Aktív témák
-
sziszegő
senior tag
Vállalati célra kell megcsinállnom.
És a kérdés tulajdonképpen az hogy rendesen müxik e igy az sql szerver hogy maga az alkalmazás nem az sql szerveren fut? -
X-COM
nagyúr
1. nemtom mennyi az a bizonyos oldal, de akár el is routolhatod őket a localhostba
2. szerintem ok -
sziszegő
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem van: 1: Mondjatok egy olyan INGYENES progit amivel le tudom korlátozni az internet hozzáférést bizonyos oldalakra úgy hogy ha egy gépen keresztül van megosztva a hállón.
2: Adott 2 db Compaq szerver a feladatuk: Mail, File, Print, és egy válalatirányító szoftver SQL-adatbázisának a kiszolgálása. Ezt úgy oldanám meg hogy a két szerver 1 gb/s -es közvetlen hálózaton lenne összekötve és az egyik csak az sql-t látná el a többit pedig a másik de a szoftver aminek kell az sql az a másikon menne. Én ezt a megoldást gondoltam ki hogy a hálózat se legyen leterhelve illetve adatbiztonság és stabilitás miatt.
Kérdésem van e valakinek tapasztalata ilyen megoldással.
UI: A szervereken win 2003 fenterprise edition fut-na. Az eggyik egy ML310 a másik meg ML370 és lehet hogy lesz egy harmadik is egyébb feladatokra.
Aktív témák
Hirdetés
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Hardcore café
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Revolut
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest