Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
martonx #1283 üzenetére
1. Sajna így se volt jó
2. Próbáltam az általad említett verziókat is, de nem működtek. Illetve az én formátumom a programban egyéb helyeken tökéletesen működik, ezért is használom ezt.
3. Delphiben futtatva kapom. Hamarabb találtam megoldást, mintsem ki kellett volna próbálni Access Query-ben@-Zeratul-
Próbáltam a NULL értéket, de nem fogadta el.
Végül a megoldás. Ha felsoroltam az oszlopneveket (egyik DateTime) szintaktikai hiba. Kínomban beírtam, hogy log.DateTime, de ez értelem szerűen szar, de máshol így működött. Végül azt rontottam el, hogy ha elhagyom az oszlopneveket, akkor minden mezőt ki kell tölteni, pont ahogy írtad. Szóval a megoldás valami ilyesmi lett a többi oszlop adataival értelem szerűen:INSERT INTO log VALUES ( {ts '1995-12-31 01:15:15'}, *, *, '**', '**', *, *, **, *, *)
@sztanozs
Én is úgy érzem, hogy csak a szívás van vele. Most megint olyat kapok máshol, hogy a '2012-07-24 10:26:25' nem megfelelő DateTime formátum... Csak akkor tudnám mi az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politikai mémek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest