Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
MySql-lel (pedig 5.6-os verziót használunk per pillanat) sebesség tekintetében nekem is rossz tapasztalataim vannak. De lehet, hogy csak én nem értek hozzá eléggé. Konfigoltam, hangoltam, de igaziból nem nagyon lett jobb.
MS is ad rengeteg kedvezményt, az hogy papíron mennyibe kerülnek csak egy dolog.
-
bambano
titán
mikor legutoljára az ora.hu-tól kértem árajánlatot egy projektre, olyan számokat mondtak, hogy leestem a székről. megcsináltuk postgressel, erre elkezdtek kötözködni, hogy miért nem ora. hát azért, mert a teljes költségvetés hatszorosát kellett volna csak a db-re kiadni.
arra a feladatra, amire nekem kellett, a gyalog mysql gyorsabb volt, mint a gyalog pg, de elkezdtem behangolni mind a kettőt és a végén a pg porba alázta a mysql-t, pedig a mysql 8-as raid0-n volt, a pg meg sima diszken. akkoriban a mysql még tudott raidet, azóta ezt nem néztem.
már most tudom, mi lesz a következő néhány hsz tartalma

-
Speeedfire
félisten
Mert left kell oda.

Adott 2 tábla.Egy-több kapcsolat van a 2 tábla között és a 2. táblából egy adott sorát szerettem volna aggregálni egy oszlopba, de a selectes résszel tökéletesen megy. Csak a join-nál nem volt jó. A joinnál előbb összefűzte az összes sor értékét, nem pedig a join feltétel alapján a megfelelőket.
Apropó, ha már aggregálás erre van megoldás?
id | int1 | int2 | int3 | int4 ...
8 | 0 | 1 | 1 | 1Ilyet szeretnék visszakapni.
id | opciok
8 | 2,3,4A concat_ws()-t néztem rá, de nem a legjobb. Az csak összefűzi az oszlopokat. Nekem viszont valami case szerkezet kellene a concat_ws()-be, ami a megfelelő oszlop alapján ad vissza értéket, ha 1 a mező értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest