Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gery D.

Topikgazda

Üdv!

Több, mint egy év elteltével nem volt aktivitás, így kicsit megtöröm a csendet.
    Igaz, azóta nem foglalkoztam a Soup további fordításával és javításával sem, nem is emiatt írok most.

Novemberben kijött a Stalker2. Kicsit később, December elején én is beszereztem a játékot.
    A véleményemet nem írom le a játékról, mert az a kutyát sem érdekel szerintem. :)
    Azóta 132 órát lenyomtam egyetlen végigjátszással. Nem siettem a fő küldetéssel.
    Egy kis érdekességet írnék le az S2-ről, ami enyhén kapcsolódik a Soup végjátékához.

Spoiler következik az S2-ből!
    Mint bizonyára tujátok, hogy a Soup végén egy úgynevezett Utolsó Nap csoporttal kellett viaskodni egészen a Halott Városig, aminek a vezetője Iskra (Egyszer majd ezt is javítom a Soupban, mert ez kissé zavarosan lett fordítva).
    Az S2-ben, mint kiderül, Scar (Clear Sky-ban az általunk alakított Zsoldos, akinek a játék végén kisül az agya, miután deaktiválta Strelok Psi-pajzsát) nagyon is életben van és virul, választásainktól függően velünk, vagy ellenünk.
    Ha az S2 végén nem Scar-nak segítünk (én személy szerint Strelok-nak), akkor kapunk egy rövidke humoros videót, amiben elmondja, hogy egy Marshall nevű Stalker tudatát átültették az ő tudatába, így kettős személyiség lett.
    Ami a lényeg, hogy Scar lett az Iskra (Spark) nevű csoport vezetője!
    Ezúttal nem egy személyként, hanem csoportként jelenik meg az Iskra név.

Nem rémlik, hogy az előző 3 részben említették volna az Iskra nevet. Így ez kicsit fura, hogy az S2-ben és az NS-ben is előkerült ez a névválasztás, hacsak nem valamelyik Stalker regényben, vagy egy kukába dobott első S2-es tervezetben szerepelt.

Remélem tetszett ez a rövidke leírás.

Új hozzászólás Aktív témák