Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cunnir #19550 üzenetére
Azt nem kell rögzíteni, mert könnyű úton jár. Azzal sosem voltak ilyen gondjaim, ezért sem volt eddig szükség erre a rögzítőre. Viszont az X65f-nek a gázkarát már jóval nagyobb erővel kell tolni meg húzni, még legkönnyebbre állítva is, és hiába nehéz maga a gázkar, hajlamos elmozdulni rögzítés nélkül. Szóval mondom, a hotas x-nél nem lesz ilyen probléma. Ott én csak annyit csináltam anno, hogy mivel nyikorogni kezdett, szétszedtem, kicsit beolajoztam, meg nem húztam meg annyira a csavarjait. Egyből néma lett, és az is maradt
Joy-nak meg várhatóan majd egy T.16000M lesz majd első körben, mert nem nagyon akarózik vga vásárlás előtt állva még egy warthogra is gyűjteni.
-
-
mrfire
őstag
válasz
cunnir #19463 üzenetére
Nemigazán, de nagyon sokszor leírtam már, hogy két kezdőhajót ne vegyetek szerintem. Az Aurora arra jó, hogy legyen valami, amivel tudtok repülni, hogy ne egy szkafanderben mászkáljatok az űrben, másra nem nagyon. Ha van már hajód, akkor semmi előnyöd nem származik egy Aurórából. 16 rakományt bír el, ennyi a leglényegesebb különbség, meg hogy van benne ágy. Azt is sokszor ecseteltem már, hogy az AMD Mustangot egy Avengerre kb. egész sanszosan el lehet majd cserélni egy-másfél év múlva, mikor már ritkaságban megy ez a hajó.
-
mrfire
őstag
válasz
cunnir #19225 üzenetére
Valószínűleg csak később fogod megkapni, mert ezeket a cuccokat még nem gyártották le. Azt se tudjuk hivatalosan, hogy néz ki a csillagtérkép. Bár én is a később beolvaszthatót javasoltam volna, de végül is lényegtelen, nem egy nagy összeg.
(#19226) Raulblanco
Most már három Carrack-os van, vagy mi?
Csak azt sajnálom, hogy szólóhajó a Carrack, nem egy flottába való cucc, de persze az a fontos, hogy mit szeretnétek, így távol álljon tőlem, hogy beleszóljak. Ha én vennék valamit, hasonló haszongépet vennék, mint Zsömle, de ilyen árban már nem gondolkodom, így marad majd egy Hornet ár körüli vadázsgép, talán egy SH, attól függ melyik mellé adják majd a zöld ládát. -
mrfire
őstag
válasz
cunnir #19215 üzenetére
Grat. hozzá!
De ne lepődj meg, ha a 300i-vel tudsz csak játszani helyette, amíg a Mustang nem AC ready. Javaslom vásárolj még valami apróságot mellé 5 dollár körül, mert ha bármely stretch goalnál bejelentenek valami ajándékot, abból nem fogsz részesülni, ha csak ez a csomag van a birtokodban, mert nem számítasz még vele támogatónak. Ha ma megteszed, akkor még a mai napon kipróbálhatod a teljes 300-as sorozatot, ugyanis 30.-áig tart az akció, mely keretében átadták ezeket próbálgatni.
-
duvi
nagyúr
válasz
cunnir #19211 üzenetére
Szia!
1.Legyél belogolva a webes profiloddal.
2. Kattints erre a linkre.
3. Enter your coupon
4. Innentől már csak követed a megjelenő utasításokat
5. Ha végeztél a kód aktiválással, akkor tedd be a hangárba a Mustangot, különben csak az üres hangárt fogod látni a kliens elindítása után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest