Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Nem csak a kényelem a lényeg, hanem tényleg finom szerintem. Ilyet otthon nem csinálsz. Kipróbáltam nem egy féle receptet de egyik tésztával vagy szósszal sem voltam igazán elégedett. Aztán egyszer láttam leértékelve, kipróbáltam és annyira bejött, hogy utána teljes áron is vettem. Az meg hogy 5 perc a munkaigénye.. lehet hogy konkrétan a tészta gyúrás megvan annyi idő alatt, de ha már hozzácsapjuk, hogy a tálat elővenni, a hozzávalókat összeszedni a kamrából, esetleg a gépet elővenni, majd utána ezeket el is mosogatni, már rögtön megtöbbszörözi az 5 percet 😀 Ezt csak kiveszem a hűtőből vagy ha fagyasztva (úgy azért már nem ugyanolyan..) van akkor 2 perc után a mikróból. De 16 perc sütéssel együtt, ennek is kell fél óra, mire az ötlettől eljutok oda, hogy szeletelem fel.
Van itthon rendes kemence is, na az dob igazán sokat a házi pizzán, de túl melós, sok idő kell hozzá. Meg ha már be van gyújtva, érdemes egy komplett menüt megcsinálni benne. Pizzalapot még nem próbáltam, de akkor lehet beújítok egyet, ha érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Külpolitika
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest