Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tanácsot.
Igazából már azt gondoltam, készen vagyok, mehet élesben a weblap (és vele az adatbázis), csak eszembe jutott, megnézem, hogyan viselkedik majd x év adatfelhalmozódása után. És mint kiderült, nem jól...
Szóval tényleg át kell alakítanom, mert így nem lesz jó hosszú távon, és most még bármit csinálhatok vele, bárhogy alakíthatom, mert még csak tesztfázisban van (bár már 1-2 hét múlva küldtem volna bevetésre). Viszont igazad van, ennek tényleg újra neki kell ülni. De sajnos úgy látszik, egyedül én ehhez kevés vagyok. (Így is csodálom, hogy saját erőből (plusz a Ti segítségetek itt, plusz Stackoverflow, plusz W3Schools stb.) fel tudtam ezt építeni, elég sok ez (HTML, CSS, JS, PHP, SQL) egy embernek (nekem legalábbis), úgy, hogy még működjön is).
Szóval talán segítséget kellene kérnem (fizetőst, egy hozzáértőt pár óra szaktanácsadásra), hogy az alapok stabilak legyenek.
Mert hát ahogy írtad is, ilyen csepegtetett infókból nem fog összeállni a kép, és amúgy sem veletek akarnám megoldatni a felmerült problémákat.Ha esetleg tudtok ilyen szolgáltatást, akár itt, akár privátban jelezzétek, kérlek. (Elképzelésem szerint) óradíjban, megmutatom, hogy működik az oldal, ezt hogyan szolgálja ki jelenleg az adatbázis, ő pedig elmondja, mi és miért nem jó, javítjuk, teszteljük, és örülünk.
Mert logikázhatok én itt egyedül (a Ti segítégetekkel, amit ezúton is köszönök), de ha rossz a logikám, amiből indul az egész, akkor csak az időt húzom a semmire.
Viszont azt amúgy továbbra sem értem, hogy az alap lekérdezéssel miért ilyen piszok lassú, ha egyszer már indexelve is van, és LIKE és kategóriák a közelben sincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest