- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wut? Milyen kifacsart logika ez?
Az ingyenes userek csak élnek a lehetőségeikkel. Bocs ha drukkolunk azért, hogy ezek a lehetőségek legálisan megmaradjanak. Vagy jobb lenne ha mindenki aki nem fizet torrentezne? Abból egy fillért se látna senki. Na ugye.
A másik dolog pedig, hogy azért helyezték a Spotify-t nyomás alá a kiadók mert lejártak a szerződések vagy lejárnak? Nem tudom hol tart pontosan a dolog de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne ingyen spotify akkor azon menne a vita, hogy emeljék a havidíjat. Ha majd nem lesz ingyenes és megint lejárnak a szerződések akkor tuti, hogy ez fog következni.
Egyébként bocs ha nem siratom meg Taylor Swift hiányát, asszem ki fogjuk bírni nélküle. Rengeteg előadó és zene van nélküle is Spotify-on, majd ha tömegesen hagyják ott az előadok a spotify-t akkor átgondolom az álláspontom. Ez annak szól aki erről írt, nem tudom már ki volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest