- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
kezdő
válasz
martonx
üzenetére
Kérlek nézd el nekem, hogy utoljára valamikor 2010 táján Access-eztem, és nem is hiányzik.
Ezt nem értem, megsértődtél, mert gratuláltam, hogy találtál egy extra megoldást, amit eddig mások nem vettek észre, hogy táblán belül is lehet kapcsolat?
Ezen miért sértődtél meg?Egy dolgot kell megoldanod, hogy amikor egy újabb eseményt felviszel a formon, akkor ki tudj (de ne legyen muszáj) választani egy szülő eseményt, pl. az előzőleg felvittet. Így tudod logikailag megoldani, hogy a jövőbeli események kapcsolódnak az őket kiváltó eseményhez, azaz a tábla önmagához kapcsolódik.
Sejtettem, hogy nem accessel van a gond, ezek szerint nem is az adatbevitellel, hanem még a táblák egymáshoz kapcsolásával.
5295-nél tartunk, eddig jutottam, ezek szerint ez így nem jó?
Itt egy példa, mondjuk a mostaniak alapján:
1. esemény:
találkozó X.20 21-23 között, résztvevők: nyugis, martonx, ispy
leírás: access adatbeviteli form probléma megbeszélése
feladatok:
nyugis - acces-ben adatbeviteli formok végigpróbálása
ispy - acces és vba kapcsolati videok listájának kigyűjtéseVagyis a következő két esemény az lesz, hogy
nyugis mondjuk X.21 9-13 között végigteszteli az access formokat, mikor milyen hibák jönnek elő
majd a harmadik esemény az lesz, hogy ispy mondjuk X.22 14-22 között webes keresgéléssel listát csinál.Ezek az események még nem léteznek, még csak feladatok, de el van döntve, hogy ezek lesznek a következők, amik az 1-es esemény, a találkozó következményei.
Vagyis nekem előre kell beírnom, hogy mi(k) lesz(nek) a következő lépés(ek) és majd akkor lesznek véglegesítve (kezdő-vég dátum, résztvevők, leírás) amikor megvalósult.
Akkor a 5295 táblák közötti kapcsolat így nem jó?
Ispy:
Mi a trükköd, hogy te tudsz kétszer is írni egymás után?Kössz, de nyugdíjas fejjel nem akarok nekiülni programozni, az egyetlen életcélom most ezt a megoldást megvalósítani, legkésőbb a karácsonyi ünnepekig, ez a nagy projektem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest