- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Srácok, tudom, régi motoros vagyok, de egyvalamire eddig még nem jöttem rá.

Hogy tudom átvenni az egyik eszközön játszott playlistet egy másik eszközre (később folytatni, nem azonnal)?A szitu: otthon, PC-n elkezdek valamit, majd mennem kell, tartok X lista Y trackjénél. Mire a garázsban beszállok az autóba, már elfelejtettem, hol tartottam.
Ezt eddig úgy hidaltam át, hogy ha nem felejtettem el, akkor még játszás közben átvettem a telefonomon a kontrollt, majd pause, leslattyogtam a kocsiig, kiálltam a mélygarázsból és telefonon (az autó BT-jén át) play.
Na de ezt 10-ből 7x elfelejtem és hirtelen valami tök mást indítok el bosszankodva
mivel az X playlist Y trackjét a kocsiban nem fogom kikeresni újra (vezetés közben nem piszkálom a telefont, csak ezért félreállni megint nem fogok).Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Tesla topik
- World of Tanks - MMO
- Windows 10
- Autós topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Arc Raiders
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mivel az X playlist Y trackjét a kocsiban nem fogom kikeresni újra (vezetés közben nem piszkálom a telefont, csak ezért félreállni megint nem fogok).