- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
A legnépszerűbb sorozatok és filmek nagy része nincs fent.
Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják.
Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.Én személy szerint nagyon örültem volna egy teljes Netflix-nek.
De itthon valószínű az ország fele azt sem tudja mi az.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk ami sok embernek gondot jelenthet hogy magyar felirat nincs alapból, és ha jól tudom sehogy nem is lehet külsőt berakni. Meg ugye itthon nagyon sok ember szinkronos cuccot néz. Tesóm hollandiában él, TV-ben mindent feliratosan nyomatnak, és nagyon csodálkoztak a holland ismerősei mikor mondta hogy itthon még a filmcímeket is lefordítják.
Itthon moziban alig lehet találni eredeti nyelveken filmeket max napi 1-2 időpontban.