Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
Akelaus
üzenetére
Köszi, megcsináltam. Szerintem vaklárma volt, mert nekem is jött mail az új eszközről, ahogy beléptem a böngészőben. A lejátszási előzményben is csak a saját zenéimet látom. Csak a nekem ajánlott albumok között teljesen értelmezhetetlen dolgokat ajánl - portulgál, spanyol meg argentín pop előadók, akikről sosem hallottam és hasonló zenét sem hallgatok. Ennél azért jobb ajánlatai szoktak lenni.
-
fausto
addikt
Hello,
Valahol meg lehet nézni, milyen eszközök jelentkeznek be a fiókomba? Pár napja olyan előadókat ajánl, ami tök irreleváns, van egy olyan érzésem, mintha valaki más is használná -
fausto
addikt
Köszi, ez a része megvan. Közben ki is szűrtük, hogy a tagok közül ki lehet a fekete bárány, kitettem és visszahívtam az eredeti családtagot.
Esélyes, hogy valahogy bejutottak a profilomba és variáltak a tagokkal. Ezt meg lehet nézni? Mikor, honnan, milyen eszközről léptek be a profilomba?
Illetve még a két lépcsős azonosítás lenne érdekes, van rá opció? -
fausto
addikt
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem:
1, "családfő" vagyok és az egyik tag jelezte, hogy megszűnt a prémiuma. Van valami naplózás, hogy mikor ki került be - került ki a családból? User név alapján nem mindenkit tud beazonosítani, de gyanús, hogy valaki feltörhette a profilomat és lecserélt egy tagot saját magára.
2, valahol meg lehet nézni, hogy a profilomba milyen tevékenységek voltak? Honnan léptek be (legalább ország szinten), milyen eszközről?
3, kétlépcsős azonosítást be lehet állítani a spotify-on?Köszönöm előre is!

-
fausto
addikt
válasz
üzenetére
Sziasztok,
Ez vajon hivatalos? Nekem kicsit sánítit a cikk:
"Student and Duo increasing by a euro each per month, to €5.99 and €12.99 per month respectively" - A Student 2.49, a Duo 6.49 havonta."The Family plan in Europe is also increasing from €14.99 to €17.99 per month" - a családi előfizetés 7.99
Az is fura, hogy a honlapon még a régi árak vannak, pedig elvileg napokon belül emelkedne az előfizetési díj. E-mail-t kapott valaki ezzel kapcsolatban?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Meglévő családi csomagban szeretnék felvenni egy plusz családtagot, de pár napja vonták le a prémium előfizetését. Mi a teendő? Ettől függetlenül be tudom venni? Vagy várjuk meg, amíg lejár neki és utána adjam a családhoz?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
válasz
unravel
üzenetére
Köszi, már minden ok, volt jelszó reset, kiléptettem minden eszközt (amit írtál), közben írtam a supportnak is.
Viszont arra tudtok megoldás, hogy hogyan takarítsam ki a sok szemetet, amit a vendégem itt hagyott? Most olyan előadókat ajánl meg olyan listákat, ami tökre hidegen hagynak. Valahogy nem lehet ezeket eltávolítani? -
fausto
addikt
válasz
Anonymus95
üzenetére
Én is így tudom. Akkor lehet, hogy valaki beleturkált a fiókomba? Furcsa, hogy nagyjából hasonló stílusú előadókat követtem be
#3818 lck: köszi, nekem is ez a gyanúm.
UPDATE: ok, tuti feltörték, az eszközeim listájába bekerült egy iPhone készülék is (nekem android van)
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Kíváncsi vagyok, hogy találkoztatok-e hasonlóval.
Kicsit meghülyült a Spotify, olyan előadók kerültek a követések közé, akiket nem is ismerek, olyan playlistek, amiket sosem láttam. A korábban hallgatott dolgoknál is ilyen káosz van. Szerintetek mi történhetett?
A spotit csak mobilon használom, szerintem a családban más nem nyúlt hozzá - a feleségemnek saját előfizetése van (amúgy ő sem ilyen előadókat hallgat). Lehetséges, hogy az kavarhatott be, hogy családi csomagban vagyok? -
fausto
addikt
Sziasztok,
Van egy kedvenc előadóm, akiknek most eltűnt 2 albuma

A mentett cuccaim között még megvan, de nem tudom lejátszani, ha pedig rákeresek az előadóra, akkor nem található meg ez a 2 album. Ez mi miatt történhetett?
A Subscribe "Áthangolva" és "Bookmarks" albumok tűntek el -
fausto
addikt
Ok, köszi mindkettőtöknek

-
fausto
addikt
Sziasztok,
Szeretnék indítani egy családi előfizetést. Az egyik tagnak van aktív prémium előfizetése. Ez bekavarhat valamit?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
válasz
üzenetére
Ááá, ez megnyugtató

Nem sikerült az előfizetési díj rendezése.
Ha a fiókodban nincs beállítva érvényes fizetőeszköz, az előfizetésed meg fog szűnni, ezért fontos, hogy frissítsd a fizetőeszközöd adatait.
Néhány napon belül ismét megpróbáljuk levonni a díjat.Akkor nincs más hátra, mint várni az újabb próbálkozást.
Köszi a segítséget! -
fausto
addikt
válasz
üzenetére
Kaptam, ezt írják. De a fizetési adatokat nem szeretném módosítani.
Légy szíves, próbáld meg újra
Nem tudjuk levonni Spotify Premium-előfizetésed esedékes díját.
A probléma lehetséges okai:
Banki probléma
Lejárt a kártyád
Nincs fedezet a számládon
Ellenőrizd, és szükség szerint módosítsd a fizetési adatokat. -
fausto
addikt
Sziasztok,
Elfelejtettem pénzt tenni a számlámra (külön van egy a webes vásárlásokra, előfizetésekre) és nem tudta levonni a spotify a havidíjat. Most raktam rá pénzt, van valami teendőm vagy megpróbálják újra levonni? Hányszor szoktak próbálkozni és milyen időközönként?
Köszi előre is!
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Azt értem, hogy a családi csomag elvileg egy háztartásban élő hozzatartozóknak szólt. Gyakorlatilag volt bárki olyan, akitől bekértek volna valami iratot? Vagy volt olyan, akinek nem "engedélyezték" a családi csomagot?
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Ha most befizetek a prémiumra, automatikusan 3 hónapot kapok 4.99 EUR-ért vagy kell valamit csinálnom (megadni valami kupon kódot vagy ilyesmi)? Eddig az ingyenest használtam. Köszi előre is!

Nekem KYLO REN-t dobta a gép

-
fausto
addikt
Érdekes, korábban telefonon volt a beállítások hangszínszabályzó, de a tabletemen nem. Most a telefonom újra raktam az android-ot (rom-ot cseréltem), újra feltelepítettem a Spotify-t és már ott sincsen

Ezek szerint az androidos app-okban sehogy sem lehet elérni az EQ-t? -
fausto
addikt
Hello,
Androidon használom leginkább, az lehetséges, hogy telefonon van hangszínszabályzó, tableten viszont nincs? Vagy én vagyok béna, mert a beállításokban nem láttok ilyet a tabon... -
fausto
addikt
Sziasztok,
Most ismerkedek a rendszerrel, eddig szimpatikus, mindjárt indítok is egy 1 hónapos ingyen prémiumot, próba gyanánt

Az lenne a kérdésem, hogy ebay-en láttam, hogy lehet venni előfizetést, 3-6-12 hónapos időszakra és leosztva olcsóbbra jön ki, mint a havi előfizetés. Ez "legális"? Hogy működik? Ahogy átnéztem a menüpontokat, olyat találtam, hogy megadom a kártya adatokat, de olyannal nem találkoztam, hogy valamilyen ajándék kódot lehetett volna megadni. Anélkül meg nem tudom, hogy működhetnének ezek az ebay-es vásárlások.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest