Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Mi kell hozzá? Sok memória és XP
(Vista, Win7, bár a fene tudja, lehet a Win7-et már nem komálná annyira, de a 10.valahanyas sima klienset is ráeröltettem már Win7-re
)
Itthon helyi hálóban elég volt telepíteni egy másik gépre a klienset és a tesóm tudott (volna, ha nem lenne lusta, de működött) gyakorolni órára
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Asszem a 10g express edition rövidítése az XE, és lehet regisztrálni kell a letöltéshez egy létező mail címet , de megéri.
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Hmm érdekes, próbálgatni kellene, mert szerintem elég lenne egy helyen is a harmadik feltétel, de most így hirtelen passz. Én se vagyok nagy guru, de addig próbálgatom amíg sikerül (vagy amíg be nem pipulok és megírom/összerendezem több lekérdezésből Java-ban
, persze ha már eleve oda kell, akkor nincs gond
, de van mikor elég csak az SQL )
Amúgy az Oracle Database XE ingyenes, és jó az is programfejlesztéshez gyakorláshoz -
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
De mégis milyen rendszeren/környezetben futtatod/ellenőrzöd a lekérdezést? Távoli eléresed van iskolai szerverhez? Asszem olyan, hogy csak SQL nincs, kis mértékben mindegyik gyártó eltér valamennyire az eredeti SQL-től (de hogy mi is az eredeti, mármint, hogy egy konkrét gyártó vezette-e be vagy szakértői csoportok hozták össze, őszintén nem tudom), valamint gyakran kibővítik például eljárásorientált programozási lehetőségekkel. Létrehozhatsz fügvényeket, eljárásokat, és tán még a triggerek is ide tartoznak, de ebben nem vagyok biztos, hova is sorolják hivatalosan.
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Igen B1 a végén. Hát ha olyan sorokat keresel amik megfelelnek az első feltétetlednek és még a C oszlop beli értékeik is megfelelnek valaminek, akkor AND valami

-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ez se bizti, hogy jó, de próba szerencse
SELECT DISTINCT t.A, t.B FROM t, (SELECT t1.A AS A1, t1.B AS B1 FROM t t1 ) t2 WHERE t.A=t2.A1 AND t.B <> t2.B2
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anyagi helyzetek és életutak
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Vista, Win7, bár a fene tudja, lehet a Win7-et már nem komálná annyira, de a 10.valahanyas sima klienset is ráeröltettem már Win7-re