az élet minden apró részét valamelyik epizódnak feletetve meg.
- már ha ezt fejből írtad.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5732 üzenetére
Mondanám, hogy ránézek a sebzésemre, de egyrészt nincs kedvem minimumban, 720p-ben elindítani (illuzióromboló a max 1440p után
), másrészt megint azon menne a csámcsogás a flottában (pontezé'), hogy tehülyeméváltottálmekkre?
szerk: arra még emlékszem, hogy 9-10k körüli dps-em volt infecteden és mivel ez ugye átlag (amiben van üresjárat is), így mondjuk a meccs végén a megdolgozott tac cube-nál azért vastagon repültek a sokezres DHC critek
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5728 üzenetére
Hogyan tudod azt szemmel követni? Annyira pörögnek a számok...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5719 üzenetére
Persze, nem is akartam ebből levonni következtetéseket, idővel majd itt is meglesz valamelyik rendes xii szet.
Mi nálad az aegis trükkje? Elég jól fogy az aegis pajzs, ha lőnek rád. Milyen skilleket nyomsz rá?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5715 üzenetére
Igaz én elfogult vagyok a Vesta felé, de ez a hajó hoz 10k pajzsot aegissel, amaz meg adapteddel azt hiszem 16k-t, majd megnézem otthon, ami érezhető többletet jelent.
Ez a 10k arra volt elég, hogy Gorn Minefielden az aszteroidáknál 2 fregatt vagy mi meg egy cirkáló le tudta lőni csaknem az összes pajzsot rólam. Igaz ebben közrejátszik, hogy az Aegis szet legnagyobb gyengéje a pajzs regeneráció.
Szóval ha gyorsan szétlövöm az ellent akkor oké, ha nem, akkor viszont nem érződik annyira, hogy egy erős cirkálóban ülnék, ez valahogy a játék egy alap problémája.Amúgy maga a fegyverzet ezen a hajón elég fasza. Quad cannon + 3 DC meg egy torpedó elég jól oda tud vágni.
Lanny: igen, mint pl a flottás excelsior refitre is, mivel az ár jó részét már kifizetted.
-
MichaelSD
őstag
válasz
FireKeeper #5708 üzenetére
Elég csúnyácska lett. Miért erőltetik a Fed oldalon a cloakot...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FireKeeper #5710 üzenetére
Jó bizony.
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5708 üzenetére
Szerintem nem ezt a linket akartad idetenni
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5706 üzenetére
Úgy érzem megint pénzt kell majd költeni a játékra.
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5702 üzenetére
ritka egy jószág lehet ez az első amit láttam
-
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5699 üzenetére
Ez olyasféle gomb mint amire Skoty kompja zuhant valamelyik részben?
Volt rajta egy kapu amit az enterprise pajzsával támasztottak ki hogy ki tudjanak szökni?? -
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5697 üzenetére
Határozottan agresszív kinézetű hajó, még így hátulról is. Like
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5695 üzenetére
Technikailag nem az első, de ha ez is bálna lesz, akkor sokat nem fog számítani a dolog.
FireKeeper: én is arra, nem néz ki cirkálónak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5691 üzenetére
Pont ezt írtam, de ott volt az is, hogy kevésbé tápolja az aux szintje. Szóval nem tisztán tápolás volt.
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #5671 üzenetére
Nem akarok róla sokat nyilatkozni nyílvánosan,de öhm.A bogarakat sorba ölöm vele,3sec alatt kb
Mogai sehol sincs,sose értettem miért gondolják sokan a játékba hogy jó hajó,pve-re esetleg,pvpn még enm találkoztam egy darab erős mogai se szerintem.
Új hajóról annyit hogy félek nerf lesz,nekem megvan,felcsicsáztam,és kimaxoltam amennyire a játék engedi,5db superior boff,4db 30%-os plasma,flottás fegyverzet,reputok,csakis támadásra használt képességek,és persze a szet bonusz a quaddal+singularityvel.Csak annyit mondok hogy ise 9000dps..
és nincs is brog növelőm,szóval kb a 10k-t karcolja ott.Félelmetes ereje van,úgy megy át egy gömbön mintha ott se lenne.Megmerem kockáztatni hogy a legerősebb hajó a játékba.Igaz elég csúnyán a zsebbe kell nyulni,3500 zen+160m ec,200k fc,kb 40k dili az ára egy ilyen buildnek(+ sok sok pvp hogy tudjál is menni vele
).De amióta megvan csak azzal megyek.A focused cucc pedig annyira durva hogy képes egymaga szétszedni egy kockát is akár,de nagy hátrány hogy 90fokba tüzel és ha kimegy a célpont belőle akkor elindul a cd,viszont ha nem addig tüzel ameddig el nem fogy a singularity,flottán belül is teszteltük,recluse célponttal,22k pajzs 60k hull,15% maradt a hajóból.
Egy gond van csak a hajóval,hogy nincs még flottás belőle
Ezért csak 9 konzolos,és eléggé papir is,simán leszed egy erősebb eng is,de én ugy csak pvpre járok már,oda a legjobb szvsz.
-
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #5671 üzenetére
Viszont nagyon jó a hangja a quad plasma cannonnak, akárcsak a többinek.
Az már mellékes, hogy a szorzója rosszabb lehet, mint egy DHC. -
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5669 üzenetére
Azt tudom, de némelyiken az se segít annyira szarul néz ki
Van PL egy tankolós hajó 4db gondolája van meg egy tányérja, elég ocsmányul fest viszont jók az értékei.
De pénzt nem adnék érte -
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5665 üzenetére
Már értek mindent köszönöm!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5652 üzenetére
Jah most látom, azt nem magától kapja meg a bázis, egy új project része:
Unlocks
Industrial Fabricator V
Starbase Hull and Regen Buff V
Very Rare Fleet Engineering Duty OfficersNew Construction Projects
Crafting Station
New Projects
Operational Asset: Engineering V
Elite Fleet Space WeaponsViszont ha értelmes itemeket továbbra sem lehet craftolni, akkor nem sok haszna van, max annak aki friss játékos és ráhajt az első jó setre, az aegisre.
Egyébként tegnap végre megvettem az első xii konzolt a Vestára, elég tápos lett. Jók ezek a fleetes cuccok.
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5652 üzenetére
Valóban nincs craft lehetőség a bázison; de utánatnéztem, és kiderült, hogy van egy 3. hely is Memory ALpha és Qo'nos mellett, ha van egy Tuffli Freighter hajód.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5650 üzenetére
De fizikailag hol van a crafting table? Az engineereingen nincs, meg az ops területen sem találtam.
-
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5645 üzenetére
Hol lehet ezeket megvenni? Ingame vagy az STO weboldalán keressem?
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5636 üzenetére
Errol azert nagyban tehet a jatek is, ha nincs benne eleg content.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5636 üzenetére
Meddig tart pár flottás plazmát kivenni?
Tudom, máshová kell az "erőforrás"
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #5634 üzenetére
Statok hozzájuk,szvsz nem hoznak megváltást,de most már nem lehet picsogni hogy hol a quad romu oldalról.Bár nagyon nem értem,egy sci hajó van romu oldalon,999 tact viszont.Miért nem sci-t csinálnak végre?
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5628 üzenetére
Hol is írtam turn rate-et?
Sebsségről beszéltem, a temp destroyerem úgy volt skillezve, hogy ötmásodpercenként megnéztem a borg kocka hat oldalát
(és mivel "dugóhúzóval" kell így repülni, így sokszor az összes beam array lő). Na ilyen sebességnél tényleg alig találnak el.
#5630: igaz
nekem mondjuk idegesítő, ha megyek, mint a meszes, de nem kanyarodik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5625 üzenetére
Ezért is ültem át a Vestába, úgy oda is érek a csatába.
Am. az az accolade miatt tényleg drága lenne a respec. De jól nézett ki.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5619 üzenetére
Indeed, Hive az kemény terep!
Amúgy infecteden ezt a kocka ráhúzást kipróbálhatod Vestával is, bírni fogja, én is szoktam, ha meg ketten csináljuk akkor hamar szét is lehet kapni őket.
Mit javasolsz fegyverzetnek, tegyek be 3 aux dhc-t, hátra meg egy búgó csigát és két turretet?Amit egyébként nem tudok mostanában, az az, hogy miként lehet magas szintekre eljutni az új no win scenarioban. Egy szint után nagyon sokan jönnek egyszerre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5614 üzenetére
A hull persze gyenge, de ahhoz előbb le kell bontani a pajzsot, ha használsz pajzs kiegyenlítő bindelést meg rendes pajzsot konzollal, akkor az elég nehéz meló az ellenségnek, messze nem papírcsónak.
Továbbá ha sikerül a legénységet életben tartani, akkor nem lesz gond a bleedthrough miatti burkolatkárokból sem. Ez az, amiért a sci vestán az adapted maco setet használtam, nagyon sokat jelent a Tactical Readiness passzív skill - ez a set must have ezen a hajón - (meg a sci bónuszai is jók). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5612 üzenetére
Nem feltétlen alap, ha az auxra gyúrsz rá, akkor kevesebb kakaó marad pl. a cutting beamnek, meg ha használod, akkor a quad cannonnak.
Amúgy ülhetnék pl. Excelsior retrofitben, vagy Odessyben, esetleg Stat Cruiserben, de mindegyik túl lassú, nehezen fordul és nem eszik meg a cannonokat. Ezzel szemben ha megnézel egy Vestát, kb. optimálisan oszlik el a tűzerő, védelem és mozgékonyság hármasa, így egy nagyon könnyen repülhető, jó eredményeket adó hajó. Talán a leguniverzálisabb hajó a játékban (fed oldalt nézve).
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #5601 üzenetére
Na majd megnézem,most lett meg enggel a tier 2 csak,tactokkal megvan már a 4,ott annyi +dmg-t hozott a tier4 mintha bent lenne mégegy 30%-os tact konzol ötödiknek(tehát 4 van de mintha 5 lenne),számokba persze ez nem sok,kb 5% dmg vagy kevesebb.
-
Konfigos
őstag
válasz
FireKeeper #5599 üzenetére
Mivel 99 a skill azt hiszem kimaxolva a 25 az bizony 25% kb
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5596 üzenetére
Te, azért nem ma kezdtem.
Csak arra utaltam, hogy a második karimmal még nem tartok ott reputationban, mint az elsővel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5594 üzenetére
Ezt jó tudni, a tholian részen még nem tartok. Mennyire komoly az a bónusz, amit ad?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5592 üzenetére
Arra gondolsz, hogy kettő darab Enhanced Neutronium XII-t tegyek be? Ez jól hangzik, mert akkor elég nagy kinetic és all energy védelmem is lesz egyszerre. Az egyik speckója lehetne EPS, a másiké meg szerintem HullRep.
A warp core-t szétválasztanám két részre. Amit mondtál, az a sci karimnak tökéletes lesz, mert az aux függő. Az engi karimnák nem auxra gyúrtam, hanem pajzs és fegyverekre, oda valami ennek megfelelő warp core-t nézek majd.
--------------------------
Hátha valaki kíváncsi a mineing doff küldetésekre, az egyik elég jól bekrittelt, megéri csinálni. -
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5584 üzenetére
Az az egyik legszebb klasszikus hajó. Mondjuk nekem a Defiant class is nagyon tetszik.
-
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5572 üzenetére
Ez igaz, mondjuk gondolom eljön az idő (ha szorgalmasan gyüjtöm a dilithiumot) amikor már nem tudod mire költeni csak zenre
-
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5570 üzenetére
Köszi a helpeket
Nagyjából már kezdek képben lenni azért a gémmel. Tetszik ez a tankolós tech féleség. WoW is tank voltam meg ToR-ban is...már meg se lepődök hogy itt is sikerült belenyúlnom a tankolásbaMOndjuk az azért dúrva hogy az újratalentezéshez Zent kell venni. Még a táska bank slotokat meg értem bár azis fura dehogy talentezéshez. Nem akarok csóróskodni de sokallom az 1 dollár/100 zen váltást.
pedig fogok venni de nem épp talentezésre fordítanám ezt. -
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5567 üzenetére
Nade ha kivágok egy Boffot, és felveszek egy újat akkor az addig a régire költött skill pontokat visszakapom hogy elköltsem az új Boffra? (azt értem hogy a karakterem újratalentelése pénzbe kerül, és hogy 50-en már nem kapok neki több pontot de volt olyan hogy kidobtam egy Boffot mert jött egy jobb, az újat meg nem tudtam feltalentezni mert nem volt elég skill pontom, még arra a szintre se mint a régit)
Ha nem kapom vissza a skill pontokat és 50-esen kivágom az össze Boffomat nem lesznek talentezve mert nem kapok már skill pontokat?
100.000 fleet credit? Már asszem van vagy 10 ezrem, beraktam már vagy 150 tokent az egyik projektbe, meg adtam civileket is -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #5567 üzenetére
rossz a link az aegis sethez, itt a jó
-
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5556 üzenetére
Elküldtem mindet ahova csak tudtam. Toborozni hogy lehet? Én csak olyat láttam hogy zenért vehetek, de ha jól sejtem ahogy növögetek még kapok majd. Fejleszteni gondolom küldivel fejlődnek?
-
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5554 üzenetére
Na felvettelek friendlistbe engedelmeddel, meg két officert is nálatok mivel felvettek, még nem sikerült senkit online találnom de ami késik nem múlik.
Na tegnap sikerült bányásznom, fun
Illetve megkaptam a duty officerekimet is, egész jópofa cucc. ToRban volt hasonló, ott a csapatod tagjait el tudtad küldeni küldizni pénzért alapanyagért etc, jókis cucc. -
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5549 üzenetére
mirror event? kínai vagy
foundrys küldőkből jár cucc is? néztem őket de ott egyiknél se láttam hogy bármit kapnék érte a végén, azt hittem ezek ilyen fun küldtések, egyet csináltam de semmit se kaptam a végén
bányászat? lehet bányászni is? tiszte EVE
Nem zárom ki a lehetősége thogy ZEnt vegyek majd a késöbbiekben, de 50-ig nem látom értelmét... -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5549 üzenetére
Nem lesz jobb, a Kumari még azokhoz mérten is papírhajó
Viszont baromi látványos, ahogy a Wing Cannonokkal nyomod párhuzamosan a Scatter Volley-t.
-
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5543 üzenetére
Köszi, jelentkeztem is hozzátok.
Lenne pár alap kérdésem, nem feltétlenül csak hozzád, bárkinek köszi az infokat, és bocs hogy kérdezősködök de első blikkre a felépítése a gémnek nekem még új a többi MMOhoz mérve.
-Hozzá vagyok szokva a WoW ToR Aion féle questeléshez, hogy van egy kisebb questHUB és ott kapsz pár küldit és ahogy haladsz a területeken keresztül mindig van egy kisebb falu ahol jön a kövi questHUB etcetc
De itt mintha állomásokon nem lenne küldetés, (max tutorial) meg nem is nagyon küld állomásokra. Csak haladsz a fő storyval, ezenkívül KB csak a napi küldik vannak jelenleg, ami ha jól láttam diplomáciás meg fedezz fel 3 sector dilithiumért és ezek apró változtatásai. (10-es vagyok)
Jól látom én ezt hogy a fő storyline gyak. végig kisér lvl50-ig? Ezen kívül nem is nagyon lesznek küldik? PL Vulcanon 1db diplomáciai küldi volt ott is pofázni kelett meg gyalogolni csak...csak furi hogy nagyon küldit még nem találtam csak ami felvehető az Available fülön.
A foundrys küldik gondolom amit a játékosok készítenek küldik? Csináltam egyet de nem volt reward a végén bár nem volt rossz küldi-A másik hogy gondolom késöbb ahogy növök egyre több napi küldi lesz dilithiumért, és ha jól láttam lehet venni ZEN-t is dilithiumból?
No meg ez a sok cucc amit az anomáliákból kiszedek mire jó? A duty officerek küldijéhez kell majd késöbb vagy craftolni is lehet, mert itt még hagyományos craftolást még itt nem találtam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5525 üzenetére
Kérem vissza a zent!
-
TommyGun
őstag
válasz
FireKeeper #5519 üzenetére
Köszi, zsír, asszem megkukkolom, már van egy kis MMO elvonásom, hosszú hétvégén asszem Stovokorba küldök minden föderációs KUTYÁT
KAPLA!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5512 üzenetére
A STBC-ben egyszer Defivel nagyon összejött a dolog. Sikerült pont ugyanazt eljátszanom, mint amit a vörös gárda tagjai meséltek a DS9-ben, mikor felszedik Nogékat az ellenséges vonalak mögött.
