Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
Topikgazda
Üdv!
Több, mint egy év elteltével nem volt aktivitás, így kicsit megtöröm a csendet.
Igaz, azóta nem foglalkoztam a Soup további fordításával és javításával sem, nem is emiatt írok most.Novemberben kijött a Stalker2. Kicsit később, December elején én is beszereztem a játékot.
A véleményemet nem írom le a játékról, mert az a kutyát sem érdekel szerintem.
Azóta 132 órát lenyomtam egyetlen végigjátszással. Nem siettem a fő küldetéssel.
Egy kis érdekességet írnék le az S2-ről, ami enyhén kapcsolódik a Soup végjátékához.Spoiler következik az S2-ből!
Mint bizonyára tujátok, hogy a Soup végén egy úgynevezett Utolsó Nap csoporttal kellett viaskodni egészen a Halott Városig, aminek a vezetője Iskra (Egyszer majd ezt is javítom a Soupban, mert ez kissé zavarosan lett fordítva).
Az S2-ben, mint kiderül, Scar (Clear Sky-ban az általunk alakított Zsoldos, akinek a játék végén kisül az agya, miután deaktiválta Strelok Psi-pajzsát) nagyon is életben van és virul, választásainktól függően velünk, vagy ellenünk.
Ha az S2 végén nem Scar-nak segítünk (én személy szerint Strelok-nak), akkor kapunk egy rövidke humoros videót, amiben elmondja, hogy egy Marshall nevű Stalker tudatát átültették az ő tudatába, így kettős személyiség lett.
Ami a lényeg, hogy Scar lett az Iskra (Spark) nevű csoport vezetője!
Ezúttal nem egy személyként, hanem csoportként jelenik meg az Iskra név.Nem rémlik, hogy az előző 3 részben említették volna az Iskra nevet. Így ez kicsit fura, hogy az S2-ben és az NS-ben is előkerült ez a névválasztás, hacsak nem valamelyik Stalker regényben, vagy egy kukába dobott első S2-es tervezetben szerepelt.
Remélem tetszett ez a rövidke leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gery D.