- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jostee
tag
Sziasztok!
A közeljövőben tervezem megvenni a játékot és egy kis segítséget szeretnék kérni.
A játékban a célom kereskedés, felfedezés és néhány zsoldos feladat elvégzése lenne, bár amíg nem látok bele teljesen a PU-be, addig nehéz ezt így megfogalmazni. Amit kinéztem hajót ezekre a tevékenységekre a Freelancer lenne, ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy megfelel-e ezekre a célokra a hajó. Esetleg lenne-e más amit ajánlani tudnátok.
Elég kezdő vagyok még a témában, de a játék egyszerűen magával ragadott az eddigi információk és videók alapján. Ezért előre is elnézéseteket kérem az esetleges "buta" kérdések miatt, de remélem később a közösség hasznos tagja lehetek!
-
Jostee
tag
Ezzel arra utalsz, hogy aki régebben pledge-elt annak eleve elérhető lesz az összes modul tesztelésre ( alpha acces ), aki pedig most, az már csak a béta fázisban tesztelheti a játékot, kivéve ha minden modulra perkál 5$-t ugye? Más hátrányom nem származik belőle ha most vásárlom meg?
(#12598) KO2: Igen, azzal a hajóval is szemezgettem, de a pénztárcám nem engedi meg sajnos majd később esetleg ingame creditből
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs