Hirdetés
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Tolt ma is egy olyan igazán istenes WTF-et a Spotify.
Megnyitottam egy régi kedvenc előadóm egy 2006-os albumát, amiről 100%-ra tudom hogy ezeket a számokat még soha nem játszottam le Spotify-ban (meg nagyjából sehol máshol, régóta eszembe se voltak). Most az album végére értem, és látom hogy az utolsó szám be van szívecskézve. Visszalépek, az is, minden szám amit lejátszottam...
Erre megnéztem a "Kedvelt dalok" listát, azon viszont nincsenek ott (LOLWTF) ellenben ott meg 3454 szám van, többek között olyanok, amik 6 telefonnal és 5 évvel ezelőtt egyszer le voltak offline-ba mentve (szintén az egész album összes száma kivétel nélkül itt van a "Kedvelt daloknál", pedig tutira tudom hogy szinte soha nem +-olok vagy <3-zek számokat, nem hogy egy albumról mindet).
Ráadásul ezt a Kedvelt dalok listát nem is tudom törölni, official fórumon azt írják, egyesével vegyem le a kedvenceket. Are you out of your f****** mind?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yettel topik
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5280
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest