Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Johnny_vT
üzenetére
két dolog:
1. az adatbázishoz kapcsolódik szerzői jog. az adatbázist valószínűleg abban a gazdasági konstrukcióban építik, hogy bejön az adat, reklámokkal megpakolva kiteszik, azért kapnak díjat, ebből tartják fent a szájtot. ha te excelben pörgeted, akkor megsérted az adatbázis tulajdonos szerzői jogait.
2. a rajta levő személyes adatokhoz fűződő adatvédelmi jog: az adatot csak arra lehet használni, amire felhasználási engedélyt kaptál az adat tulajdonosától. tehát pl. hiába van kint a nevem, mobilszámom, email címem nyilvános adatbázisban, ha én ezeket az adatokat egy bizonyos célhoz kötötten tettem ki oda, te nem használhatod semmilyen más célra. a felhasználási jogosultságot nem a publicitás alapozza meg, hanem az adatkezelési cél és a hozzá adott engedély.tehát ha én azért rakom ki publikusan a telefonszámomat, hogy az autómat megvegyék, akkor azt csak az a webhely kezelheti, amelyikre kiraktam a hirdetésemet, csak azért, hogy az autóm eladásában közreműködjön, plusz a vevő kezelheti abból a célból, hogy vételi szándéka esetén felhívjon. minden más felhasználás illegális. te semmilyen engedélyt nem kaptál az adat kezelésére, tehát nem kezelheted. teljesen mindegy, hol találtad az adatomat, ha nem kaptál tőlem engedélyt a kezelésére, akkor nem kezelheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Delta Force (2024)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest