- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol #26 üzenetére
"Felesleges volt megjegyzésekkel szétszedned az írásom." – ne haragudj, nem kötekedésnek szántam. Csupán arra szerettem volna rámutatni, hogy ezek olyan marginális dolgok, amik nehezen indokolják a főverzió ugrást. Pl. az általad elsők között említett "értesítési előzmények"-hez tuti nem kell API level 30. Mégis úgy adják el, hogy ezt korábban képtelenség lett volna megcsinálni.
Ahogy írtad is korábban egy-egy Win11 frissítés hoz ugyanennyi, vagy több újdonságot. Pl. ha jól emlékszem az AAC codec támogatás is így került be (nem kellett hozzá Win 12, és új hw. requirements)." vannak rendszerszintű programozások, amikhez kell az új OS."
Igen, bár itt is izgalmas kérdés, miért API level szinten húzzuk meg a vonalat.
Ott van pl. a Parkl. 9-es droid-on már el sem indul, míg a banki alkalmazások vígan.Összefoglalva: én azt látom, hogy minden évben kijön egy új droid, mert ... mert csak. Nagyon mélyen a motorháztető alatt változnak dolgok, de erre vajon tényleg szükség van, és ha igen, ilyen ütemben? A telefonok esetén is hasonló (vagy még olyanabb) a helyzet. Pl. a Samsung is jóformán ugyanazokat a mobilokat (itt leginkább az S23→S24→S25 -re gondolok) dobja piacra évről-évre.
Kicsit más. Nézegetem Xiaomi 15-öt ...
Topic-ban írják, hogy ezen már ne nagyon akarjak launcher-t cserélni, mert a gesture navi nem fog működni. Wtf?! Éljen a fejlődés! Azt is nehezen tudom megemészteni, hogy a saját eszközömön nincs root jogom (PC-n azért vicces lenne, telefonon mégis teljesen hozzászoktunk), de most már ott tartunk, hogy a launcher is fix. Illetve, OK, nem az, de ha nem akarsz egy adott fíccsört bukni, akkor ne cseréld. Pontosabban cserélheted, és mindenre lenne megoldás, de akkor kellene a root.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest