Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Azt írtad, "Én egyáltalán nem hagyom, hogy sql injectionra alkalmas karaktert bevigyen az user.", ebből arra lehetne következtetni, hogy nálad a felhasználótól érkező aposztróf már alkalmas lehet SQL Injectionre, amitől tartani kell, tehát jobb, ha már az alkalmazásban kiszedjük, mielőtt feltöltenénk adatbázisba.
De én is csak szúrkálódom, nem kell ám mindent komolyan venni. 
Igaz, az összefüggést a két dolog közt még mindig nem értem, hogy AZÉRT tiltod az aposztróf bevitelét, mert alkalmas lehetne SQL Injectionre...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Üzletből, Hp gyártói garanciával, HP EliteBook 840 G11 ultra 5-125u/16GBRAM/512GBSSD/HULLHD+ kijelző
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
Üzleti előfizetők hirdetései
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De én is csak szúrkálódom, nem kell ám mindent komolyan venni.