Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
Közben rájöttem, hogy hopeless, ez sem segít.
Akkor elmondom, mi a helyzet.
Vásároltam egy Bluetooth-os Chromecast-et csak és kizárólag azért, hogy Spotify-ról és Audials-ról zenét tudjunk hallgatni a Bluetooth-os aktív hangfalamon. (Egyébre nem kell, hiszen a Philips Android TV beépített Chromecastje jobb és kényelmesebb).Szóval, ahelyett a baszakodás helyett, hogy leszakítsam azt, aki épp a hangfal Bluetooth-ján ül, kapcsolódjam a hangfalhoz, majd zenehallgatás után ledobjam a hangfalat a telefonról, sokkal egyszerűbb, hogy aki épp zenét akar hallgatni, az csatlakozik a Chromecast-hez és csók.
Csakhogy éveket öregedtem ez alatt a pár nap alatt, amíg próbáltam bekonfigurálni, a kapcsolódás ugyanis percekig tart, ha egyáltalán létrejön. És tele sirámokkal a net, hogy ez sokmindenkinél ugyanígy van.
Utána kitaláltam, hogy ne Chromecasten, hanem Spotify connecten kapcsolódjam, de elég volt egy pause, és 10 perc múlva már csak akkor kapcsolódott vissza, ha a Chromecast-en előtérben futott a spotify. Innen jött az öltet, hátha több szerencsém lesz, ha taskerrel vagy bármivel állandóan az előtérben tudom tartani a lejátszó ablakot. Persze ez is cumi.Közben jött egy másik ötlet, ami viszont tényleg úgy tűnik, hogy működik. Spotify előtt Google Home-ból felkapcsolódom a Chromecast-re. És ha a Spotify-t már így indítom el, pár másodperc alatt kész a kapcsolat!
Ennek az utóbbinak az a hátránya, hogy többet kell pötyögni, de legalább működik. Most azon ügyködöm, hogy lehet megoldani (TAsker?), hogy a Home indításakor a telefon automatikusan kapcsolódjon a Google Home megfelelő eszközére.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Drón topik
- További aktív témák...
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest