Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Elfogadom amit írsz, részben jogos, de nekem akkor is, totálisan a náci rezsim ugrott/ugrik be, például Wilhuff Tarkin láttán is már!
A Disney féle Első Rend számomra nem létezik!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Azért ott akadt egy aprócska lépés, mikor kancellárrá választották, mint egy bizonyos bajszos úriembert a teljhatalma kiépítése előtt... Berlinben.
-
Vesa
veterán
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ez sem rossz elmélet. Érdekes az biztos.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nincs nyoma annak, hogy a Római Birodalmat vették volna alapul, ellenben a náci Németország, fasiszta Olaszország és az USA meg lett említve háttéranyagokban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Már a Birodalom is elég náci volt, totalitárius diktatúra, felsőbbrendűségbe vetett hit, háborús gazdaság, szuperfegyverprogramok. Nem 1:1 ugyanaz, de egyértelmű az ihletettség.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Számomra nem ez jött le, de OK!
A Disney féle 7-9 film meg nem létezik.... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Uhh az a mondat csak most szúrt szemet.
Basszus, ha ilyen barátnőm lenne, nem kicsit lennék rá büszke! Korban is majdnem pont stimmel...
-
Dinomano
őstag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Pirx akkor is gagyi volt, és milyen spórolósan volt megoldva a sorozat! :-)
Alfa holdbázist mi is néztük. Volt még egy angol sorozat, az UFO. Fekete-fehér volt, és az idegenek szkafanderben voltak, meg ha jól emlékszem, valami málnaszörppel volt töltve a sisak.
Meg volt még a német Orion űrhajó, odavetitett, kinagyított aranyhalak voltak az étkező tetején; ennyire emlékszem belőle...
Meg az egyik részben vasaló volt a műszerfalba építve.
A 90-es évekből gondolom emlékeztek az epilepsziarohamot okozó, villódzó Captain Power sorozatra.
Valamint, amitől féltem, az a Terrahawks volt, amerikai sci-fi bábfilm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Pirx kapitány kalandjait is ajánlom.

-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Nézzétek meg
Már csak a fiatal Famke Janssen miatt is megéri... 
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére

Mondjuk mi lett volna a jó döntés? A Föderáció sem szent... No meg 31-es szekció és társai...
tibaimp: áhh, akkor talán ezt megúszta Harry.
-
butch3r
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
aha,
lásd DS9-ban, ugyan ilyen páncéljuk volt. De lehet el is mondták, ebbe nem vagyok biztos. Mi alapján esett bele? Hát ne legyél ilyen felszínes, nem a külségeken múlik a mindent elsöprő szerelem, STD-ben pláne, a személyiségébe esett bele
Szinkronról nem tudok nyilaktozni, ds9, vox-t néztem még gyerekként szinkronnal, amikor viasaton ment, de azóta azokat is újra néztem eredeti nyelven így passz. (persze kérdés mihez hasonlítod, ha a hirhedt voyager utolsó évadhoz, annál csak nem rosszabb a szinkron
) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Eredetileg úgy volt, hogy lesz teljes szinkron csapat de voltak problémás tagok, így végül nem került sor erre. https://stexpanded.fandom.com/wiki/Star_Trek_I:_Specter_of_the_Past
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Mert 1 srác csinálja az egészet az animációtól a hangokig. Kapott már ilyen kérdést többet is, azt mondta, hogy egyszerűen sokkal könnyebb így a storyn és az animáción dolgoznia, mintha állandóan több emberrel kellene egyeztetnie a szövegek felvételét.
Mostanra évek munkájával pedig már letett 3 komplett filmet az asztalra, ami 10 óra feletti futásidővel és összefüggő történettel bír. Én úgy vagyok vele, hogy az első 10 perc után már fel sem tűnik, hogy mindenkinek pasi hangja van.
-
Lokids
addikt
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Pont ezt magyarázta Geordinak Scotty anno.
-
Narxis
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Én említettem a woke témát és nincs annyi benne mint a Discovery -ben volt de azért van és látszik, hogy óvatosan adagolják. Igen jobb sorozat mint a Discovery de azért ez elég alacsony léc...
-
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Ha megfigyeled, én egy szóval sem említettem a woke témát az SNW kapcsán.
-
butch3r
senior tag
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
a klingon részen felröhögtem, az volt a rész csúcspontja, még úgyis hogy az egész rész tetszett nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Kuponkunyeráló
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Projektor topic
- Spórolós topik
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Basszus, ha ilyen barátnőm lenne, nem kicsit lennék rá büszke! Korban is majdnem pont stimmel...
Meg az egyik részben vasaló volt a műszerfalba építve.

CPT.Pirk