Összeütköztem egy Galorral, mindkettőnknek a reaktora sérült meg nagyon, egyikőnknek sem volt energiája mozogni vagy lőni, de aztán én voltam a gyorsabb, összekalapáltam a hajót, majd végeztem a kardi hajóval, pont úgy mint ők a sorozatban.Jó játék volt, még modokat is csináltam hozzá. Az enyém volt az, amiben túl lehetett terhelni a rendszereket, mígnem egy idő után véletlenszerűen kiválasztott rendszerek (pl. különböző fézer ágyúk) túltöltődtek és szétmentek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5509 üzenetére
Lehet kivételes vagyok, de nem szokott se kidobni a játék, se lassan patchelni. Az igaz, hogy alig jut idpm játszani, de amikor tudok, akkor jól megy.
Amúgy a sci nebula class a játék elején adja kb. a legjobb játékélményt a "kampány" során. Mozgékony hajó erős pajzzsal, dupla beammel meg torpedóval igazán adta az érzést. Hozzá képest a következő szint idióta hajója olyan volt, hogy inkább vettem egy nebula retrofitet.
Visszagondolva az STBC-re, a nebula osztály ott is állta a sarat, ha az elterjedt modra gondolok, amivel elérhető lett. -
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5505 üzenetére
Az a két konzol eléggé jól hangzik
A STO fórumon már sokan írták, hogy a KDF pajzzsal remekül lehet majd trollkodni Kerraton
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FireKeeper #5496 üzenetére
magyarul?
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5486 üzenetére
Így lesz, aki túl alacsony szintű, az nem veheti ki ezeket - viszont elég 1 karakterrel kivenni, mert accountszintű unlock lesz.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FireKeeper #5484 üzenetére
nekem lvl12 érdekesek lehetnek egy darabig
vagy én nem vehetem meg magamnak a szint miatt?
-
Wolverine
félisten
válasz
FireKeeper #5478 üzenetére
Igen, a hajók vélhetően alacsonyabb szintűek lesznek, és/vagy régebbiek (pl. szerintem komp biztosan lesz köztük).
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FireKeeper #5467 üzenetére
tact-al
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5441 üzenetére
Eláll a garázsban
HD4000-en nem nagyon fog száguldani az STO, OS X-en meg különösen
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5407 üzenetére
Ez a játék még mindig a legjobb védekezés egy foton ágyú sortűz elven épül fel.
A küldetések és az ellenségekolyanok, hogy hiába vagyok tele fasza sci képességgel, vagy rakás engi skillel, ha nem tudom mellé odarakni a dps-t, akkor sokat nem érnek. Az meg beammel, dual beammel nem igazán van meg. Oké persze majd a társak lelövik, de persze pont amikor kéne, nincs ott 1-2 jó tac.
Egyébként meglepően jól vállt be a Vesta az engi karakteremnek is. Igen sokat bír az erős pajzs miatt, simán ráronthatok egymagam is a támadó hordákra jó kis scatter volleyval
. Egyetlen ponton kell kicsit megerősítenem, a legénység terén, mert nincsenek annyira sokan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5405 üzenetére
Az az igazság, hogy nem tudom mi lenne a jó megoldás. Ha követik a filmekben látottakat, akkor egy Sovereign egymaga is kellő veszélyt jelentene egy nagyobb fajta Schimitar hajóra is.
Amúgy a játékot a legelején rontották el, mert az elején ez egy többszereplős csillaghajó vezetős mókának indult, nem árkád shooternek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5402 üzenetére
Jah a 7790 egy másik kategória, cserébe a 7770OC-t meg tudom passzívban hűteni egy nem túl nagy bordával.
Amúgy nem tudom mi lenne a rendes koncepció, de jelenleg kiakasztó egy lassú cirkálóval menni. Lassan fordul, lemaradok mindenről. A 3 dual beam + tricobalt kombó alig sebez valamit ha nincs rajtuk a beam overload3. Ha átlövik a pajzsot, akkor meg sokat nem ér a nagy hull hp.
Persze nem nekem kellene nagy sebzéseket csinálni, de mikor egy pajzs nélküli valamilyen battleshipen üt 2%hp-t egy tricobalt torpedó, ott azért nem örültem.A legszebb mikor 2 cirkáló lövi egymást perceken át, aztán végül feladják és keresnek más célpontot.
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5392 üzenetére
Meg nem. Ott van a loby abbol meg kipotolhatod a hianyzo pontokat.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5388 üzenetére
Én szinte csak repkedem a corvette-ért, de azt is marhára unom. Néha még megyek egy-egy kört a bogárral, fürge kis dög, de ennyi.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5388 üzenetére
Semmi gond, javaidat oszd szét közöttünk és ha majd elkap a nosztalgia gyere vissza előröl kezdeni.
Nekem most az a bajom, hogy a meló melletti kevés időben játszanék mással is, ebben meg túl sok szopás lenne mindhárom karival összeszedni a kellő szintet a fleetes cuccokhoz.
-
John_Doe
senior tag
válasz
FireKeeper #5379 üzenetére
Ezt most mindenki megkapja mert ugye problémák voltak a tribli szerverrel is.
All players, including those who were able to test during our Tribble Test Weekend and those who were unable to, have earned an exclusive Nukara Tribble. -
Robokutya
senior tag
válasz
FireKeeper #5368 üzenetére
.
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5344 üzenetére
Ha mar itt tartunk, te melyik univ konzolt tartod meg hasznalhatonak, ami valamelyik zenes hajoval jon ?
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5354 üzenetére
Mar hogyne tudnam.
A polaron nem azert van a hajomon, hogy energiat adjak at, hanem, hogy az ellent neutralizaljam.
Belokom oket egy gravity well vonzasaba, aztan megy az energia leszivas/a rendszerek feltoltese beloluk a plasmoval es szifonnal, mikozben az adv. fer'jai frigek, bedobnak kozejuk par tricobalt devicet + meg a polaron is csokkenti az energiaszintjuket. -
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5346 üzenetére
Karfin hasznalom, Jem full szettel a polaron sebzes miatt + Energy Siphon, igy ketszer tudom elszivni az energiat.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5350 üzenetére
A bogáron neked akkó' milyen pajzs van? Adaptive A és B? Lehet visszarakom a JH-t, míg nem gyűlik össze a lóvé rájuk.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5348 üzenetére
Ja, tiszta. A bogárkáról lehet le kéne akkor takarítani a MACO-t
szerk: nem, nincs elég FC-m az adaptive pajzsokra, mindig lekések a "dilithiumfeltöltésekről" a fleet project-ekben, a romu karakteremnek is vagy 3 hete nem tudok flottás fegyvereket venni, mert dilit nem tudok betolni, másra meg nincs időm.
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5346 üzenetére
ezt én nem értem, részleteznéd?
úgy, hogy egy inteles is megértse
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5344 üzenetére
Ja.
En is ugy gondolom, hogy ez talan a leghasznalhatobb konzol. Igazabol nem nagyon talaltam olyat emellett, ami adna olyan konzolt, ami igazan megeri.
Esetleg olyan mint a Grappler/Graviton Pulse Generator vagy hasonlok, ha pvpzik valaki. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #5340 üzenetére
van kb 1,6M dilithiumom, kéne költeni valamire
szemeztem a kumarival, de van bogaram/defim/lesz raisai hajóm, nem költök el 5k zent rá. -
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5330 üzenetére
Nem értem, miért hanyagolják el ennyire a ground-ot, én csípem
(vagyis értem, relatív kevés az olyan küldetés, ahol ne lehetne ordas nagyokat szívni pugokkal) -
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5326 üzenetére
En meg pont forditva vagyok ezzel, mivel nem jarok groundra, tehat feleslegesnek tartom elpazarolni oda a helyeket.
-
Exelsior
őstag
válasz
FireKeeper #5321 üzenetére
Szia. Ha már ez a téma, tudnál nekem Tudományos tisztnek is ajánlani?
Köszike.
-
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5324 üzenetére
Azert a +10,+10 nem hinnem, hogy olyan minimalis.
Es a +30 Starship Warp Core Efficiency sem tunik olyan kicsinek.
Raadasul en szinte csak space traiteket hasznalok igy az elusive es accuracy traitet is.
Es a ket boff helyet elpazarolni ugyanezert szvsz bun. -
Lanny
aktív tag
válasz
FireKeeper #5321 üzenetére
Ok, kössz!
-
madgie
titán
válasz
FireKeeper #5291 üzenetére
Én még mindig fej nélkül rohangálok Sukival
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #5285 üzenetére
Az S7-es grafikai frissítéskor ugrott meg a játék erőforrás igénye, szebb lett de többet is fogyaszt. Mikor először léptem be az S7-re, szabályosan játszhatatlan volt ugyanazokkal a beállításokkal, amikkel korábban használtam akadás nélkül, de mostanára már csiszoltak ezen szerencsére...
-
John_Doe
senior tag
válasz
FireKeeper #5280 üzenetére
No swimwear will be provided to guests at this time.
-
John_Doe
senior tag
válasz
FireKeeper #5274 üzenetére
A klingon karakterek (meg a klingonokkal haverkodó romulánok) a szektor szélén mikor belépnének kapnak egy direkt warp to risa lehetőséget. Legalábbis ezt olvastam ki a dev blog-ból.
To enjoy this event, head to Risa in the Sirius Sector Block, or transwarp there by selecting the event in your Mission Journal’s calendar. KDF captains can head to the borders of the Sirius Sector Block from any adjoining sector and receive special permission to warp directly to the Risa system.
-
madgie
titán
válasz
Öt darab harmincas (XII lila) polaron konzolom van a bogáron, problem?
-
Jakuu
őstag
válasz
Most sincs helyhiany, pont annyi van amennyi kell ott meg az ad +1 slotot.
Valamint mint iertam mivel nincs gondom a tankkal, igy nem kell a plusz speed inkabb legyen akkor mar a +15% sebzes.
Az akar lovesenkent 450 damage nalam, mert nem ritkak a 3ezres sorozatok a DHCvel. -
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5272 üzenetére
Szerintem meg egyaltalan nem jobb a f. tac retronal, maradok inkabb az 5-3-2 elosztasnal ott es a +15% sebzes joval hasznalhatobb annal a hajonal mint a speed
De ez az en velemenyem errol a kerdesrol.Ellenben az altalad felsoroltak kozul a Valdore tuti nm kellene ehhez a hajohoz merten, mert joval gyengebb. A Mogai retron gondolkoztam eloszor en is, amig meg jott ez a lehetoseg.
Mondjuk arrol nem irtak, hogy roma is hasznalhatja e. -
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5270 üzenetére
4 karim van, tehat ha mindegyikkel be kellene gyujteni a hajoert az 1k pontot azt tuti kihagyom. (Gondolom nem ugy lesz mint a storeos hajoknal, hogy egyszer eleg kivenni es barmelyik karinal lehet)
A FED tac karimnak van egy retro defiantja, azt tuti nem cserelem le, mert felesleges.max fleet defiantra.
Plusz van 2 Klingon karim, egy tac es egy sci, valamint egy engi romulan (ez nem tetszik nekem a legjobban
)
A tac klingonnak meg van egy Hegh'ta Bop, tehat elmeletileg ide johet a hajo es en is neki gondolom, hogy jo lenne.
(Bar hozzateszem, hogy elegedett vagyok meg ezzel a mostani hajojaval is barmilyen stf vagy egyeb pve feladatra boven jo, turhetoen nagy DPS-el)A klingon sci rendelkezik egy Kar'fi-val, oda is felesleges a hajo.
Valamint meg johetne az engi romanak a hajo mert utalom a lassu cruisereket, nekem a (Singularity Overcharge) core abilityjuk ellenere nem tetszenek, merrt meg sem kozelittik a rendes sebzest nalam.
Persze itt a hajonal van egy bokkeno, hogy spec boffokat kellene keresnem az engi fokari miatt, hogy a tac konzoloknal megfelelo skilljeik legyenek.
Vagy varni meg a dreadekre, bar azok is tuti "lassu szarok" lesznek. -
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5268 üzenetére
Te itt valamit osszekeversz.
En a hozza adott konzolrol beszelek, a Subspace Wake Generator-rol. -
Jakuu
őstag
válasz
FireKeeper #5266 üzenetére
Szerintem is de a konzol nem egy nagy cucc igy a leirtak szerint szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest