- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Igen, hozzaallassal es szovegertelmezessel vannak itten a gondok, kerem alassan.

A problema lenyege az, hogy ha van egy elvaras, hogy egy tablaba kell felvenni nehany adatot, de kiderul, hogy az adatok egy resze tobb mas adattol fugg, akkor mi legyen az eljaras?
Legyinteni, hogy ha nektek ez kell, akkor legyen, vagy megprobalni egy jo megoldast kitalalni es meggyozni a feladatot adot, hogy van jobb megoldas?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azert neztem CRM-et, mert ott joval bonyolultabb adatkapcsolatokat is be lehet allitani. Csak a Sugarban teljesen rossz az alapstruktura, ugy tunik nekem, jobb az alapmodulokat torolni es ujat irni.
CRM ugyben sztanozs linkjet erdemes megnezned, par honapja en is ezeket nezegettem, de figyelni kell, mert par egyaltalan nem ingyenes, sima reklamcikknek tunik. A suite-ot es sugar-t probaltam, az elobbinel ugy latom, hogy meg csak most kezdik kitalalni, mi legyen belole, az utobbi szepen kezelheto, csak eppen adateleresi hibak miatt nem hasznalhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)