- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
martonx
üzenetére
A helyedben belatnam, hogy nem programrol, hanem tablakrol es kapcsolatokrol beszelunk, es mivel en vizualis tipus vagyok, rajzolgatok.
Raadasul eleg a megnevezes, es nem kell szorakozni a tipusokkal, amirol egyreszt fogalmam sincs, hogy adott verzioju mssql mi a nyavalyat kovetel meg es milyen formaban es milyen hossz kell neki - mind lenyegtelen, az ID, a szoveg es a datum mezo a lenyeg, azok meg egyertelmuen kiderulnek a megnevezesekbol.Amugy eleg erthetoen beirtam a semat, konnyen lehet latni a kapcsolatokat, de majd pontositom, hogy ti is megertsetek.
Nekem egy oldalon kell latnom a tablakat, kozottuk a kapcsolatokat, az akarhanyszaz soros create parancssorbol nehez kihamozni, mi hol van es mivel fugg ossze.
Ha az sql-hez ertes azt jelenti, hogy tobb szaz create.. parancssort beirsz es a vegen raboksz valamire, hogy ezt innen veszem, akkor valoban nem ertek sql-hez, nekem le kell rajzolnom a tablakat es memorizalnom kell, hogy melyik tablaban miket kapcsolok ossze. A hosszu lista nekem nem mond semmit, amig nem rajzoltam le a sok kis (nagyobb) teglalapot.

Most sajnos komolyabb gondokkal kel foglalkoznom, de hamarosan jovok a listaval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest