Hirdetés
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Tulajdonképpen az egész burn történetszálat le lehetne kezelni annyival, hogy valaki a 2300-as évek végén kijön a holofedélzetről, és lezárja a szociológiai jövőkutatás projektet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nem hallottál még a skót Klingonokrol?
-
Vesa
veterán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ez komoly? Mondjuk már nem lepődöm meg ezen sem.
-
Dinomano
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nekem a 6. rész környékén tűnt fel, hogy szoknyában van.
Eh, a sorozat annyira xar, hogy nem oszt, nem szoroz, hogy szoknya vagy nadrág van rajt! -
Vesa
veterán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Mondjuk erre a kurmanra csak rá kell nézni és látszik, hogy rettentő beteg. Normál esetben egy bányában lenne a helye, vagy ott sem.
-
Dinomano
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Azt mondjuk nem értettem én sem, és hatalmas dramaturgiai csavar volt, hogy kiderült hogy a Klingon szoknyásnak már van "barátja". Amúgy meg megúszós baromság, hogy a csaj, aki férjhez akart menni a gyerekhez, egy vállrándítással ejti a "project"-et.
Szerintem az ENT egy frankó sorozat volt, én bírtam. Kifejezetten tetszett, hogy előzmény, és "csáklyájuk" volt vonósugár helyett + tojtak a transzporter-től.
Én guilty pleasure-nek néztem az évad vége felé a Starfleet Academy-t. Utána pedig jöttem ide fikázódni.
Végül is, csoportkohéziót növelő dolog, ha együtt fikázzuk itt ezt a x@rt. (Valahol, meg rohadt szomorú és egyszerre felemelő, hogy minimál pénzen rajongók sokkal jobbat csinálnak ennél a x*rnál.)
Amúgy a design-al kapcsolatban: Sajnos nekem is ledobós az élmény. Őszintén: Így néz ki egy iskola? Csillog-villog minden, ol mértékben, hogy túltöltődik vizuálisan az ember agya. (Ami valahol tudatos, a tik-tok generációt csak túltolt vizualitással tudják megfogni.) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ha ez igaz ami a videóban elhangzott, az elég jó hír. Furcsálltam is, hogy nem igen hallani kritikát a régebbi ST színészektől...
Amúgy itt is félrevisz a cím, "elég a woke szarból" néven híresült el a meeting de közben ott is arra jutottak amit én is szoktam mondani, hogy:
-nem a "woke stuff" miatt rosszak az új ST sorozatok, hanem mert gagyi történeteket kapnak
-nincs is arról konszenzus, hogy mi az a "woke", én sem tudnám definiálni ha ezt most komolyan le kellene írnom valahová, továbbá az ST sorozatok mindig is haladó szemléletűek voltak és foglalkoztak pl. társadalmi igazságtalansággal, kirekesztéssel, fajgyűlölettel, stb. Ma ezeket a témákat ki-ki politikai beállítottságának megfelelően sorolhatja be a "woke szar" alá. -
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Szerintem meg Holly Hunter kifejezetten jó karakter benne

Engem inkább a kis gömbölyű holo csaj idegesít. Annyira logikátlan az egész karaktere, hogy már fáj.
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Igen mondott ilyet.
Amúgy sajnos be kell vallanom, hogy nézhetőbb mint a Discovery, de ebben a környezetben sokkal könnyebb érdekesebb sztorit írni. Azt azért remélem mindenki vágja, hogy a 3. részben amit
játszottak nem más mint a jó öreg kidobós és akkor elvileg ez készíti fel őket a harcra a klingon-jem'hadar nő szerint... Szóval ez a gimis környezet szinte nulla sci-fivel megy nekik, kb. úgy Star Trek ez mint a nem tudom.... Csillagközi szökevény.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Elfogadom amit írsz, részben jogos, de nekem akkor is, totálisan a náci rezsim ugrott/ugrik be, például Wilhuff Tarkin láttán is már!
A Disney féle Első Rend számomra nem létezik!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Azért ott akadt egy aprócska lépés, mikor kancellárrá választották, mint egy bizonyos bajszos úriembert a teljhatalma kiépítése előtt... Berlinben.
-
Vesa
veterán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ez sem rossz elmélet. Érdekes az biztos.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nincs nyoma annak, hogy a Római Birodalmat vették volna alapul, ellenben a náci Németország, fasiszta Olaszország és az USA meg lett említve háttéranyagokban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Már a Birodalom is elég náci volt, totalitárius diktatúra, felsőbbrendűségbe vetett hit, háborús gazdaság, szuperfegyverprogramok. Nem 1:1 ugyanaz, de egyértelmű az ihletettség.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Számomra nem ez jött le, de OK!
A Disney féle 7-9 film meg nem létezik.... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Uhh az a mondat csak most szúrt szemet.
Basszus, ha ilyen barátnőm lenne, nem kicsit lennék rá büszke! Korban is majdnem pont stimmel...
-
Dinomano
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Pirx akkor is gagyi volt, és milyen spórolósan volt megoldva a sorozat! :-)
Alfa holdbázist mi is néztük. Volt még egy angol sorozat, az UFO. Fekete-fehér volt, és az idegenek szkafanderben voltak, meg ha jól emlékszem, valami málnaszörppel volt töltve a sisak.
Meg volt még a német Orion űrhajó, odavetitett, kinagyított aranyhalak voltak az étkező tetején; ennyire emlékszem belőle...
Meg az egyik részben vasaló volt a műszerfalba építve.
A 90-es évekből gondolom emlékeztek az epilepsziarohamot okozó, villódzó Captain Power sorozatra.
Valamint, amitől féltem, az a Terrahawks volt, amerikai sci-fi bábfilm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Pirx kapitány kalandjait is ajánlom.

-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nézzétek meg
Már csak a fiatal Famke Janssen miatt is megéri... 
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére

Mondjuk mi lett volna a jó döntés? A Föderáció sem szent... No meg 31-es szekció és társai...
tibaimp: áhh, akkor talán ezt megúszta Harry.
-
butch3r
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
aha,
lásd DS9-ban, ugyan ilyen páncéljuk volt. De lehet el is mondták, ebbe nem vagyok biztos. Mi alapján esett bele? Hát ne legyél ilyen felszínes, nem a külségeken múlik a mindent elsöprő szerelem, STD-ben pláne, a személyiségébe esett bele
Szinkronról nem tudok nyilaktozni, ds9, vox-t néztem még gyerekként szinkronnal, amikor viasaton ment, de azóta azokat is újra néztem eredeti nyelven így passz. (persze kérdés mihez hasonlítod, ha a hirhedt voyager utolsó évadhoz, annál csak nem rosszabb a szinkron
) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Eredetileg úgy volt, hogy lesz teljes szinkron csapat de voltak problémás tagok, így végül nem került sor erre. https://stexpanded.fandom.com/wiki/Star_Trek_I:_Specter_of_the_Past
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Mert 1 srác csinálja az egészet az animációtól a hangokig. Kapott már ilyen kérdést többet is, azt mondta, hogy egyszerűen sokkal könnyebb így a storyn és az animáción dolgoznia, mintha állandóan több emberrel kellene egyeztetnie a szövegek felvételét.
Mostanra évek munkájával pedig már letett 3 komplett filmet az asztalra, ami 10 óra feletti futásidővel és összefüggő történettel bír. Én úgy vagyok vele, hogy az első 10 perc után már fel sem tűnik, hogy mindenkinek pasi hangja van.
-
Lokids
addikt
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Pont ezt magyarázta Geordinak Scotty anno.
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Én említettem a woke témát és nincs annyi benne mint a Discovery -ben volt de azért van és látszik, hogy óvatosan adagolják. Igen jobb sorozat mint a Discovery de azért ez elég alacsony léc...
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ha megfigyeled, én egy szóval sem említettem a woke témát az SNW kapcsán.
-
butch3r
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
a klingon részen felröhögtem, az volt a rész csúcspontja, még úgyis hogy az egész rész tetszett nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eh, a sorozat annyira xar, hogy nem oszt, nem szoroz, hogy szoknya vagy nadrág van rajt!
Basszus, ha ilyen barátnőm lenne, nem kicsit lennék rá büszke! Korban is majdnem pont stimmel...

CPT.Pirk