Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Az óév utolsó napjára tartogatta a MediaTek a Dimensity 7100 bejelentését
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Fotók, videók mobillal
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
martonx
üzenetére
A helyedben belatnam, hogy nem programrol, hanem tablakrol es kapcsolatokrol beszelunk, es mivel en vizualis tipus vagyok, rajzolgatok.
Raadasul eleg a megnevezes, es nem kell szorakozni a tipusokkal, amirol egyreszt fogalmam sincs, hogy adott verzioju mssql mi a nyavalyat kovetel meg es milyen formaban es milyen hossz kell neki - mind lenyegtelen, az ID, a szoveg es a datum mezo a lenyeg, azok meg egyertelmuen kiderulnek a megnevezesekbol.Amugy eleg erthetoen beirtam a semat, konnyen lehet latni a kapcsolatokat, de majd pontositom, hogy ti is megertsetek.
Nekem egy oldalon kell latnom a tablakat, kozottuk a kapcsolatokat, az akarhanyszaz soros create parancssorbol nehez kihamozni, mi hol van es mivel fugg ossze.
Ha az sql-hez ertes azt jelenti, hogy tobb szaz create.. parancssort beirsz es a vegen raboksz valamire, hogy ezt innen veszem, akkor valoban nem ertek sql-hez, nekem le kell rajzolnom a tablakat es memorizalnom kell, hogy melyik tablaban miket kapcsolok ossze. A hosszu lista nekem nem mond semmit, amig nem rajzoltam le a sok kis (nagyobb) teglalapot.

Most sajnos komolyabb gondokkal kel foglalkoznom, de hamarosan jovok a listaval.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest