Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
ja, DC-n én vagyok Mehenion
-
anulu
félisten
pár kérdésem lenne:
sikerült végre MT-nél a Tier2 bunket küldikig elérni (nem játszom sokat, na...
), ugye itt már lőnek rám az ágyúk, amikor közeledek. Avenger Titan-nel kb mennyiről lehet leszedni ezeket? csak, hogy megéri-e vesződni vele, vagy inkább szálljak le távolabb és kutyagoljak oda?
vagy érdemesebb egy pici de gyors harci gépet kigrindolni és azzal már le lehet szedni a tornyokat?
Tier3 mercenary questek azok már űrbázison vannak, ugye?C2 Herculest csak ingame lehet venni? ott 8 milla, viszont egy esetleges db resetnél nem akarnám elbukni
-
anulu
félisten
help pls, valszeg más is belefutott és nem tudom eldönteni, hogy "work as intended", vagy ordas nagy bug...
szóval: Avenger Titan-en van ágy, ki lehet rajta logolni. ezt meg is tettem, oda is rakott vissza (az más kérdés, hogy loginkor nem volt a hajó alatt textúra, de szerencsére nem zuhantam le). viszont logoff előtt a hátamon volt a backpack, aminek bejelentkezés után se híre-se hamva. ez most így működik, vagy csak én lettem megszívatva?
-
-
anulu
félisten
bunker questekkel kapcsolatban lenne kérdésem. ha jól értelmezem, akkor van a tier-1, ahol van 10 mob és local security, akik segítenek, nincs kint légvédelmi ágyú.
tier-2-nél már van ágyú, és nincs benti segítség.hol lehet a progresst nyomon követni? tier-1-eket már kb Rambo módban letolom, de nem tudom, hogy mi kell, hogy feljebb tudjak lépni. ill T-2 felett mi van? ott vannak az űrbeli bázisok?
-
anulu
félisten
tegnap csináltam egy űrbeli bounty hunt questet, az egész nek a legelejét, hogy egyáltalán certified legyek. hááááát, a végén visítva csaptam rá a "B"-re, csak, hogy el tudjak takarodni. nagyon nem érzem ezt az egészet egyelőre, de ennek ellenére fun volt.
másik, bunker quest. ledaráltam a 10 mobot, lootolgatom, felvettem az armor-ukat, mert rájöttem, hogy az jobb, mint ami rajtam van. jó. megyek kifele. a kis Avengerem mellett állt egy akkora hajó, mint a ház. rajtam meg mob armor. öööö... ugrálva közlekedtem (meg backpack rajtam), hátha a játékosok észreveszik, hogy nem enemy mob vagyok
8-an voltak, úh esélyem nem lett volna, szerencsére túléltem, bár kb éreztem, ahogy pislognak rajtam, hogy ez most így WTF
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
válasz
miqlas #54877 üzenetére
köszi! igazából nem tudom, hogy kell-e
mercenary questekre mentem rá, de ahogy néztem YT-t, van pár, ahol anti-air turretek lehetnek, és ott jól jöhet ha távolabb kell leszállni. akkor az elgondolásom jó, hogy lekérni, hajót is, és beparkolni? mmint elviszem valahova, visszamegyek a bázisra, lekérem a hajót, odamegyek, ahol a felszíni cucc van, és beállok? vagy túlbonyolítom és van egyszerűbb procedúra?
őszintén, plusz valódi pénzt nem akarok beletolni a játékba
-
anulu
félisten
erősen gondolkodom földi jármű vételén, viszont nem találtam választ a kérdéseimre (lehet nem voltam elég figyelmes
)
1) mi az, ami a Titan Avengerbe befér?
valami speedsterről lenne szó.
2) ha elmegyek valahova, űrhajó lerak, földivel elkolbászolok mondjuk a bunkerhez, és tfh meghalok. ilyenkor OK, hogy az űrhajóm hol lesz, de a földi gép hova kerül? uez a kérdés ha az űrben lelőnek.
3) database resetnél az ingame creditért megvett hajók maradnak, vagy csak a valódi pénzért vásároltak?
4) egyáltalán megéri venni ilyet? -
anulu
félisten
sikerült Orison-ra eljutnom. kb fél órát kanyarogtam, mire YT videó alapján megtaláltam, hogy hol tudok leszállni. aki ezt kitalálta... mindenesetre maga a hely valami fantasztikusan néz ki!
-
anulu
félisten
ti el tudjátok most indítani? launcherben nincs "launch" gomb, jobb oldalt a kiírások nem töltődnek be, taskbaron jobb egérgombnál a launch rész szürke. operational site szerint minden OK.
-
anulu
félisten
illetve még 1 (2) kérdés.:
múltkor belefutottam egy search küldibe, meg is találtam az űrben a cuccot, kinyitom a raktér ajtaját, hogy jól kimegyek (sisak rajtam), erre instant meghaltam... milyen űrruha kell (feltételezem, hogy nem az alap suit, ami rajtam volt...), hogy tudjak a hajón kívül is mászkálni az űr sötétjében? és hol lehet olyat venni? -
anulu
félisten
na, újjáépített erőművet megkapta maga alá a játék. i7-12700KF, 32GB 3600MHz CL16 DDR4, 3070 RTX. a mikro lagok eltűntek, de a P core-okat nagyon durván így is kihajtta, az E core-okat (ha jól láttam) nem használja.
stabil 50-70fps így (1440p very high). 2-3 órát raktam ma este bele, tükörsima.
azért remélem egyszer optimalizálni is fognak RSI-nál
-
anulu
félisten
válasz
MasterDeeJay #54841 üzenetére
nálam stabil 45-50 fps, 1440p, talán ha egy dolog nincs tökig feltekerve... sajnos a 7700K 5GHz-en ennyit bír, MSI Afterburner szerint CPU 100%-on, GPU meg kb pihen, nagyon max 40-50%-ra van kiterhelve (EVGA 3070). asszem ez a játék meghálálná a 12700K-t...
-
-
anulu
félisten
a mai este nem tartott sokáig, sűrűn veszteséges, de legalább szentségelős volt...
1. nekifutás, New Babbage. összeszedem a cuccaim, hajó lehív, beszállok, rámpát bezárom, és... BUMM! felrobbant darabokra... WTF??
2. nekifutás. szerencsére minden cucc a táskámban az éledés után. jó, újra összeszedem magam, hajó lehív. és egy plüss macit meg 2 jégkrémet találok a Titan ágyán. WTF???? na jó, felszállok, microTech datacenterhez irány mercenary questre. OM-hez ugrás, utána DC-hez. az autópilot átvitt a bolygó magján... majd, mikor kiértem és átvettem volna az irányítás, bang, meghaltam. minden cuccom oda... -
anulu
félisten
válasz
NomadND1 #54806 üzenetére
1) ok, akkor vásárolok rá. csak néha hajlamos vagyok bénázni, és simán földhöz vágom
2) pont az ellenkezője a bajom. nem vagyok egy FPS huszár, de még nekem is könnyűnek tűnik levadászni őket
3) akkor elugrok, aztán ha nem lövik őket a securitysek, akkor megyek lootolni, lolmegnéztem ezt a server meshinget, tényleg nagyon jó lenne, és sokat dobna
-
anulu
félisten
pár kérdés:
1) ha hajóra (Avenger Titan) veszek upgrade-et, és felrobban a hajó, akkor a megvett upgrade is megy a levesbe, vagy a visszakapott hajón rajta lesz?
2) Mercenary küldiknél az AI keményedni fog? 5-8-on túl vagyok, de nagyjából állnak a sarokban és céltáblát játszanak
3) szintén Mercenary. 2x előfordult már velem, hogy a securitysek, miután meghaltak a mobok, még tovább lőtték a hullájukat. egyszer pedig loot közben pár ilyen golyó megölt... ez bug vagy bosszút állnak? -
anulu
félisten
válasz
m0h0senator #54795 üzenetére
fent vagyok DC-n, asszem aktívabban elkezdem majd használni.
köszönöm a segítséget!
-
anulu
félisten
CS-t nem sikerült resetelnem, microTech-en akartam, de nem volt elég üzemanyag, hogy odaérjek a bolygó túloldalára, gondoltam egyet, hogy elmegyek Port Tresslerre, és onnan ugrok, meg talán valami autopilot elvisz. megérkezek, úgy lőtt le a bázis, hogy pislogni nem volt időm...
megnéztem a börtönt, tényleg hangulatos
összesen fél órát kaptam, azt megvártam bányászat meg minden nélkül, de legalább a crime rating nullázva lett.
ami a kérdésem lenne. sok helyen találok ilyen pici dobozokat, gondolom valami eventhez kapcsolódik. ezeket hol lehet leadni? minden creditre szükségem lenne most, és ha jól tudom, 250-et adnak darabjáért.
amúgy New Babbage-en a leg ultimate-ebb cracking chipet 990-ért árulják.
-
anulu
félisten
ööö, New Babbage-ben kiléptem a metró kapszulából, és leestem... halál. Grim HEX-en ébredtem, de minden cuccom megvolt.
-
anulu
félisten
válasz
Menthirist #54782 üzenetére
a börtön nullázza az CS-t?
-
anulu
félisten
eh. ettől a 2 bűntető ponttól hogyan tudok megszabadulni? New Babbage-ben meglátott egy security-s és belém eresztett egy sorozatot
másik: #54764-ben amit említettem quest... megtaláltam, hogy hogyan kellett volna megcsinálni, csak valamiért (talán a bűntető pontok miatt??) csak és kizárólag Mercenary questeket látok
nincs lehetőség teljes karakter resetre? úgy érzem, hogy ezt nagyon elcsesztem
-
anulu
félisten
időnként bolygó felszínen nagyobb kavicsokat valami kerek, félig teli ikonnal jelöl. ez arra utal, hogy az bányászható? ha igen, akkor mivel és hogyan? illetve New Babbage-be hogyan tudok az orbitáló űrállomásról visszajutni? van valami olyan térkép a játékban, ami tud segíteni ebben? amikor felszállok csak egy hatalmas hófödte bolygót látok, és fogalmam sincs, merre induljak...
-
anulu
félisten
asszem valamit nagyon elcseszhettem, de nem értettem egy questet. 3e pénzt fizetett volna, odamegyek egy helyre, laborban ágyról felveszek egy kb kólás doboz méretű cuccot, ugrás, majd "drop off". de amit írt, az egy kormányzati épület belseje, bejáratot nem találtam, cserébe 2 szintet rontottam a security score-omon, annyit röpködtem kormányzati épületz felett.
biztos ti csináltátok már, ez az első ilyen "vedd fel és vidd el valahova" quest. neten nem találtam leírást, hogy pontosan hol és mit kéne csinálnom azzal az itemmel. a dómba meg nem tudok bejutni, coom-linken nem állnak szóba velem.
-
anulu
félisten
válasz
Menthirist #54743 üzenetére
ja. hajó csattan, megy minden a lecsóba. ahogy azt megtapasztaltam
-
anulu
félisten
köszönöm a tippeket! illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy pl bolygó körül orbitáló állomást megtalálom (ha más nem pixel vadászattal), de az adott bolygón a településeket hogyan? a térképet néztem, de nagyon messze vagyok attól, hogy meg is értsem, amit látok
-
anulu
félisten
válasz
miqlas #54730 üzenetére
akkor miket érdemes tolni? egyelőre a hajó irányítást is tanulom, illetve simán elveszek az űrben
volt egy szép fegyverem (valami 4k-ba került), hozzá vagon lőszer (150-es tárak, asszem 1k lövés/perc sebessége volt), az is elveszettúgyhogy nagyjából egy fél kiflivel a kezemben tudok indulni a bármerre.
-
anulu
félisten
ez a mentalitás, hogy igenis oda kell figyelni, mert szó szerint mindent el tudok bukni, nagyon tetszik.
a baj csak az, hogy leülök este 11-kor és úgy lesz hajnal 4 belőle, hogy szó szerint nem veszem észre. asszony meg kevéssé boldog ettől. kíváncsi vagyok, mikor jön el a pont nála, mikor azt mondja, hogy "inkább WoW-ozz, ott csak éjfélig tart a raid..."
MSI Afterburnerrel megnéztem, 1440p-ben (high-on) simán hozza a 40-50 fps-t a gépem, minden körülmény között (eddig). viszont az 5GHz-re rángatott 7700k folyamat 100%-on pörög, úh az a szők keresztmetszet. memóriából benyakal 26 gigát a 32-ből...
-
anulu
félisten
sima, egyszerű, "odamész, felveszed a csomagot, elhozod" quest. odaút során ilyen nulla látótávolságú hely, úgy vertem oda a gépet, hogy csak nyekkentem. fegyver meg minden lőfütty a "viszlát" kategória...
-
anulu
félisten
válasz
m0h0senator #54714 üzenetére
1)
2) pl amiről úgy gondoltam, hogy hátitáska, közben meg kiderült, hogy az testpáncélra rakható és így van 2 ugyanolyanom.
3) ok, ty, erre gondoltam
az az információ helyes, hogy állomásonként külön inventory van? mintha valami ilyesmit hallottam volna valamelyik videóban.
-
anulu
félisten
pár kérdésem felmerült:
1) magyar billenytű kiosztást nem támogat a game? a legelején, amikor Y-al ki kell kászálódni az ágyból, akkor ért a meglepetés, hogy az nálam Z...viszont az egész billentyűzetet átvariálni nem kicsit lenne macera, főleg úgy, hogy a control nagy részéről még fogalmam sincs.
2) ha idióta módon megvettem cuccokat az elején, azt el lehet / érdemes eladni, vagy tartsam meg, hátha jó lesz?
3) a Titan hajóval kezdek (ha egyszer a gyönyörködés végetér, és eljutok a kikötőig...), aminek van raktere. a station inventoryból közvetlenül a hajóéba át tudok pakolni, vagy csak úgy, ha előbb magamhoz veszem, felmegyek a hajóra és bepakolok?illetve nagyon sűrűn SSD-ről töltés miatt 1-2-3 másodpercre beakad a játék. ezzel lehet valamit kezdeni? CPU-t és VGA-t maxon pörgeti végig. brutál gépigénye van.
-
anulu
félisten
egyelőre az első akadályt kellett megugranom. letöltött egy 15 gigás file-t, utána error és se előre se hátra. E: drive-ra akartam rakni, az az 1TB 970-es Samsung SSD, de "Installation Error", a log-ban csak annyi volt, hogy Error.
na köszi.
teljes gyalu, C:-re felraktam, oda úgy néz ki, hogy gyönyörűen települ. mindkét drive NTFS... erre még azt sem mondanám, hogy a Win11 hülyesége.
amennyi időm elment ma ezzel, valszeg csak install lesz, karakter generálás és off aludni...
New Babbage-t ajánlják a beginners guide videókban.
amúgy amit a notes-ban írtak, hogy a 3.15-nél database reset volt, az a gyakorlatban mit jelentett? karakter teljes progress veszett vagy ahhoz nem nyúlnak a patchek előrehaladtával?
-
anulu
félisten
na... én is...
a 3.15 alpha videók annyira lenyűgöztek, hogy nem tudtam ellenállni.
most töltődik.kíváncsi leszek, hogy a gépem mennyire eszi meg reggelire 1440p-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest