Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
unravel
üzenetére
Ha nem akarsz, akkor ne tedd.
Szerintem minden kicsi számít.
Ha az 1600 forintot nézzük az kevesebb, mint a fizetésem fél százaléka. De ha azt nézem, hogy jelenleg a fizetésem mindössze 10%-át tudom félretenni, mert bevállaltam egy húzósabb törlesztőt, hogy hamar leteljen és kevés kamatot fizessek, akkor már a havonta félretett pénz közel 5 százalékánál tartunk. Ez a félretett 10% az adott hónapom eredménye, hozománya, ezért dolgoztam, keltem föl reggel, öregedtem és koptattam a testemet. Tehát közel másfél napot vagy egy munkanapot az életemből szánjak arra, amire nincs is szükségem, csak mert egyesek szerint ez piti összeg, de szerintem meg nagyon sok idő.
Jó, igaz, a valóságban a törlesztő befizetése is a hónapom eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen TV-t vegyek?
- Energiaital topic
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gumi és felni topik
- MÁV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest