- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz
Malachi #2394 üzenetére
Minden gyartonak van egy stilusa. Az RSI hajoknak van duplakormanya. Elvileg az oldalkormany lenne a bal oldali amit a valosagban pedallal oldanak meg. Az erdekes, hogy az itt is van. Es ha beulve az auroraba nyomod a Q-E gombokat akkor mozog a pedal is meg az oldalkornany is. Persze a tobbis is mozog. W-S a magassagi es az A-D a csuro.
Nekem a Malibutomi jelezte saitek cyborg evo van 4 ezerert. Szerintem nagyon megerte. Utolag is koszonom a tippet Tomi. -
válasz
Malachi #2391 üzenetére
járd be szerintem a hajókat megint: 300-as sorozatnak "KITT kormánya" van és pedáljai, freelancer-nek U kormány szerűsége, ahol az U két szára egymástól függetlenül is tud mozogni, saját tengelyén fordulni, aurora-ban két joysctick és pedálok (connie-ra nem emlékszem, de lehet ott is), hornetben egy szem joy, pedálok és talán throttle bal kéznél
az ágyúknál megint más. szal ezen ponton a full immersion nem megy, hacsaknem építesz minden egyes hajóhoz egyedi vezérlést, vagy ki nem jönnek egy interface-szel, ahol az agyadat közvetlenül kell a géppel összekötni és oculus rift-re sincs szükség
persze, ha star citizen nagy siker lesz, lehet kijön valamelyik joy gyártó egy-két hajóhoz dedikált szettel...
(horror áron)
-
válasz
Malachi #2198 üzenetére
aha.
valami nagyobbra én is áhítozom még, de se a freelancer, se a cutlass nem az igazi (legalábbis ennyiért...)
nem akartam elsőnek menni, mert az elmúlt két napban megszaladt a ló :S
300i (Digital Bounty Hunter csomagban*)
Aurora MR (remélem ingyen lehet majd uppolni LX-re)
m50 (nah, ezen most izgulok még pár napig, mert paypal-lel vettem $70-ért [+$4 paypal díj...])*tehát ezt nem lesz olyan egyszerű cserélni/beolvasztani, ha egyszer azt akarnám
-
válasz
Malachi #2153 üzenetére
én a 300i-s csomagot ve(te)ttem meg, aztán majd később esetleg ráfizetek még $10-t a 315p upgrade-ért, vagy $15-öt a 325a-ért, bár a 315p a szimpatikusabb, főleg a tractor beam és a jump engine miatt. (előbbiről tudjuk, hogy ¤10k, azaz $10, utóbbinak még rejtély az ára) az LTI az upgrade-del továbbmegy, tehát azt így nem bukom el.
@Drenadar
Nem egy jövőbeli intel CPU, hanem egy 3-as szériás injektoros BMW: 300i
konkrétan azt mondták, hogy 1 tonna toll sokkal több helyett fog foglalni, mint egy tonna ólom. valahol fórumon azt is olvastam, hogy a cargo capacity nem azt adja meg, hogy mennyi súlyt lehet belepakolni, hanem, hogy mennyit lehet belepakolni, hogy még normálisan működjön a hajó (sebesség, gyorsulás, stb.), de ez utóbbi csak spekuláció.szerintem a 300-as sorozatnak igenis az lesz a raktere, ahogy az aurora-nak is a zsilipkapuk közötti rész alapesetben, de dobozt is lehet rá kapcsolni nagyobb árukhoz (pl. ember...
), ettől még 5t (10t) felett talán fel se emelkedik majd a gép. melleslega 300-as sorozaton is el tudok képzelni egy "pici" opcionális dobozt a hátsó hajtómű alatt, a leszálló kerekek között.
+más:
mire megérkezik a letter from chairmen, addigra a $29M-t is átlépjük?
én mondjuk mostmár egy olyan $30M goal-nak is örülnék, hogy ha elérjük, akkor nem lesz több goal.
zárják már le az ígéreteket és arra koncentráljanak, amiket már eddig megígértek. meg legyenek patch-ek sűrűbben. mindjárt itt a december és még nincs közösségi modul se. bár ezzel is lehet 26-át várják. -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Malachi #2143 üzenetére
nem tudom ez hogy működik, lehet beolvasztod, az accountodra kerül a pénz... és utána kiválasztod a 75-ös csomagot, majd oké, és jelzi hogy még 5USDt fizess be.
A logika ezt az útvonalat mondaná, DE! én sose csináltam ilyet még.
Tomit kérdezd meg, hátha nála olcsóbb!(#2142) .tnm::
Ez raktér?nézd meg a Freelancerét... pont azon gondolkodtam, hogy itt HOL van a raktér?
Viszont a i300 -ból nagyon jó a kilátáspanorámaaaa
-
válasz
Malachi #2143 üzenetére
ne úgy vedd, mert akkor amit $5-ért vettél azt 24 óráig nem tudod beolvasztani.
olvassz be mindent megkapod a $70-et és utána vedd meg a $75-ös csomagot és a fizetésnél kell valahol bejelölni, hogy a store credit-tel csökkentsék az árat. de ezt is érdemes OB-en keresztül intézni, ha kell az LTI, azaz mindent odaadsz az OB-nek, ő olvasztja be, megveszi az újat Te meg kifizeted a különbözetet neki. (előbb pont ezt csináltuk meg mi is)
amúgy azt pedzegetik, hogy a raktérnek a térfogata és a hajó teherbírása az különböző. nagyon valószínű, hogy az aurora-ba nagyobb holikat is lehet majd rakni, míg a 300-as sorozatba csak kisebbeket.
persze nem tudom, hogy akkor csak a dobozméret, hogyan tudja megváltoztatni az Aurora CL cargo cap.-t 10t-ra az 5-ről, de szerintem még ez sincs letisztázva. -
-
cskamacska
addikt
válasz
Malachi #1981 üzenetére
Szerintem ezt itt fejezzük is be. Mindenki tudja, hogy a Statisztikai Hivatal a százas szög meg a plazmatévé alapján számolja az inflációt, és kiemelten kezeli a bankárok és a politikusok fizetését a kereseti átlagok kiszámításakor.
De emiatt fölösleges füstölögni pont a Star Citizen topikban.
Inkább beszéljünk arról, hogy a Star Citizen fluff szerint keményen meg kell dolgozni az állampolgárságért, mert addig annyit sem ér szaros életünk, mint egy töketlen dzsigolóé.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Malachi #1981 üzenetére
Pedig állítólag az esztergás munkák megbecsültek... én nem tudtam elhelyezkedni benne, mert teljesen irreálisan mindenütt 5-6 év szakmai gyakorlatot várnak el...
és ezek a számok hogy mennyi is az átlagkereset jó nagy kamuk... szerintem sokkal többen vannak azok akik 130 alatt kapnak mint akik felette... csak aki felette kap az meg jóval többet, így kijelenthetjük: a statisztika egy lószar...
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
válasz
Malachi #1959 üzenetére
"Ha megveszi a legjobb fegyvert es a legerosebb hajtomuvet "
Aha a kérdés csak az - és a választ erre még nem tudjuk - hogy honnét ?
Ha normális gazdaságot akarnak akkor ez nem lesz piacon a kezdésnél mert magától nem fog odavarázsolódni. Vagy gyártani kell vagy lootolni.
Egyik sem megy majd egyszerűen .
Szerintem nem lesznek itt pimpelt hajók az elején , mindenki az alap felszerelt ladikkal nyomul majd. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malachi #1905 üzenetére
Ja jó az úgy.
Mondjuk a röhögés sem árt.
WT-ben eleinte sokat bosszankodtam ha meghaltam, de azóta nem tudom olyan komolyan venni, hogy 10 percig röhögtem a látványon mikor úgy estem le az égböl, hogy a gépemnek nem volt egy szárnya sem, de farka sem, csak egy lángoló csöben hullottam lefelé kb. -
válasz
Malachi #1875 üzenetére
én azt remél(t)em, meg talán ígérték is, hogy még a dogfight előtt lehetőség lesz egymás hangárjában nézelődni (ami gondolom azt jelentené, hogy már valamilyen barátlistának, vagy crew rendszernek is el kéne indulnia a játékon belül).
még nem volt ekkora várakozás két patch között.
-
Szőrös
veterán
válasz
Malachi #1873 üzenetére
Nem tudom lesz e régió lock , a galaxy serveres elképzelésük alapján nem.
Ráadásul egy működő és önfenntartó gazdasághoz sok játékos kell. Az EVE sem véletlenül müxik úgy ahogy ( tudom tudom Diopapus is mondta hogy ne ezzel példálózzunk de jelenleg ez áll ehhez a legközelebb ilyen szempontból ).
-
Vesa
veterán
-
válasz
Malachi #1831 üzenetére
teljesen egyetértek. viszont az is biztos, hogy egymagad sose fogsz eljutni arra a szintre, hogy egy BCC kapitányi székébe beülhess, főleg ha ilyen szervezetekkel kell versenyezned. viszont aki belép az is arra számíthat, hogy örökké valakinek a beosztottja marad és másoknak pedánsan engedelmeskedve juthat csak többre, mintha egyedül lenne.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Malachi #1831 üzenetére
Ja, ha éppen harcolni van kedvem harcolok (legfeljebb veszítek), ha bányászni, akkor bányászok (legfeljebb megunom)... De belépni egy ilyenbe, és onnantól kezdve csak lézerágyúhoz való optikát gyártani nem lenne valami nagy élvezet. Valami klánfélét lehetne majd szervezni az itteni népekből, afféle laza véd- és dacszövetséget, de nem ilyen rideg-merev, szigorúan központosított fajtát. Persze nyilván az utóbbiak lesznek a hatékonyabbak, de utóbbi is megfelel szerintem azoknak, akik csak öregurasan eltengenek-lengenek majd.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Malachi #1818 üzenetére
Egyébként, én is nyáladzok a grafikára, de azért az olyanokat nem értem meg, akik sírnak folyton, hogy fúúú gyenge a textúra a földön, vagy a falon...főleg egy FPS-ben...úgysem azzal vagy elfoglalva hogy a nadrág varrásának a szálait számolod meg az ellenfélen...
De mivel ez egy "MMO" legyen csak álleejtős a grafika...nyálcsorgatós kocsmákban beszélhessük meg ki hogyan tuningolja hajóját, és kifogástalan textúra legyen azon a villáskulcson, ami beleáll a fejembe az Idris géptermében mikor találatot kapunk.
-
válasz
Malachi #1735 üzenetére
azt írják (8. Jump Point), hogy nagyon nagy (=ritka, nehéz) dolog lesz egy játékosnak megszerezni egy-egy űrállomást, vagy gyárat. itt gondolom mindenképp előnyben lesz az, aki egy csomó pénzt (már) beletol(t) a játékba.
lazán kapcsolódóan:
elvileg ahogy véglegesítik a gazdaságot, nem lehet majd többé a játékon kívül hajókat, tárgyakat, vagy fegyvereket venni (csak belépő csomagokat, azaz magát a játékot egy kezdő hajóval), és ettől azt remélik, hogy a játék nem fog függeni a játékon kívüli valutákhoz (elsősorban ugye dollár). én ebben nem hiszek, mert UEC-t a játék elindulása után is lehet majd valós valutáért venni és emiatt a kapcsolat megmarad, sőt igen szoros marad.
aztán láttam azt is, hogy lesznek adók is. nem tudom, hogy ez forgalmi, vagy állampolgári alapon megy majd, de egy kicsit felerősödött bennem a félelem, hogy végül ahhoz, hogy ötről hatra juthass vagy nagyon-nagyon sokat kell játszanod (és jól és szerencsésen), vagy időnként azért venned kell majd UEC-t. vagy ha ennél igazságosabb is lesz a játék akkor is kíváncsi vagyok, hogy a játék gazdasága vajon önfenntartó-e azok nélkül is, akik megengedhetik maguknak (és nem hajlandóak kifarmolni) a UEC-t és inkább megveszik azt.
gyakorlatilag arra vagyok kíváncsi, hogy az üzleti terv az, hogy a most begyűjtött pénzből és a később eladott alapjáték bevételeiből X évig tuti elmennek a szerverek, vagy azzal is kalkulálnak, hogy nem kötelező, de azért valamit segítő mikrotranzakciókból is folyamatos bevételük lesz.
-
válasz
Malachi #1587 üzenetére
fraps ingyenes változat, amúgy is fel akartam tenni GTAIV+EFLC finomhangolása miatt. karácsonyra asszem meglepem magam egy 270X-szel, ahhoz is jól jön, ha lesz referencia. (mert amúgy a magam részéről kb. min. 16 fps-től én már nem szoktam visszább venni a grafikából single player-nél, de erre is csak a most felrakott fraps miatt döbbenek rá)
-
válasz
Malachi #1551 üzenetére
itteni topiklakók közül van, aki kiperkálta a pénzt a Constellation-re?
@(#1549) torz on borz
én azt hiszem a dogfight-ig nem fogok költeni a játékra többet, amúgy is ki tudja, hogy hány limitált aurora jelenik még meg. akik nemrég megvették az LX-et, azok most majdnem kivétel nélkül LN-re váltanak.
nekem egyelőre az MR marad, külsőre jobban tetszik, mint az LN. persze ha esetleg lehet majd színezni/skin-ezni a hajókat tetszés szerint az más helyzet lesz
-
cskamacska
addikt
válasz
Malachi #1298 üzenetére
Én nem rettegek attól, hogy a funding campaign 24999000 dollárnál leáll, és pont a mi pénzünkre lenne szükség.
Ezt tessék meglesni: Pledgewatch
Ha így haladnak a dolgok, még a dogfight modul előtt összejön a 25 millió.
De ez egyébként a CIG érdeke is, nyilván az adakozók/előrendelők alig várják a decemberi alfa kezdést, ha viszont elfogy az alfa hely, akkor az új fizetővendégek egy évig leshetik a falat játék helyett.
Utána jöhet stretch goalnak a változtatható színű takaró az ágyakra.
-
Vesa
veterán
válasz
Malachi #1171 üzenetére
Én is pont ettől tartok. Nem ez lenne az első eset. Az ilyen fel hypeolt játékoknál ez egy elég sokszor látott jelenség. És itt még tetézi a dolgot a közösségi finanszírozás, mert így a rajongók sokkal többet várnak mint egy kiadó által finanszírozott játéktól, mert jobban magukénak érzik, kvázi azt hiszik, csak nekik és értük készül. Ez egy pszichikai jelenség. Minél nagyobb az elvárás, annál nagyobb az esélye a buktának, mert esetleg nem pont az lesz, amit várnak.
Én is azon az állásponton vagyok, hogy megvárom a játékot és a közösség értékelését.
-
Diopapa
addikt
"ennek a játékhoz semmi köze, az készüljön csak, bprogramozni biztosan jobban tudnak, mint közvetíteni. "
A mostaniból csak annyi derült ki, hogy ígérgetni jobban tudnak mint teljesíteni. Igazából nem is tudom melyik része bosszant jobban, talán ez, hogy meg akartam venni a Cutlasst végre, de még csak meg sem lett említve, ehelyett kaptunk még 2 hajóról külső rendert, amit megint nem fogunk fél évig látni belülről...
(addig meg enni fog a penész
)
-
Volfram42
senior tag
Két módon kereskedhetsz, mint az életben is. Megbíz valaki, hogy vidd el az árut és kapsz fuvardíjat vagy megveszed az árut és kockáztatsz.
Drenadar:
Lesz olyan hajó amit nem lehet megvenni, csak találni vagy elrabolni. Az új idegen hajó is ilyen lesz. Lehet venni egy exportra szánt civil verziót vagy el is lophatod tőlük a katonait. persze ekkor nem fognak nagyon szeretni. A bengal carriert is csak szerezni lehet és vigyázni kell rá. 755fő a legénysége.MasterMark:
Nem lesz játékon belül végtelen. Csak azért kaptunk ilyet, mert támogattuk a játékot, de ez is úgy végtelen, hogy minél többször és sűrűbben lőnek ki annál jobban vonakodik a biztosító fizetni. -
Drenadar
Topikgazda
Szerintem a bétának is nagyon fogunk örülni, ami hamarabb jön ki...
Figy, ha majd mégis a freelancert veszem meg, akkor majd meghívlak rá
és legalább nekünk nem kell majd megvenni magát a játékot...
Azon agyalok, hogy freelancer... meg idővel lehet bele fér egyéb hajó is... de ha az árat nézem, akkor abból már egy consti is kijönne, csak kérdés mennyire lesz az ütős hajó? használható, stb? illetve egyszerre egy összegben kifizetni annyi pénzt... OMG.
kíváncsi leszek milyen guild hajók lesznek...
-
Volfram42
senior tag
Szerencsére egyszerre csak egy hajót vezethetsz a többi csak áll a garázsba. Illetve úgy emlékszem, hogy a járműveknek lesz fenntartási költségük is. Meg persze eszik az üzemanyagot. Szerintem nem lesz gond ebből. Ha nekem lesz egy feelancerem akkor mindegy, hogy van mellette egy aurorám úgy is a másikat használom majd, mert több a raktere illetve a tűzereje.
-
GrooveHero
addikt
Holnap délelőtt biztos.
Mikor lett meg a 18 milla? Két hete pénteken, ha jól rémlik?
Azt olvastam, hogy a GTA V 250 millióba fájt. Na jó, köze nincs egymáshoz a kettőnek, nem lehet őket egy lapon említeni, de azért nem semmi, hogy ennyi is összegyűlt. És hol van még a vége2014 év végén tervezik kiadni, addig jön még a Dogfight, meg mittomén még mi..hajjajj, gyerekek lesz itt bőség, el leszünk látva rendesen
Most hirtelen nincs ötletem, hogy mit látnék szívesen, de ha az eddigieket (amikről még nagyon sok mindent nem is tudunk) kibővítik, akkor sztem nem leszek elégedetlen
-
GrooveHero
addikt
Leges legelőször nekem is sikerült. Aztán jött egy patch, még után is működött. Aztán utána megint jött egy, akkor jött az elmosódott kék fal, ráadásul a jobb oldalon való beszállás is bugos, vmi fém ott marad az útba és az ürge simán átsétál rajta. Hogy nincs létra, azt már nem is mondom. Sajnos full grafikán eléggé akadozik, mosódik, van baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest