Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
MySql-lel (pedig 5.6-os verziót használunk per pillanat) sebesség tekintetében nekem is rossz tapasztalataim vannak. De lehet, hogy csak én nem értek hozzá eléggé. Konfigoltam, hangoltam, de igaziból nem nagyon lett jobb.
MS is ad rengeteg kedvezményt, az hogy papíron mennyibe kerülnek csak egy dolog.
-
bambano
titán
mikor legutoljára az ora.hu-tól kértem árajánlatot egy projektre, olyan számokat mondtak, hogy leestem a székről. megcsináltuk postgressel, erre elkezdtek kötözködni, hogy miért nem ora. hát azért, mert a teljes költségvetés hatszorosát kellett volna csak a db-re kiadni.
arra a feladatra, amire nekem kellett, a gyalog mysql gyorsabb volt, mint a gyalog pg, de elkezdtem behangolni mind a kettőt és a végén a pg porba alázta a mysql-t, pedig a mysql 8-as raid0-n volt, a pg meg sima diszken. akkoriban a mysql még tudott raidet, azóta ezt nem néztem.
már most tudom, mi lesz a következő néhány hsz tartalma

-
Speeedfire
félisten
Mert left kell oda.

Adott 2 tábla.Egy-több kapcsolat van a 2 tábla között és a 2. táblából egy adott sorát szerettem volna aggregálni egy oszlopba, de a selectes résszel tökéletesen megy. Csak a join-nál nem volt jó. A joinnál előbb összefűzte az összes sor értékét, nem pedig a join feltétel alapján a megfelelőket.
Apropó, ha már aggregálás erre van megoldás?
id | int1 | int2 | int3 | int4 ...
8 | 0 | 1 | 1 | 1Ilyet szeretnék visszakapni.
id | opciok
8 | 2,3,4A concat_ws()-t néztem rá, de nem a legjobb. Az csak összefűzi az oszlopokat. Nekem viszont valami case szerkezet kellene a concat_ws()-be, ami a megfelelő oszlop alapján ad vissza értéket, ha 1 a mező értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- BMW topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Konteó topic
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest