Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Az is lehet, hogy változtattak a masterelésen akkor. Én minőségcsökkenést nem vettem észre csak azt, hogy több a mély mint ami megszokott.
Azzal meg a f@sz ki van, hogy itt mindenki folyton téríteni akar, ahelyett ténylegesen a beszélgetés tárgyára reagálna. Pl, ez esetben, hogy hallanak-e változást (akár prémiumban, akár ingyenesben.)
-
mzso
veterán
Mi van a legújabb spotify-jal, hogy manipulált a zenék hangzása? DSP, equalizer, vagy mi? (100%, hogy valamit csináltak...)
Ki lehet ezt kapcsolni?
Nagyon dübörögnek a zenék. az amúgy is mély kiemelő fejhallgatómmal marha idegesítő tud lenni... -
mzso
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Igaz. Hirtelen összekevertem. A playlisten tud sehol máshol nem, pl előadő oldalán vagy albumoknál, magyarul ott ahol a legtöbbet használom...
-
mzso
veterán
Valaki azt mondta, hogy régen tudott playlistben is keresni a Spotify
Tud valaki egy max verziószámot mondani?
-
mzso
veterán
Mivel a spotify is arra a pályára állt, hogy minden verzióval egyre gányabb lesz, tudja valaki milyen módon lehet blokkolni a frissítéseket?
Korábban az "upgrade.spotify.com"-ot blokkoltam, ami néhány hónapig működött is, de valamilyen módon mégis csak upgrade-elte magát...
-
mzso
veterán
válasz
üzenetére
Mondjuk, mert tróger az összes és csicska tömörített formátumban teszik közzé. (még a spotify a legkevésbé rossz)
Meg ugye nem is tudod manipulálni az univerzálisan tróger gánykupac, laposra masterelt zenét. Ha meg meg van a fájl rá tudsz ereszteni egy declippert.
Tag-eléssel meg csak azok szoptak valaha is akik tróger helyről szerezték be.
-
mzso
veterán
válasz
üzenetére
A fizetős szolgáltatás dupla bitrátát ad. Offline zenehallgatást. Bármely szám meghallgatását, bármennyi átugrást mobilon is. A kettő messze nem ugyanaz...
"Egyébként most tényleg havi 1500HUFot nem lehet kifizetni?"
Ha minden szir-szarra fölöslegesn kiadok 1500-at akkor hamar elfogy a pénz...
-
mzso
veterán
Helló!
Eddig az itt lévő listát használtam a reklámok blokkolására.
Egy pár napja nem működik. Tudja valaki mit kell újonnan blokkolni? -
mzso
veterán
Helló!
A mobil verzió az tényleg ilyen gagyi, hogy csak randomban megy a lejátszás?
Ha igen akkor tudom a webplayer-t android alól?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest