Hirdetés
- Magisk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Ja értem. Nekem a kihangosítós autórádión ott a bal-jobb ugratás, az vezérli a spotify-t. Talán ezért sem volt eddig szükség rá.
(Mondjuk én Sygic-et használok, meg Traffi Huntert, ezek mennek a spotify mellett, és nekem offline a spotfy, mivel Pécs - Szigetvár vonalon nincs térerősség a Digivel. -
NGA
addikt
Volna egy kérdésem. Meg lehet azt oldani valahogy, hogy saját számot úgy belerakni a spotify-ba, hogy le tudja játszani az amazon echo dot? Van egy album, aminek nincs fent minden száma, de nekem megvan cd-n, ezt szeretném felrakni.
-
NGA
addikt
Sajnos teljesen ismeretlen nekem ez az egész. Elnézést előre is. Viszont segítséget kérnék.
Előfizetnék a családnak vagy spotify-ra, vagy apple musicra.
Ami van itthon: ipad/androidos telefonok/pc
Ami várható: valamilyen kütyü, pl az ikea Sonos-al közösen készített cucca, vagy amazon echo dot 3, esetleg más ilyen
Amit szeretnék:
telefonon, tableten zenét hallgatni adott műfajban (pl smooth jazz), és a leendő hangszórón is.
telefonon offline módon is ha lehet zenét hallgatnák (pl munkába menet kb fél óra)
Mi 3-an vagyunk a családban egy lakcimen, de a lányomat is szeretném bevonni, de neki más a lakcime. Ezt hogy ellenőrzik?Elnézést, ha hülyeséget kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- LEGO klub
- Tesla topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Trollok komolyan
- Milyen egeret válasszak?
- Társasjáték topic
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest