- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Amennyire én értettem, rákényszerítik a Linux-környezetet, amiben használnia kell a meglévő, ósdi fosadék rendszert, ami alapvetően MS-alapú, és jelenleg egyszerűbb hozzátákolni némi plusz PHP-kódot, hogy elérje/módosítsa az adatokat, mint az egészet átültetni egy totál új rendszerbe (új adatbázist használva, új alkalmazást fejlesztve), mivel az új rendszer fejlesztése, a régi lelövése épp túl nagy időbeli és anyagi befektetést igényelne. Nyilván ő sem szívesen választotta ezt a gányolást, de ha ez van, hát akkor ez van... ne oltsd le szegényt azért, mert időszűkében kényszermegoldást választ, valószínű, hogy rövidebb alatt sikerült működő tákolmány megoldást találnia, mint amennyi idő alatt egy új rendszert kialakított volna, tulajdonképpen nem ő a hibás azért, hogy kapott egy szar feladatot, egy gány adatbázist és egy szar alkalmazást.
Feltételezem és remélem, hogy majd áttérnek normális rendszerre. -
wolandino
tag
válasz
martonx
üzenetére
Mert nem rajtam állt a dolog, és amúgy adva van a Linuxos környezet még pár MS-es egység van, amelyek folyamatosan ki lesznek dobva, csak közben meg kell küzdeni azokkal, akik anno ezeket telepítették, és meg kell értetni velük, hogy az új megoldás legalább azt fogja tudni
A PHP-val amúgy nem tudom mi a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Feltételezem és remélem, hogy majd áttérnek normális rendszerre.