- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz
gabee jr
üzenetére
mindkét accountot kapcsolni kell egy-egy FB profilhoz, nemde?
negatív. (egyáltalán azt engedi a rendszer?)hogy érted, hogy keressem meg az új alól a régi accountot?
nem tudom miért erőlteted a facebookot
1, a régi fiókon nyilvánosba teszed a kívánt listákat.
2, spotify.com -on Bejelentkezés --> Még nincs fiókod? Regisztráció --> Regisztráció emailcímmelés asszem most értettem meg a problémát, hogy hogyan találod meg az előző fiókot

3, lépj be a programba az új reggel és a keresőmezőben kereshetsz névre vagy felhasználónévre
" spotify:user:felhasználónév "
Ha megvan akkor átmásolhatod a számokat.
Ha nincs akkor a programban ha rámész a fiókodra a neved alatt van 3 pötty és benne a "Spotify URI" és a "Profile Link" valamelyikkel csak rátalálsz.
Illetve nem tudom akarod-e valamelyikhez a fb fiókot hozzáadni..mert szerintem csak egy fiókhoz lehet hozzárendelve a fészbúkod.....valószínű el kell távolítani amelyiken nem kell......Szóljhavalaminemjó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest