Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Hibrid megoldást kell választani: felhőben fut, de az, amit egyszer lekért a user, már a telefonon lesz cache-elve, nem fog változni. Utána csak az időnkénti frissítést kell megoldani. (Van kapcsolat, elmegy az alkalmazás a felhőjébe, megkérdezi, van-e update, ha igen, update-eli a letöltött cuccot, ha nincs, akkor szuszá.)
-
martonx
veterán
iránymutatást kértél én nulla időráfordítással adtam. Azt ne kérd, hogy bárki bármennyi időt is elkezdjen rászánni az adatbázis optimalizálásra.
Az teljesen biztos, akár mérget is vennék rá, hogy 500Kb-ba nem fog beleférni 3,5 millió adatbázis sor, bárhogy tömöríted is.
Inkább úgy sejtem, hogy ahhoz, hogy két célpont között javasolj valamit, a meglévő db 90%-át simán ki lehet dobni, és 1-2 db pár száz soros táblára szűkíteni a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest