Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Én sajnos nem vagyok vájt fülű (jó zenei hallású) de idős ismerőseim a mai napig a lemezjátszóra, minőségi erősítőre, hangfalakra esküsznek. Aztán azóta CD, MP3 320KBt , Flac.Nekem a régi komoly otthoni lehetőségek kimaradtak az életemből. Szerintetek most hogy van a minőségben a sorrend, nekem pl tetszik a mozifilmek térhatású hangzása, zenét is szívesen hallgatnék így, de jelenleg is csak egy SB Audigy van 5.1 Genius hangfalszett, az sem mai darab, egyenlőre így is marad. Nincs komoly fülesem se. Ha jól tudom (nem értek hozzá) térhatású DTS 5.1 vagy felette lévő szabványokban sem vesznek fel , műtermi, vagy koncerttermi előadásokat. "Normál" zenénél ami nem mozitermekre készül még mindig a Dolby Surround a standard vagy van felette más ami 2 csatornás de minőségibb?
(Dolby Surround Pro Logic IIx stb az ami csak felkeveri 5.1-re vagy fölé a két csatornás
Dolby Surround hangzást, ezt olvastam) itt a spotify -on is a Dolby Surround az alap és azok vannak tömörítve valamilyen formátumban? A netes zenehallgatásban mi az ami most "Király" kategóriának számít a jó zenei hallású, igényes felhasználók között?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Micro Four Thirds
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest