Hirdetés
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
sziasztok, használ valaki spotify premium familyt? az lenne a kérdésem rajtam kivül még 5 embert tudok hozzá adni, az érdekelne hogy annak az 5 embernek azt irja azonos lakcimmel kell rendelkezni mint nekem, ezt a spotify hogy tudja ellenőrizni?
másik kérdés: egy másik embernek a playlistjét lementettem, mostmár az én playlistem között van. De ha az az ember akitől lementettem változtat rajta vagy törli, akkor az enyém is változni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Gyúrósok ide!
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video konvertálás
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest