Új hozzászólás Aktív témák
-
Luos
tag
Köszi, meglett, tulajdonképpen kb igy:
SELECT count(*), date FROM latogatok GROUP BY DATE(date)DATE helyére lehet DATETIME-ot is irni és akkor év-hó-nap-óra-perc-másodperc szerint groupol, igy csak év -honap-nap szerint. (lehet meg egy csomo mast is irni, year, day, month)
En meg a WHERE-el probalkoztam..
Köszike
-
Luos
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy hogy lehet megoldani azt hogy a datetime tipusu mezőben keressek?
Csináltam egy számlálót, s most abból szeretnék valami statisztika szerűt kihozni:id date client ip
1 | 2008-03-21 15:14:28 | Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.... |127.0.0.1Azt szeretném megoldani hogy naponként kiirja hány látogató volt, ezt egy nagyon ronda megoldással értem el:
SELECT count(*) FROM latogatok WHERE date LIKE "%2008-07-15%"
De igy minden egyes napon végig kéne menni, szal ez eléggé hanyagolható.
Próbáltam az accesses WHERE date = year(2008) ... megoldással is de az nem müködött.
Googleztam is egy csomót, de nem találtam semmi használhatót / átsiklottam fölötte
Ha valaki tudja a megoldást kérem segitsen, köszi szépen
(az oldal az extran van, mysql-el)
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged