Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
A legnépszerűbb sorozatok és filmek nagy része nincs fent.
Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják.
Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.Én személy szerint nagyon örültem volna egy teljes Netflix-nek.
De itthon valószínű az ország fele azt sem tudja mi az.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják.
Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.