- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Vállalati célra kell megcsinállnom.
És a kérdés tulajdonképpen az hogy rendesen müxik e igy az sql szerver hogy maga az alkalmazás nem az sql szerveren fut? -
X-COM
nagyúr
1. nemtom mennyi az a bizonyos oldal, de akár el is routolhatod őket a localhostba
2. szerintem ok -
sziszegő
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem van: 1: Mondjatok egy olyan INGYENES progit amivel le tudom korlátozni az internet hozzáférést bizonyos oldalakra úgy hogy ha egy gépen keresztül van megosztva a hállón.
2: Adott 2 db Compaq szerver a feladatuk: Mail, File, Print, és egy válalatirányító szoftver SQL-adatbázisának a kiszolgálása. Ezt úgy oldanám meg hogy a két szerver 1 gb/s -es közvetlen hálózaton lenne összekötve és az egyik csak az sql-t látná el a többit pedig a másik de a szoftver aminek kell az sql az a másikon menne. Én ezt a megoldást gondoltam ki hogy a hálózat se legyen leterhelve illetve adatbiztonság és stabilitás miatt.
Kérdésem van e valakinek tapasztalata ilyen megoldással.
UI: A szervereken win 2003 fenterprise edition fut-na. Az eggyik egy ML310 a másik meg ML370 és lehet hogy lesz egy harmadik is egyébb feladatokra.
Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest